Перейти до змісту

Вибори Президента: за кого голосуємо?

kudrom

Вибори Президента  

317 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні об 13-00 на сайті Кореспондент.нет відбудеться чат з Анатолієм Гриценком , лідером організаціїї Громадянська позиція .

Звіт про чат з Анатолієм Гриценко - ТУТ (тисни)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

В тему ИМХО:

Якось два українці поїхали до москалів на заробітки,в село тобто в глубинку їхнюю.Добрались. Зустрічає їх місцевий фермер й привітно так питає:"Ну че хохлы делать умеете?- Як що?Орати вміємо.-Аааа..ОРАТЬ и мы умеем у нас пахать некому!!!"

Так ось,на мою скромну думку жоден з кандидатів неспроможний виконати й десятої долі того що обіцяє. Йде примітивне "розказування" виборцю, тобто нам з вами, про світле майбутне з тим чи іншим мессією + ворог який заважає останньому +економічне чудо = ВІТАЄМО ВИ ОТРИМАЛИ ШАНС ВИГРАТИ МІЛЬЙОН В БЕЗКОШТОВНІЙ ЛОТЕРЕЇ,ПРОСТО ПРИЙДІТЬ Й ПОСТАВТЕ СВІЙ ПІДПИС!!! Шкода,щиро шкода але все це лохотрон задля тупої жадоби наживий й влади!!

Виникає логічне запитання -а що ти розумнику пропонуєш? Да нічого особливого.Просто змінити позицію (чи позу) в стосунках з владою.Кожному окремо,особисто висловлювати свое фе не на кухні чи офісі а публічно й системно.

В результаті сформується РЕАЛЬНА громадська позиція + соціально активний прошарок українців якими маніпулювати буде значно важче. Рани чи пізно саме представник цього прошарку зможе гідно й заслужено претендувати на звання ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ !! Великої,сильної держави!!

А голосувати буду проти всіх!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Інна Богословська ладна вивести з рівноваги навіть Кравчука :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чат з Яценюком, теж в принципі цікаво почитати було мені

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1019683

Гриценко сподобався, побачимо скільки він набере

і не треба казати, що обирати все одно будемо між двома, треба голосувати по совісті, а там вже дивитися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чат з Яценюком, теж в принципі цікаво почитати було мені

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1019683

Гриценко сподобався, побачимо скільки він набере

і не треба казати, що обирати все одно будемо між двома, треба голосувати по совісті, а там вже дивитися...

Шкода в звіт про чат з Гриценком не ввійшло ( чи то модератори не передали, чи не встиг відповісти, а було б цікаво почути відповідь) запитання:

- Як ви ставитесь до лозунгу: "Юлію Володимирівну - в перші леді України!" ?

==

Перчинка в тому, що Юлія Володимирівна... Мостова, це дружина Анатолія Гриценка, журналіст видання "Дзеркало тижня".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо тему на головну сторінку розмістити?

Статистика була б ширшою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чо про Сєню не згадав? :D

Мені особисто імпонує той же Гриценко, як людина порядна ( його програма), але шансів на проходження у нього практично немає ... І з командою в нього не дуже...

Хоча мені видається, що в другому турі він приєднається до "...найменшого із прохідних "зол" і отримає посаду Міністра оборони. Не виключено, що туди рване й Тігіпко (за посадою Голови НБУ). Принаймні жоден з них на Йулю поки не "жене"

«Я людина безпартійна і досі не брав участі у партійному будівництві. Однак тепер ми будемо створювати свою партію, формувати команду державних менеджерів». Про такі наміри оголосив Анатолій Гриценко, голова Всеукраїнської громадської організації «Громадянська позиція», кандидат на пост Президента України. Про це 30 листопада, ЗІК повідомила прес-служба Анатолія Гриценка.

Гриценко повідомив, що однією з цілей «Громадянської позиції» є формування команди зі 100 людей, які здатні ефективно працювати на центральному рівні і 10 тис. тих, хто може обіймати відповідальні посади на рівні сіл, районів, міст, областей.

Голова «Громадянської позиції» заявив, що члени цієї організації будуть брати участь у всіх виборах, у тому числі місцевих – 30 травня 2010 року. Саме з такою метою після закінчення президентських виборів буде створена партія. Поки – працюватимуть у форматі громадської організації.

«Під час президентської кампанії люди перевірятимуть мене, наскільки я стійкий до спокус, а я перевірю людей, які поруч», – зазначив Гриценко.

Він заявив, що «кількість людей, які долучаться до нас, ми побачимо на табло ЦВК. Для мене ці вибори – перепис розумних, порядних та небайдужих людей».

Але якщо у другий тур вийдуть Тимошенко та Янукович, Гриценко викреслить обидва прізвища.

«Жоден з них, попри сотні мільйонів доларів, які за ними стоять, не здатен об’єднати країну, якісно змінити її, забезпечивши цивілізоване європейське майбутнє», – зазначив Гриценко.

Він спростував інформацію, яку оприлюднила газета «Сьогодні», начебто Гриценко підтримає у другому турі Тимошенко, оскільки має намір увійти в її уряд.

«Це брехня. З Тимошенко та Януковичем мені не по дорозі. Мені в іншу Україну», – заявив Гриценко.

Ну-ну... Побачимо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 кандидатов утвержденных Центризберкомом (материалы взяты с "Аргументы Недели" № 46(49) 20 - 26 ноября) Все кандидаты внесли в ЦИК обязательный залог 2 500 000 грн, который вернется участникам второго тура выборов.

1. Олег Рябоконь - юрист - задекларировал за 2008 год - почти 6 000 000 грн

2. Анатолий Гриценко - лидер организации Гражданская позиция - задекларировал за 2008 год менее 1 000 000

3. Арсений Яценюк - Фронт перемен- задекларировал за 2008 год менее 1 000 000

4. Петр Симоненко - лидер компартии Украины- задекларировал за 2008 год 236 000 грн

5. Владимир Литвин - лидер Народной партии- задекларировал за 2008 год менее 1 000 000

6. Сергей Тигипко - банкир - задекларировал за 2008 год - 20 000 000 грн

7. Инна Богословская - народный депутат- задекларировала за 2008 год менее 1 000 000

8. Виктор Янукович - Партия регионов - первая декларация 500 000грн.... вторая декларация - 4 000 000 грн

9. Виктор Ющенко - действующий президент - данных о доходах нет

10. Олег Тягнибок - лидер ВО Свобода

11. Юрий Костенко - глава Украинской народной партии

12. Юлия Тимошенко - премьерминистр - заявла, что живет на ОДНУ ЗАРПЛАТУ и годовой доход составляет около 380 000 грн нет квартиры, нет машины, ни дачи, ни денег на счету в банках.

13. Михаил Бродский - лидер партии вольных демократов - задекларировал за 2008 год - чуть больше 18 000 000 грн

14. Александр Пабат - депутат Киевского горсовета

15. Александр Мороз - лидер Соцпартии

16. Людмила Супрун - лидер народно-демократической партии

17. Сергей Ратушняк - мэр Ужгорода

18. Василий Протывсих - гражданин Украины

Судя из выше перечисленного можно делать выводы - кому и зачем нужно кресло президента. Кто сколько зарабатывает, кто полностью в тени и скрывает свои доходы.....кому вообще всеравно, т.к. за него обязательно проголосуют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми зможемо щось змінити тоді коли повіримо в те що не ми для них а вони для нас.

post-6241-1260115552.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко заявляє, що відмовився від державної охорони і не збирається ховатися за нею від людей. Про це політик заявив журналістам, коментуючи виданий сьогодні Президентом України Віктором Ющенком Указ "Про забезпечення безпеки кандидатів на пост Президента України під час виборчого процесу", повідомили ІМК у прес-службі політика.

"З першого дня після реєстрації кандидатом у Президенти я відмовився від охорони, яка, згідно з чинним законодавством, надається в такому статусі, і щотижня письмово підтверджую цю відмову на період наступного тижня", - заявив А. Гриценко.

Політик також відзначив, що і в статусі колишнього міністра оборони, голови парламентського комітету не користується охороною.

"Сам ходжу по вулицях, в магазин, на ринок чи в кінотеатр. Вільно спілкуюся з людьми: відкрито і спокійно", - сказав А. Гриценко.

Він також нагадав, що до виборчої кампанії і під час неї він проживав з родиною в різних регіонах України, щоб краще пізнати і зрозуміти проблеми і настрої простих людей.

"Вважаю, що ховатися від людей за охорону потрібно тим політикам, яким є чого боятися або їм соромно за результати попередньої діяльності", - заявив кандидат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандат Противсіх ще в перший тиждень відмовився від охорони. Прилюдно, при журналістах і ввімкнених камерах. Ще й додав, що гроші за його охорону нехай передадуть у його рідне село!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна статейка до душі прийшла. Дуже схоже на реальний розклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Понад дві третини українців (67%), швидше за все, прийдуть на виборчі дільниці в першому турі президентських виборів 17 січня 2010 року. Такі результати дослідження Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), які сьогодні презентував директор Центру прикладних досліджень Ф.Кліфтона-Уайта IFES Ракеш Шарма.

Шарма зазначив, що 67% українців, найімовірніше, будуть голосувати в першому турі президентських виборів. Ще 21% респондентів заявили, що, можливо, також прийде на вибори. За словами експерта, це свідчить про те, що явка виборців буде досить близька до явки в першому турі президентських виборів 2004 року, яка тоді становила 75%.

У той же час, згідно з результатами дослідження, відсоток респондентів, які, швидше за все, прийдуть на виборчі дільниці, постійно зростає серед представників старших вікових груп. Так, у віковій групі 18-29 років про можливість участі в голосуванні на президентських виборах заявив 61% респондентів. Разом з тим, серед людей 60 років і старше цей відсоток становить 75%.

Дослідження проводилося дослідницьким центром ARRC при IFES. Дані дослідження репрезентативні для загальнонаціонального населення України. Це вісімнадцятий зріз громадської думки, що IFES проводила в Україні. Робота в рамках дослідження було проведено з 21 по 30 листопада 2009 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чо про Сєню не згадав? :D

Мені особисто імпонує той же Гриценко, як людина порядна ( його програма), але шансів на проходження у нього практично немає ... І з командою в нього не дуже...

Хоча мені видається, що в другому турі він приєднається до "...найменшого із прохідних "зол" і отримає посаду Міністра оборони. Не виключено, що туди рване й Тігіпко (за посадою Голови НБУ). Принаймні жоден з них на Йулю поки не "жене"

Статья об Анатолии Гриценко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

голосую за "Протывсих Василий Васильевич"

а .. почему он отсутствует в списке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидат на пост Президента Анатолій ГРИЦЕНКО заявляє, що відмовився від підтримки своєї виборчої кампанії з боку олігархічного капіталу, тому що не хоче перемогти ціною продажу країни.

Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ГРИЦЕНКА, про це він заявив під час спілкування з журналістами у Прилуках Чернігівської області.

За його словами, “вибори Президента України контролюватиме не лише суспільство, а ще й олігархи, які фінансують кампанії деяких кандидатів”.

А.ГРИЦЕНКО вважає, що “ті, хто вкладають мільярди у вибори, слідкуватимуть один за одним: “ТИМОШЕНКО слідкуватиме за ЯНУКОВИЧЕМ, ЯНУКОВИЧ – за ТИМОШЕНКО, ЮЩЕНКО – за ТИМОШЕНКО і ЯНУКОВИЧЕМ, ЛИТВИН – за всіма трьома”.

“Це все буде робитися для запобігання будь-яким махінаціям”, - зазначив він і висловив упевненість, що результати виборів вдасться захистити і силового варіанту розвитку подій не буде.

“Вибори завершаться спокійно, а будь-які спроби залучити силовиків будуть марними”, - переконаний А.ГРИЦЕНКО.

За його словами, ті, хто “стоять за спинами у найбільш рейтингових кандидатів і витрачають мільярди гривень на рекламні ролики, білборди та концертні тури, сподіваються потім відбити вдесятеро більше”.

Саме тому, за словами кандидата у президенти, він відмовився від підтримки олігархічного капіталу, адже “не хоче продавати свою країну і незалежну політику якомусь олігарху за президентське крісло”. “Такою ціною воно мені не потрібно”, - заявив А.ГРИЦЕНКО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, з Нового Року варто буде створити нову голосувалку, можливо, деякі люди поміняли свої вподобання, а дехто просто визначився з "обранцем", навряд чи щось серйозно зміниться за 18 днів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так.. щось не складається з виборами... лідер "проти всіх"! далі Леді Ю. (тобто відома всім "Вона"), побачимо що буде далі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович - маріонетка в руках Ахметова. Він продасть ВСІХ і ВСЕ, будемо під Росією спину гнути...

маріонетка так, але не "під Росією спину гнути...", а біля Ахметова зоробляти те, що можемо заробити.

Я більш комфортно себе почував при Кучмі ніж з помаранчевими.

Правду казав Леонід Данилович - Ви ще мене згадаєте...

повністю підтримую, такого безпредєла як при Юлі не було ніколи. Особисто я буду голосувати за Тігіпка, один розумний і толковий кандидат якому я вірю. Доречі по рейтингам він уже майже доганяє Юлю Ж)) тут. Я б хотів щоб він вийшов в другий тур. Або хоча б Яценюк. Тільки не ЮЛЯ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитайте цікава інформація. Раджу почитати і коментарі тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед продовженням дискусій подивіться ось це -= LINK =-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович - маріонетка в руках Ахметова. Він продасть ВСІХ і ВСЕ, будемо під Росією спину гнути...

маріонетка так, але не "під Росією спину гнути...", а біля Ахметова зоробляти те, що можемо заробити.

Я більш комфортно себе почував при Кучмі ніж з помаранчевими.

Правду казав Леонід Данилович - Ви ще мене згадаєте...

повністю підтримую, такого безпредєла як при Юлі не було ніколи. Особисто я буду голосувати за Тігіпка, один розумний і толковий кандидат якому я вірю. Доречі по рейтингам він уже майже доганяє Юлю Ж)) тут. Я б хотів щоб він вийшов в другий тур. Або хоча б Яценюк. Тільки не ЮЛЯ!!!

А головне, що Тігіпко - ПОСЛІДОВНИЙ !!! :D

Згадайте, но як він дременув зі штабу Яника в 2005-му...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про гідних, адекватних і вірних Україні політиків, дивіться в серіалі "Недоторкані"

залив всі 17серій

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=48428

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А головне, що Тігіпко - ПОСЛІДОВНИЙ !!! :D

Згадайте, но як він дременув зі штабу Яника в 2005-му...

Ну помоєму він тоді просто не захотів прийняти команду фас на не дуже популярне рішення.

3.ЬІ. Я не за Тігіпка, просто памятаю за ним. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ось глянув на результат голосування - ото дятько ПротиВсіх підніметься зважаючи на кількість людей з поганим зором і бажанням проголосувать дійсно проти всіх.

Згадайте про Мусульманську партію на Закарпатті на минулих виборах :D .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...