anahareo Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:45 #1 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:45 Часом трапляється так, що в житті наступає чорна смуга, і вона затягується..... ду-уже затягується..... що робити у таких випадках, коли не хочеться абсолютно нічого? Можливо, хтось пережив дещо подібне і знає рецепт повернення радості... Коротше, як подолати цей стан?
Alan Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:51 #2 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:51 бехеровка+повії. зазвичай за тиждень минає
anahareo Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:54 Автор #3 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:54 бехеровка+повії. зазвичай за тиждень минаєа у випадку, коли ти жінка?..
Alan Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:56 #4 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:56 бехеровка+повії. зазвичай за тиждень минає а у випадку, коли ти жінка?.. мартіні+жигало
Yaryk Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:58 #5 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 16:58 http://www.behigh.org/library/humor/suicide_faq.html
anahareo Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:01 Автор #6 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:01 http://www.behigh.org/library/humor/suicide_faq.html дякую за інструкцію... на цьому депресія точно закінчиться
Yarchik Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:09 #7 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:09 Часом трапляється так, що в житті наступає чорна смуга, і вона затягується..... ду-уже затягується..... що робити у таких випадках, коли не хочеться абсолютно нічого? Можливо, хтось пережив дещо подібне і знає рецепт повернення радості... Коротше, як подолати цей стан? Робота. Хоч в офісі, хоч у полі. Краще в полі. Якщо треба - можу організувати.
vampirich Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:10 #8 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:10 придумати собі заняття, щоб не було часу думати про ту депресію. що кому подобається - зайнятися спортом чи вишивати, аби було цікаво
anahareo Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:21 Автор #9 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:21 придумати собі заняття, щоб не було часу думати про ту депресію. що кому подобається - зайнятися спортом чи вишивати, аби було цікавоотож-бо й воно, що при депресії нічим не хочеться займатись, а часто навіть не хочеться їсти і пити!
eNyk Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:21 #10 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:21 найкращі ліки від деперсії це БІЙКА!!! тільки не бабське вовтузяння, а справжня, щоб аж кістки тріщали І про депресію забудеш, і імунітет зміцниш _____________________________ ой! якщо для жіночки, то я навіть не знаю... може "шопінг" чи сєкас якийсь незвичайний?
Andruha_gpz28 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:42 #11 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 17:42 Ну, якщо робота, шопінг, хлопці, алкоголь, трава, LSD та ін. не допомагають, може тут замов собі якийсь виріб для розваги. http://kazanova.com.ua/
HelloBoy Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:04 #12 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:04 anahareo а ти нове знайомство пробувала?! ну тобто як із чоловіками так і з жінками! просто десь чітав що заводячи нову дружбу ти немовби "перегортаєш" сторінку свого життя щось типу цього! "заведи" собі хлопця хай зробить тобі щось не звичайне...... і повірь все як рукою зніме!
eNyk Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:11 #13 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:11 взагалі-то депресія - це досить складний хімічний збій у клітинах тіла. І простими забавками це не лікується. Треба надзвичайно сильний стрес (біль, насолода, близькість смерті чи щось подібне) або пігулки. Якщо депресія проходить сама собою, то це була не вона. І взагалі зараз це модне словечко часто вживають в невластивому значенні пс: нейропептиди це вам не булька з носа
Zheny@ Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:13 #14 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:13 Стандартна тема у жінок восени - відмазка аля "депресія" .......Мужика на вас немає.. щоб зранку ..так щоб аж на стіну дерлася.. в обід, коли з роботи на обід приїде.. і ввечері, щоб проходу не давав... ... в декрет відправити.. щоб не було часу думати про всяку єрунду.. найближчих кілька років...... ремонт затіяти... ... змінити діяльність роботи/роботу (урізноманітнити...
Kusya Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:14 #15 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:14 мені допомагає спілкування з людьми, але бажано з позитивним, щоб більше не грузитись.
Alan Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:18 #16 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 18:18 Якщо депресія проходить сама собою, то це була не вона. І взагалі зараз це модне словечко часто вживають в невластивому значенні ага хандру з депресією путають
ZloY Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 19:02 #17 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 19:02 Друзі - найкращі ліки від депресії . Можете навіть не сперечатись!
Jack Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 19:41 #18 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 19:41 Друзі - найкращі ліки від депресії . Можете навіть не сперечатись! +1 ZloY підтримую і згоден в мну депресняк був в січні коли скоротили з роботи тільки друзі підтримали а з квітня на веліку, правда не завжди получалось, на покатушки як в минулому році але ліки супер :) спс Lexx +1
Lexx_Giant Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 20:27 #19 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 20:27 Як казали в одному відомому фільмі..... .... Або напитись, або до баб ..... а краще і те і друге...і побільше.. ))))))
REVERS Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 20:39 #20 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 20:39 Депресняк долають всі по різному (з вище написаного).Навіть можеш піти в (Адрен-сіті) розстріляй когось,думаю трохи відляже.Або в чистому полі відкричатись,тоже лишній груз з душі скинеш.Кожен по різному,шо тобі до душі припаде!
lu4nik Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 22:31 #21 Опубліковано 5 Жовтня, 2009 в 22:31 ______________________.rar - книжка, звичайно, вас не врятує, це просто одна з багатьох книжечок аля "Витягни себе сам", але я читав і думав, що не все так погано. Насправді було все дуже погано і важко, і закінчилось дуже недобре, але місяць на транквілізаторах + вітаміни + змушував себе відривати сраку від ліжка і йти бігати/підтягуватись/віджиматись і ніби перейшло... Одним словом, читайте книжку, ідіть до лікарів, нехай призначають лікування. От вам трішки позитиву :
nataliya Опубліковано 6 Жовтня, 2009 в 13:14 #22 Опубліковано 6 Жовтня, 2009 в 13:14 Стандартна тема у жінок восени - відмазка аля "депресія" .......Мужика на вас немає.. щоб зранку ..так щоб аж на стіну дерлася.. в обід, коли з роботи на обід приїде.. і ввечері, щоб проходу не давав... ... в декрет відправити.. щоб не було часу думати про всяку єрунду.. найближчих кілька років...... ремонт затіяти... ... змінити діяльність роботи/роботу (урізноманітнити...+ 100! правда з мужиками дійсно проблемка... (не в мене, але статистика накльовується). ... поїхати кудись, благо всяких короткочасних мандрів замками і не тільки - купа. Чула навіть про поїздочки, де збирають хлопців та дівчат (для знайомства). .... піти на якісь курси: іноземної мови, підвищення кваліфікації, то що..... спорт! краще штанга...
anahareo Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 15:35 Автор #23 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 15:35 Ну, якщо робота, шопінг, хлопці, алкоголь, трава, LSD та ін. не допомагають Не хватає в цьому переліку ще морфіну та героїну.. Можна запропонувати поїхати до когось в гості, повеселитися там, а під ранок дипресія вже буде не такою великою.. А взагалі який віковий діапазон збираємося лікувати від дипресії ? навряд чи допоможе.... НІЧОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ; і людей бачити також мені за 20, але ж справа не у віці........
anahareo Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 15:47 Автор #24 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 15:47 anahareo а ти нове знайомство пробувала?! ну тобто як із чоловіками так і з жінками! просто десь чітав що заводячи нову дружбу ти немовби "перегортаєш" сторінку свого життя щось типу цього! "заведи" собі хлопця хай зробить тобі щось не звичайне...... і повірь все як рукою зніме! коли почуваєшся вкрай невпевнено, виходити з дому не хочеться, а мусиш ходити на роботу і тягнути купу обов-язків, метод зі знайомствами якось не підходить.... Але дякую за пораду) взагалі-то депресія - це досить складний хімічний збій у клітинах тіла. І простими забавками це не лікується. Треба надзвичайно сильний стрес (біль, насолода, близькість смерті чи щось подібне) або пігулки. Якщо депресія проходить сама собою, то це була не вона. І взагалі зараз це модне словечко часто вживають в невластивому значенні пс: нейропептиди це вам не булька з носа у мене точно депресія а що таке нейропептиди? Стандартна тема у жінок восени - відмазка аля "депресія" .......Мужика на вас немає.. щоб зранку ..так щоб аж на стіну дерлася.. в обід, коли з роботи на обід приїде.. і ввечері, щоб проходу не давав... ... в декрет відправити.. щоб не було часу думати про всяку єрунду.. найближчих кілька років... ... ремонт затіяти... ... змінити діяльність роботи/роботу (урізноманітнити... все це вже проходили( навіть ремонт Депресняк долають всі по різному (з вище написаного).Навіть можеш піти в (Адрен-сіті) розстріляй когось,думаю трохи відляже.Або в чистому полі відкричатись,тоже лишній груз з душі скинеш.Кожен по різному,шо тобі до душі припаде! думаю, усе це знімає стрес... але коли стрес безперервний......................(
anahareo Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 15:52 Автор #25 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 15:52 ______________________.rar - книжка, звичайно, вас не врятує, це просто одна з багатьох книжечок аля "Витягни себе сам", але я читав і думав, що не все так погано. Насправді було все дуже погано і важко, і закінчилось дуже недобре, але місяць на транквілізаторах + вітаміни + змушував себе відривати сраку від ліжка і йти бігати/підтягуватись/віджиматись і ніби перейшло... Одним словом, читайте книжку, ідіть до лікарів, нехай призначають лікування. От вам трішки позитиву : хоча книжечка у мене чомусь не грузиться, дуже дякую особливо за малюнок
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.