Luychi Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 13:12 #1 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 13:12 Вночі з вівторка на середу 22-23 вересня 2009 року на Рівенській АЕС, яка знаходиться в м.Кузнецовську (хто не знає), на 3 еноргоблоці стався викид. Працівники електростанції працювали в аварійному режимі. Рівень радіації в повітрі був підвищений ще кілька днів і в Луцьку також. Про цей факт розповіли журналісти ТСН. Але офіційно, наскільки я знаю, нічого точно повідомлено не було. Хоч сарафанне радіо ББС передавало перестороги не виходити на вулицю і не відкривати вікна. А в п'ятницю, як ви пам'ятаєте, в Луцьку відбувався грандіозний концерт. Наслідки на АЕС вже зліквідовані. Але, знаючи нашу владу, я не вірю, що все вже стало на свої місця і ввійшло в рамки.
Zheny@ Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 13:26 #2 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 13:26 Наслідки на АЕС вже зліквідовані.Ні, не наслідки - причини....наслідки (отруєний огранізм...) ніхто не може ліквідувати... АБСУРД!
Luychi Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 13:33 Автор #3 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 13:33 Наслідки на АЕС вже зліквідовані.Ні, не наслідки - причини....наслідки (отруєний огранізм...) ніхто не може ліквідувати... АБСУРД!Вибачайте, шановний - виправляюсь - наслідки аварії зліквідовані.Технічно.
vampirich Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:13 #4 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:13 Цитую людину з кузнєцовська в якого багато знайомих працює на АЕС"була аварійна ситуація але ВИКИДУ НЕ БУЛО! Викид - це %:?*. Інфа від безпосиередніх участиків подійїпри аварійній ситуації спрацьовує запобіжник і станція зупиняється автоматичноправда, кажуть, якби в пятницю блок працював на всю потужність (а працював він не на всю) тобув би Чорнобиль-2"
Shura Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:15 #5 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:15 при аварійній ситуації спрацьовує запобіжник і станція зупиняється автоматичноизвините, но это не скутер с двигателем 49 см2как вы представляете, что АЭС так взяла и остановилась?
Alan Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:18 #6 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:18 працюю з рівенською (і не тільки) АЕС. чергова "утка". не викиду, не аварійної ситуації не було. а аварійного режиму роботи (як пише топікстартер) не існує.і взагалі, після чорнобиля в кузнєцовску раз в 2-3 місяця викиди та аварії (якщо вірити ББС)МАЯЧНЯ!!!
vampirich Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:25 #7 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 14:25 извините, но это не скутер с двигателем 49 см2как вы представляете, что АЭС так взяла и остановилась?а як ти уявляєш що має робитися в аварійній ситуації?в будь-якому випадку якийсь захист там є
Banzai Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 15:42 #8 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 15:42 неизменно поражает недосягаемый уровень технических и общеобразовательных знаний людей мужественно коментирующих рассылки службы новостей "ББС" ... вы бы хоть погуглили для начала , на википедию сходили там тоже много интересного и познавательного .. и может быть только после етого хоть немного начали представлять свою полую несостоятельность в обсуждении вопросов безопасности АЭС и иже с ними.. вот мудрый человечище Джеральд Даррел говорил " не бойтесь прослыть дураком говоря "я не знаю" - окружающие тут же примутся вас просвящать" ну а тут чем более невежественен тип тем яроснее он уверен что ему всё на свете известно , что только его высоко ценимого мнения и не хватает... ужас какой-то...
Plum Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 15:55 #9 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 15:55 В мене сьогодні в Сталкері вже два викиди було! Нічого страшного, якщо схованку надійну встигнути знайти
storm Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 16:30 #10 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 16:30 а хтось займається виміром радіації в Луцьку? може хтось має щотчик Гейгера?
fenmix Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 16:34 #11 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 16:34 У сталкерків а ще й детектори аномалій мають бути. ніякої там аварії не було. "ББС - бабка бабці сказала" знову працює.
Luychi Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 17:04 Автор #12 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 17:04 Люди, інформації уже тиждень. І вона перевірена. Ваше право вдаватись в технічні подробиці і розказувати про те що вона неправдива і безграмотна. Я ж нікого вірити не заставляю, а пишу про те що знаю.
Banzai Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 17:25 #13 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 17:25 23.09.2009 ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ На 9 годину ранку 23 вересня в роботі два енергоблоки ВП РАЕС (№2 та №4) з сумарним навантаженням 1180 МВт.Минулої доби енергоблоками Рівненської АЕС вироблено 27,9 млн кВт*г електроенергії, з початку місяця вироблено – 618,4 млн. Вт*г електроенергії, з початку року – 9 млрд 489,6 млн. Вт*г електроенергії. Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався і перебуває у межах діючих норм. На енергоблоці №1 (ВВЕР-440) – 348-а доба середнього планово-попереджувального ремонту. Продовжується заміна штуцерів рівнемірів на парогенераторі ПГ-2. В ремонті другий канал системи безпеки. Всі ремонтні роботи виконуються згідно з графіком.На енергоблоці №3 (ВВЕР-1000) 22 вересня 2009 року о 21.19 год під час проведення планових пускових операцій був виявлений дефект імпульсного запобіжного пристрою компенсатора тиску. У відповідності з вимогами регламенту безпечної експлуатації здійснено переведення реакторної установки в режим «холодний стан». Рівень події за міжнародною шкалою ядерних подій «ІНЕС» - «нуль».Радіаційний стан на території станції та в санітарно-захисній зоні не змінювався.http://www.rnpp.rv.ua/dodatkovi-rozdili/no.../1/article/654/бачте - нычку понадежней и фсё прайдьот как дымЛюди, інформації уже тиждень. І вона перевірена. Ваше право вдаватись в технічні подробиці і розказувати про те що вона неправдива і безграмотна. Я ж нікого вірити не заставляю, а пишу про те що знаю.источник ? конкретно? что где когда и кем лично? с подписями ! иначе ето всё просто слухи и домыслы.. разумееш?
difoto Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 17:33 #14 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 17:33 Правильно , Luychi , Я уже три года доказываю, что на Марсе есть цивилизация, а эти выродки...просто подонки - смеются надо мной.
Shura Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 18:31 #15 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 18:31 вы еще стебетесь? я после "аварийной остановки АЭС" уже не хочу...vampirich, ты хоть немного представляешь, что такое ядерная реакция?
fenmix Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 18:46 #16 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 18:46 Правильно , Luychi , Я уже три года доказываю, что на Марсе есть цивилизация, а эти выродки...просто подонки - смеются надо мной.И не только на Марсе. Как один умный одноклассник сказал - "Мікроби з'їли мозгі і заселили мозг". До сех пор не можем успокоится..
madkot Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 20:53 #17 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 20:53 Вночі з вівторка на середу 22-23 вересня 2009 року на Рівенській АЕС, яка знаходиться в м.Кузнецовську (хто не знає), на 3 еноргоблоці стався викид. Працівники електростанції працювали в аварійному режимі. Рівень радіації в повітрі був підвищений ще кілька днів і в Луцьку також. Про цей факт розповіли журналісти ТСН. Але офіційно, наскільки я знаю, нічого точно повідомлено не було. Хоч сарафанне радіо ББС передавало перестороги не виходити на вулицю і не відкривати вікна. А в п'ятницю, як ви пам'ятаєте, в Луцьку відбувався грандіозний концерт. Наслідки на АЕС вже зліквідовані. Але, знаючи нашу владу, я не вірю, що все вже стало на свої місця і ввійшло в рамки.вибач не маю на чому - байк так і не доробив
fedor Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 21:14 #18 Опубліковано 30 Вересня, 2009 в 21:14 http://atom.org.ua ось де інфа про всі атомки ...
Luychi Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 05:54 Автор #19 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 05:54 Перед, тим як писати, дзвонила в Кузнецовськ - перепитувала. І навіть просила на випадок чого дозволити назвати прізвища інформаторів. Дозволили. Не напишу які.
difoto Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 05:59 #20 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 05:59 так есть у кого счетчик гейгера?
difoto Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:06 #21 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:06 о! нашоль!Во время испытаний третьего энергоблока на Ровенской АЭС сработала система безопасности. Блок перевели в режим охлаждения. Со станции сразу сообщили: «нарушение пределов и условий безопасной эксплуатации не произошло. Радиационный фон в норме».Главный инженер станции сообщил, что ничего страшного не произошло – ни выброса радиации, ни пострадавших среди персонала. По его словам, в ходе испытаний реактора, перед пуском, заметили серьезный дефект в одной из систем энергоблока.Мощность реактора вывели на минимально-контролируемый уровень. После чего неожиданно сработала система, которая обеспечивает равномерное давление воды и пара, которые проходят через центр реактора.Открылся клапан, через который излишки такого теплоносителя сбрасываются из системы, отметил главный инженер АЭС.По международной шкале этой аварии присвоили самый низкий, нулевой уровень опасности. По словам инженера, на Ровенской АЭС специальная капсула не позволяет при подобных авариях попасть радиации за пределы небольшого помещения.Напомним, что нынешний инцидент – не первый на Ровенской АЭС. В начале лета 2008 года система безопасности сообщила о разрыве трубы, которая подает воду в реактор. Авария не привела к утечке радиации за пределы блока, сообщает UA-Reporter.com.Так что авария таки была!Я вот тоже разок попал в автокатастрофу : на ходу от велосипеда отвалился насос и улетел на проезжю часть, где был раздавлен ЗИЛом. Со мной чуть летального исхода не случилось!
Zheny@ Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:17 #22 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:17 Останні 10 років чую про регулярні "викиди" на Кузнєцовській АЕС. Якби таке дійсно було, то вже б ми , мабуть, відростили б собі зябра.. Чи як мінімум хвіст! Якби вже щось дійсно було страшне - попередили б . Повірте.
Venom Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:33 #23 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:33 Останні 10 років чую про регулярні "викиди" на Кузнєцовській АЕС. Якби таке дійсно було, то вже б ми , мабуть, відростили б собі зябра.. Чи як мінімум хвіст! Якби вже щось дійсно було страшне - попередили б . Повірте.Блін,а я то думаю, чого мені в воді стало дихати легше ніж раніше... Да, якби дійсно було б щось страшне, то повідомили б. Можливо. Когось. Колись. Китайці, поляки, німці, французи. Згадайте Чорнобильську, аварію на залізниці в Львівській області (до речі, не дуже давно), недавню аварію газопроводу в Теремно, чи де там.
Luychi Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:57 Автор #24 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 06:57 difoto - Ви просто кладєзь (від російського слова колодєц) інформації! Я ще пригадую, як наші ракетні установки під час навчання, збили російський пасажирський літак. А генерали з розумними мінами на мордах лиця, з указками в руках грамотно доказували, що це не наша ракета була і траекторії вимірювали-вираховували. А потім на весь світ позорились коли довели зворотнє. Та й лічильника Гейгера у мене нема. Але з Києва вже на другий день знайомі дзвонили, питали, попереджували.... Але це ж все слухи... Не вірте... Все у нас добре! Це просто я панікую налякана/навчена гірким досвідом життя у цій країні.
Masik Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 07:08 #25 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 07:08 так есть у кого счетчик гейгера?На авиазаводе есть такие приборы
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.