difoto Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 05:52 #26 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 05:52 Дайте народу зрелищ , пообещайте хлеба - и вас выберут президентом! И то, и другое Юля выполнила Аншлаг! Я требую продолжения концерта!
laska Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 06:08 Автор #27 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 06:08 Думаю вистачить по саму зав"язку на цих виборах.storm, ти вважаєш, що регіоналів спровокували на таку поведінку? Швидше: за що боролись, на те і напоролись.Звісно, ми можемо сміятися зі способів піару як одних так і інших. Але з такою політичною "елітою" нам прийдеться жити як мінімум ще 5 років. Мене більше зацікавила роль у всьому цьому Шустера.І ще одне питання поставлене журналістами: як ви бачите ситуацію, якщо розрив у голосах буде мінімальний, зважуючи на те, що зараз не 2004 рік?
S-driver Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 06:13 #28 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 06:13 Так, говорити і переконувати людей - це вона вміє... Таких людей, як вона, історія знає чимало. Але треба розуміти, що прихід подібних людей до влади зазвичай закінчується суворою диктатурою (Ленін, Гітлер, і т.д.). І нічого хорошого для народу, в якого є такий лідер, це не приносить...
kudrom Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 07:01 #29 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 07:01 Тю, знайшли про що говорити, якесь ток-шоу на ТВ, тіпа "Бальшая стірка"... Юля - лучша актріса! Театр стільки втратив... Та хто б сумнівався, це ж був бій в різних вагових категоріях А може це геніальна стратегія в підтримку трішки забутого проекту "ПРіБЮТ"? Намалюємо фантастичний сценарій геніальних режисерів: Щоб не допустити третього кандидата, два "дружних" клани всіляко допомагають один одному, максимально вирівнюючи свої рейтинги. Так як рейтинг голубих занадто зріс, треба його підрівняти і підтягнути "сердечних". Для цього робиться загальнонаціональне шоу, де Багіня показує себе у всій красі, а "мєлоч пузата" з ПР грає нєудачніків і негодяїв. Публіка в захопленні, овації, крики "браво!", "Біс!" Ті, хто сумнівався, кажуть, "да, тепер точняк тільки за Неї, може вона і не працює, але як красіво говорила, аж душа радується " Рейтинги двох "борців за добробут" українців вирівнюються, що відповідає попередній угоді про розподіл повноважень. Тепер можна ділити прем’єра-президента, міняти Конституцію і т.д. Ну а добрий Кролик Сєня лишається з своїми 10%, після виборів не доведеться його давати важливі посади, а можна обійтися подачкою в вигляді, наприклад, віце-прем’єра з гуманітарних питань чи (а з цим чорт не шутіт?!) міністра оборони! (він же за боєздатну армію ) P.S. Електорат з нетерпінням чекає нових серій "мильної опери по п’ятницях".. Автори мексиканських серіалів нєрвно курять бамбук (чи кактус пейотль) в куточку і записуються в чергу за автографами до геніальних режисерів.... Все вищенаписане є вигадкою хворобливої фантазії автора, прохання не сприймати серйозно P.P.S. Цікаво було б побачити шоу "Юля vs Сєня"
Tolik_lt Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 07:07 #30 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 07:07 P.P.S. Цікаво було б побачити шоу "Юля vs Сєня"кстаті да.
Alan Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 13:37 #31 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 13:37 Шустер заявив, що політики намагалися диктувати йому свої правила гриТелеведучий Савік Шустер заявляє, що в прямому ефірі Шустер LIVE у п'ятницю, 25 вересня, було нанесено удару по свободі слова - політики спробували диктувати свої правила гри журналістам.У зв'язку з цим Шустер закликав колег до професійної солідарності. "Щоб зберегти свободу слова і довіру суспільства до нашої професії, ми закликаємо всіх наших колег до професійної солідарності: об'єднатися заради колективної безпеки. Один за всіх і всі за одного. Пора, братися за руки, щоб не пропасти поодинці", - йдеться в повідомленні , поширеному в понеділок у ЗМІ."Ми повинні зробити це зараз, напередодні президентських виборів, інакше ми ризикуємо втратити професію", - наголосив Шустер. Передбачалося, що ефір Шустер LIVE буде присвячений спілкуванню прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з українськими та зарубіжними журналістами, які спеціально підготувалися. Запитання, як обіцяв Шустер, для Тимошенко підготували актуальні і гострі. Проте все пішло не так з самого початку, коли в студії з'явилися депутати від Партії регіонів - Ганна Герман, Микола Азаров та Ірина Акімова. "Ми запросили прем'єр-міністра. Було домовлено, що буде формат з журналістами - але важкий. Що не буде інших політиків. Щоб почути точку зору прем'єр-міністра, яку давно ніхто не чув, - пояснив Шустер. - Сьогодні Партія регіонів мене запросила до себе о першій годині дня, і, в принципі, мені сказала, що повинні бути паритетні початки, що "ми повинні бути в студії", і так далі, і так далі. Тому що нібито в мене близькі відносини з прем'єром! Я каюся перед своїми колегами, що я пішов на цей шантаж. Тому що це був, практично, шантаж ". У відповідь Герман озвучила свою версію: "Ви (Шустер) прийшли до Бориса Колесникова і сказали, що Тимошенко поставила умову, що вона прийде в цей ефір тільки тоді, коли не буде опонентів. І особисто мене. І ви потім сказали: давайте зробимо так , щоб Юлія Володимирівна не знала, що прийде опозиція. Щоб вона приїхала, а ви потім ввійдете, як ні в чому не бувало ". За інформацією Главреда, Шустер справді був у штабі Партії регіонів. І був не з власної ініціативи, а саме "на запрошення" опозиціонерів, які категорично наполягали на участі своїх представників у запланованій зустрічі з Тимошенко. Які аргументи висувалися перед Шустером, залишається невідомим. Однак звертає на себе увагу той факт, що зустріч він дійсно мав саме з Колесніковим - депутатом від ПР, який вважається "правою рукою" Рината Ахметова. А останній володіє ТРК Україна, на якій і виходять в ефір програми Савіка, відзначає видання. Відзначимо, сама Тимошенко заявила, що прийшла на ефір, тому що їй сказали, що опонувати їй буде Янукович. "Мене особисто запросили на дискусію з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем. Я просто дивуюся, що Партія регіонів боїться виставляти свого лідера на пряму і чесну дискусію", - сказала вона. При цьому Шустер не спростував її слова.взято тут http://ua.korrespondent.net/ukraine/981551___________________________вибори, вибори. щодня стає веселіше.а шустер звичайна журналістська повія
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 14:12 #32 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 14:12 Як на мене то ПР просто обмаралась, показала непрофесійність верхушки і істинну ціль, хоча основні кадри в них на 2рівні вище "Сердешних" оскільки зібрані з старих кадрів Совка... Юлія Володимирівна дуже гарно грає і уникає прямих ударів критики, тому і виглядає завжди невинною =) Шустер хотів бути шустрим, ну трошки не вийшло... А взагалі щоб побачити "кто почем" просто заглушіть звук і подивіться на міміку і поведінку і Юлії Володимирівни і 4-ки і Шустери: тоді ви все зрозумієте 3.ЬІ. Зомбованим бути весело, - думати не треба
laska Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 14:32 Автор #33 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 14:32 Почитати тему, то складається враження, що всі такі компетентні у прийомах піар-технологій... От тільки не зрозуміло, чому при такому грамотному електораті, така недолуга політична еліта? Звісно, це ток-шоу, цирк і т.д. Та було б весело, якби це відбувалося лише в студіях ТБ, а не у ВРУ, на засіданнях Каб. міну, РНБО, судах. А там розігруються куди покруче сценарії. А щодо теми, то мене цікавить в цьому участь журналістів. То їх розіграли чи вони є теж акторами?
Kleo Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 16:18 #34 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 16:18 Почитати тему, то складається враження, що всі такі компетентні у прийомах піар-технологій... От тільки не зрозуміло, чому при такому грамотному електораті, така недолуга політична еліта? Звісно, це ток-шоу, цирк і т.д. Та було б весело, якби це відбувалося лише в студіях ТБ, а не у ВРУ, на засіданнях Каб. міну, РНБО, судах. А там розігруються куди покруче сценарії. А щодо теми, то мене цікавить в цьому участь журналістів. То їх розіграли чи вони є теж акторами? Продивилась від початку і до кінця, і думаю, що журналістів все ж таки розіграли, бо не дуже вони були раді, коли через регіоналів їм практично не дісталося слова, а ще Шустер добре перестрахувався, бо коли почали його звинувачувати, то журналісти стали на його сторону, якщо й були серед них актори, то небагато, основна маса швидше для масовки.
S-driver Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 16:35 #35 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 16:35 Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що Савік Шустер прикриває словами про свободу "власну непорядну поведінку". Про це повідомили у прес-службі ПР."Потрібно чесно визнати - Шустер задля досягнення рейтингу своєї програми просто обманув Тимошенко, не повідомивши їй, що він запросив до участі у дискусії представників опозиції", - сказала Герман.Повний текст ТУТТільки те й знають, що одне одного брудом обливати(((
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 16:59 #36 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 16:59 Почитати тему, то складається враження, що всі такі компетентні у прийомах піар-технологій... От тільки не зрозуміло, чому при такому грамотному електораті, така недолуга політична еліта? Ну еліта - це навіть образливо! просто свідомі аналітики, адже якщо не фільтрувати все, що нам скормлюють, то будеш тим кого так ненавидиш. Треба свідомо аналізувати реальний стан речей, а не гру тіней....
Tolik_lt Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 18:03 #37 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 18:03 еліта- це не про тебе, це про тих з телевізора
storm Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 19:44 #38 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 19:44 storm, ти вважаєш, що регіоналів спровокували на таку поведінку?навряд, вони настільки тупі.... мабуть, вони з Тимошенко і Шустером про все домовились......IMHO, Шустер лайв комерційний проект, розрахований на те, шоб заробити гроші на виборах..... тому там часто буватимуть ситуації аналогічні даній..
Serpent Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 21:35 #39 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 21:35 storm, ти вважаєш, що регіоналів спровокували на таку поведінку?навряд, вони настільки тупі.... мабуть, вони з Тимошенко і Шустером про все домовились......Про що домовились? Азаров і Герман домовились, що будуть виглядати перед Тимохою як зграя тупуватих шакалів, і тим самим підкинути їй трохи голосів? Я думаю, репутація так дешево не продається. Я розумію, що їм не перший раз, але це ж треба було вміти так проскандалитися. Зі всіх їх необгрунтованих звинувачень Тимошенко виходила з легкістю і вигодою для себе. Дійшло вже до того, що "апазіціанєри" під кінець вичерпали всі аргументи і причепилися до слова "диктатура", кинутого Тимохою, видерли з контексту, перекрутили смисл сказаного і півгодини обсмоктували. Реально бридко було дивитися. Я чекав конструктивного діалогу, а вийшло як завжди. Але те, як журналіст в кінці завернув Герман - від цього епізоду я отримав реальний кайф. Я не є прихильником жодної політичної сили України і політики взагалі, але нові враження про нашу "еліту" отримав.
D@ve Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 09:56 #40 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 09:56 кому цікаво - можу залити на фтп всю передачу.
storm Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 11:58 #42 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 11:58 storm, ти вважаєш, що регіоналів спровокували на таку поведінку?навряд, вони настільки тупі.... мабуть, вони з Тимошенко і Шустером про все домовились......Про що домовились? Азаров і Герман домовились, що будуть виглядати перед Тимохою як зграя тупуватих шакалів, і тим самим підкинути їй трохи голосів? Я думаю, репутація так дешево не продається. Я розумію, що їм не перший раз, але це ж треба було вміти так проскандалитися. Зі всіх їх необгрунтованих звинувачень Тимошенко виходила з легкістю і вигодою для себе. Дійшло вже до того, що "апазіціанєри" під кінець вичерпали всі аргументи і причепилися до слова "диктатура", кинутого Тимохою, видерли з контексту, перекрутили смисл сказаного і півгодини обсмоктували. Реально бридко було дивитися. Я чекав конструктивного діалогу, а вийшло як завжди. Але те, як журналіст в кінці завернув Герман - від цього епізоду я отримав реальний кайф. Я не є прихильником жодної політичної сили України і політики взагалі, але нові враження про нашу "еліту" отримав.а ти думаєш регіонали не могли придумати кращі звинувачення для Юлі, ніж диктатура?може вони старались шоб ТИ отримав реальний кайф?
Andruha_gpz28 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 13:37 #43 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 13:37 Шустеру тепер треба запросити Януковича і зробити "незаплановану" провокацію зі сторони БЮТу. В ролі Герман буде виступати пані Юля. Враховуючи те, що Азаров і Герман в рази розумніші за Януковича, в такій ситуації Федорович виглядатиме хлопчиком для побиття.
MassimoUA Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 13:58 #44 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 13:58 цеж звичайний піар Тимошенко: вона виглядає порядно порівняно з "невихованими" регіоналами, згадала про диктатуру(на сході надають перевагу диктатурі), приїхав москаль і негативно про януковича відзивається.... очевидно, шо Ахметов за Тимошенко, і шоб збільшити її шанси на перемогу він відбирає голоси у Януковича... у цьому шоу кажуть не більше ніж потрібно знативиборцю...Піар Тимошенко в тому, що вона вміє достойно відповідати шакалам.
MassimoUA Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 14:02 #45 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 14:02 Перша реклама була надто довга, всі ролики прогнали по два рази. Та й фізіономії у всіх були червоні, певно перепалка була серйозна.
MassimoUA Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 14:05 #46 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 14:05 Шустеру тепер треба запросити Януковича і зробити "незаплановану" провокацію зі сторони БЮТу. В ролі Герман буде виступати пані Юля. Враховуючи те, що Азаров і Герман в рази розумніші за Януковича, в такій ситуації Федорович виглядатиме хлопчиком для побиття. Азаров мені нагадує маразматика, а Герман - гарний спікер, шкода, що у неї рідко проскакують власні думки.
D@ve Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 20:19 #47 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 20:19 Цікавить Залито.
eNyk Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 21:24 #48 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 21:24 ну і шо це ти залив???
bidzyura Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 22:17 #49 Опубліковано 1 Жовтня, 2009 в 22:17 Щось воно,не теє...Темка цікава ,тіко подивитися проблематично,мо ,недолив ще?
Гість rl72 Опубліковано 2 Березня, 2013 в 16:55 #50 Опубліковано 2 Березня, 2013 в 16:55 Шустер не дал проголосовать зрителям во время выступления Николая Азарова 02 марта 2013, 18:34 | Общество Во время прямого эфира «Шустер LIVE» традиционное голосование зрителей было прекращено. Выступление премьер-министра Украины Николая Азарова на канале «Интер» в программе «Шустер Live» не сопровождалось традиционными для этой передачи графиками поддержки на экране. Обычно выступления политиков на канале сопровождаются инфографикой. Зрители в студии голосуют «за» или «против» слов выступающего. В нижнем левом углу экрана отображаются показатели поддержки. Так, в первые минуты разговора с премьер-министром Николаем Азаровым был график, которые демонстрировал низкий уровень поддержки слов главы правительства. После рекламы график исчез. При этом люди в студии продолжали активно голосовать. Во время вывода на экран видео с Януковичем, Азаров сказал: "Уберите градусник с экрана". Ведущий, думая, что его уже не слышат зрители, произнес: «Уберите градусник с экрана... Уберите эту фигню». После чего инфографика исчезла. После небольшого перерыва графика на экране уже не было. Источник: thekievtimes.org
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.