Перейти до змісту

Куранти (годиник) і ми...

Naruto

Наявність годиника  

77 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А мобільник - то як, інший пристрій? А монітор - теж? Тоді ніби є у мене годинник. А так уже років з 15 не ношу. Бо щось частенько вони у мене ламались, і то набридало:)

Опубліковано

Раньше, когда спрашивали: "Который час?" люди гордо вынимали мобилку, а теперь гордо показывают часы :)

Опубліковано
Раньше, когда спрашивали: "Который час?" люди гордо вынимали мобилку, а теперь гордо показывают часы :)

Це лише понти :)

Опубліковано

Я дуже звик до годинника і без нього якось некомфортно, хоча зараз без онного, бо в касіо вилетіла одна детіль з ремішка, і відповідно треба міняти на новий, а інший не для того щоб його кожен день носити.

Треба буде на наступному тижні поміняти ремішок.

Опубліковано
Мне часы, наверное, больше скажут о человеке, чем его телефон... :)

Пожалуй соглашусь !

акуратний годинник тільки підкреслить з позитивної сторони його власника. Я вже більше року ношу KLEYNOD (підтримую вітчизняного виробника :P )

Опубліковано

ношу наручные часы с шестилетнего возраста (первые подарил дедушка) и снимаю только на ночь, либо если что-то делаю физически (часы уже давно не механические, но привычка осталась). по поводу первых часов есть даже в дневнике за первый класс замечание, что я слишком часто на них смотрю :smile3:

любимых часов трое : ODM Mysterious One (электронные, нерж, стекло, без кнопок, время и дата) - на каждый день; Orient Automatic Titanium (механика; старой серии, без пошлой ряби на циферблате; титан, стекло, позолота отдельных фрагментов; открытый механизм; автоподзавод; время и день) - под настроение; Casio Databank DBC-61 - на момент покупки были навороченнее иного компьютера, да и стоили как инженерный калькулятор, по возрасту почти антиквариат - давно играют роль маскота стоя возле монитора.

еще есть "запасные" - Q&Q Superior Titanium. обычные кварцевые, электронно-механические.

Опубліковано
Це лише понти

Ну не знаю... Мне часы, наверное, больше скажут о человеке, чем его телефон... :)

А якщо без годинника і телефону? :)

Опубліковано
ношу наручные часы с шестилетнего возраста (первые подарил дедушка) и снимаю только на ночь, либо если что-то делаю физически .  :smile3:

Аналогічно. Теж з 6-ти років. Подарував тато. Це був маленький механічний годинник з рубіновим  циферблатом на шкіряному ремінці - "Заря". Ах, як я любила їх тікання. Прослужили довго, до завершення школи. 

Відтоді пішла череда годинників, котрі часто ломилися. Тому згадувала з ностальгією "Зарю". Приділялась увага і як прикрасі, але функція інформативна і до сьогодні незмінна. Люблю тільки з циферблатом. Стрілочки живуть, на відміну від електронних цифр, що сухо відраховують час ;)

При поломці відразу відчуваю його відсутність, як і випадково забувши вдома. Тому ми нерозлучні.  :)

Опубліковано

Я постійно ношу годинник. Звик до електронних. Було таке, що щороку міняв часи. Останнім часом годинники в мене затримуються довше. Теперішнім вже роки 4, напевно. Пора було б поміняти, корпус витерся, але не знаю що взяти :-(.

Лежать кварцеві стрілочні про запас, але щось мене до них не тягне. Хочу електронні, щоб по точності були не гірше "Електроніки-52" з її корекцією ходу :-)

Опубліковано

напевно, це справа кожного - годинник, як на мене, то або класика або звичка (кому що ближче).

я особисто років п"ять вже годинник не ношу- користуюсь мобільним.

Опубліковано
А якщо без годинника і телефону?

Одежда, обувь, прическа - есть тысяча вещей, которые говорят о человеке.

Но интеллект, чувство юмора и поставленную речь, конечно же, никто не отменял :) Они - прежде всего... просто их не сразу видно при первой встрече. Именно потому и были придуманы "условные сигналы", о которых мы здесь и разговариваем.

Опубліковано

Для мене годинник вже давно є не механізмом для вимірювання часу, а, напевно, частиною мене самого. Легко можу забути вдома мобільний і не згадаю про нього, але без годинника вийти з хати не можу, бо почуваю себе якось некомфортно, невпевнено, відірвано від світу, чи як (більшість людей почуває себе так, коли забуває мобільний, в мене навпаки :)). Електронні не люблю, чомусь всі електронні годинники асоціюються в мене з дешевими, але модними в часи мого школярства, годинниками Montana з музикою :). Одного часу була в мене російська механіка "Полет", вроді непогані, але швидко зламались. Зараз ношу вже 1,5 року недорогу електромеханіку Casio MTP-1165, (тільки циферблат білий) годинник просто супер, дуже точні, забув коли останній раз коректував час, корпус до сих пір виглядає як новий, без подряпин. Напевно, поміняю їх на якісь дорожчі тільки коли остаточно вийдуть з ладу.

Опубліковано
ношу наручные часы с шестилетнего возраста...

Товарищи, я родился уже с часами ! Отец очень старый часовой мастер и у меня этих часов было всегда как гуталину :D

Опубліковано

А я, отримавши в подарунок в 13 років , від хресної, годинник заводу "Чайка", залишилась закохана в цю марку назавжди. Та потім мавши і "Сasiо" і "Q@Q" все ж мріяла про "Чайку". Домріялась, допросилась - золотий годинник виробництва "Чайки", такий гарний і такий делікатний... сволоч. І на кухню його не винеси, і у ванну з ним не зайди... Коротше, лежить як реліквія і прикраса і не ходить і не носиться, як світлий спогад про дитинство і дитячі мрії.

Опубліковано
(первые подарил дедушка)

Перший мій годинник (білоруська марка "Луч") мені подарував дідусь, десь класі в 2-му. Довго його носив і не розлучався. Ще деякий час були дешеві Монтани і ще щось в тому роді (батькові подарували на чергову річницю нашого прикордонного загону). Але справжнім годинником для мене все ж був Луч. Потім якось новітні технології взяли гору, та й я чесно кажучи не є особливим любителем носіння годинників, хоча і без нього як без рук. Тому його функцію вже досить довго замінює мобільний телефон.

А той перший Луч в ідеальному стані лежить як пам'ять про дідуся.

Опубліковано

Годинник носив вже доволі давно, останні раз коли його подарували на день народження.

Є дві причини:

- незручність носіння;

- часто ламається.

Його завжди заміняє або мобільний телефон, або мп3 плеєр, або годинник у центрі міста чи, коли все перечислене відсутнє, товариш :)

Опубліковано
Ще деякий час були дешеві Монтани і ще щось в тому роді (батькові подарували на чергову річницю нашого прикордонного загону).

До речі ті "Монтани" не зажди були дешеві, в середині 80-х коштували ~85 карбованців (пів зарплати). У мене було щось схоже, але не "Монтана", були дуже точні і надійні.

Опубліковано

Батько подарував годинник на 7-річчя. Простий електронний годинник "Электроника". Вони більше були жіночими ніж чоловічими. Потім були механічні автоматичні Слава (здається), які перенесли армію. Потім "Восток", який залишився в пям'ять про батька. Теж механіка автомат. На відміну від звичайної механіки зручніший, як для шульги, оскільки можна вільно носити на правій руці не задумуючись над підзаводкою. Пару років обходився без годинника взагалі. Роль годинника відігравав монітор компа. На позаминуле день народження колеги по роботі подарували наступний годинник. Кварцеву модель TISSOT PRS 516

Вже не механіка, кварц, але досить зручні на руці, згадую про них тільки перед сном на при тривалій роботі за компом. За майже 2 роки тільки місяць тому поміняв батарейку. Ну і пару раз настрював правильний час. Хочу ще придбати щось з Casio G-shock для екстремального носіння. Годинник на мобільному не досить зручно, особливо під час пересування на байку, а Tissot трішки не для того призначний.

Годинник як на мене - прочто зручно...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...