Перейти до змісту

Цифрове телебачення в Луцьку та в Нововолинську

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я, ось тут читаю найсвіжіші новини про цифрове телебачення http://tv-digest.com...BD%D0%B8%D0%B5/

До речі там описано якими способами дивитись цифрове телебачення .

Молоденькій форум,але почитати є що.
  • 2 тижня потому...
  • Відповідей 541
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Візьму за пиво/сік/горячий шоколад тюнер Т2 в оренду на декілька днів потестувати цифрове ТВ в Ківерцях.

З пропозиціями прошу в приват.

Опубліковано
Якщо я правильно зрозумів, то в тюнер втикаємо дециметрому антену і насолоджуємося якісним ТБ?
уточню, що згідно із стандартом антенна повинна бути піднята на висоту не менше 10 метрів від землі.
Опубліковано
Якщо я правильно зрозумів, то в тюнер втикаємо дециметрому антену і насолоджуємося якісним ТБ?
уточню, що згідно із стандартом антенна повинна бути піднята на висоту не менше 10 метрів від землі.

Немає такого стандарту!
Опубліковано
Немає такого стандарту!
не вірите запитайте у Влада на форумі. На якому надіюсь знаєте? Що б ви не подумали, що я базікало - доказ скрін.

Ви хочете сказати, що піднявши ефірну антену на 1 метр від землі (далеко від вишки) можна зловити ефір?

Опубліковано
якщо аналог ловило - цифра по любому буде показувати
як показує практика не завжди. Один чоловік ловив на полячку аналоговий ефір, а цифру ну ніяк неміг, довелося купити якісну антенну, підняти її, замінити кабель і о чудо цифра почала показувати.
Опубліковано
Немає такого стандарту!
не вірите запитайте у Влада на форумі. На якому надіюсь знаєте? Що б ви не подумали, що я базікало - доказ скрін.

Ви хочете сказати, що піднявши ефірну антену на 1 метр від землі (далеко від вишки) можна зловити ефір?

Це стандарт для визначення покриття,а не обов'язковий параметр встановлення антени!

Це ж логічно-чим вище антена-тим кращий прийом телесигналу.

як показує практика не завжди. Один чоловік ловив на полячку аналоговий ефір, а цифру ну ніяк неміг, довелося купити якісну антенну, підняти її, замінити кабель і о чудо цифра почала показувати.

Починати треба було з кабеля.
Опубліковано

много философии а реально какой сигнал у кого показивает ресивер при приёме цифри .

начинать надо с того, а у кого он есть, этот "ресивер"?... :)

я, к примеру, хотел заказать сегодня тут , вернее заказал через сайт, а х-юшки, отгрузки еще не проводят... :)

Принимаем предварительный заказы, старт продаж будет одновременно по всей Украине примерно с 15-16 марта 2012!
Опубліковано

я, к примеру, хотел заказать сегодня тут , вернее заказал через сайт, а х-юшки, отгрузки еще не проводят... :)

Принимаем предварительный заказы, старт продаж будет одновременно по всей Украине примерно с 15-16 марта 2012
Опубліковано

много философии а реально какой сигнал у кого показивает ресивер при приёме цифри .

Тут можна замовити інший "рекомендований" сет-топ-бокс: http://vsesvittv.com.ua/product/cifrovoj-efirnyj-resiver-trimax-2012-hd/
Опубліковано

Тут можна замовити інший "рекомендований" сет-топ-бокс: http://vsesvittv.com...trimax-2012-hd/

За такі гроші http://1sat.tv/kupit-tuner-strong-8500.html цей кращий буде.

Опубліковано

Ну якщо з вікна видно підгаєцьку вишку то думаю точно буде ловити.

Особисто пробував в с.Зміїнець, все працює з дуже хорошим рівнем сигналу.

А якщо бути точним, якість 95-97 рівень 43-45.

Опубліковано

Не знаю як на рахунок антенни. а кабель якщо старий то дійсно бажано поміняти.Особливо в кого "хороший" радяньський. :0157:

Опубліковано

Доречі в попередніх постах писали про висоту антенни, як такого стандарту немає. Але якщо в на ретрансляторі неправильно виставлять кут передавача , то якісніше буде показувати десь в Голобах , а Луцьк просто покриє.

Опубліковано

тут уже постає питання не якісного покриття а качества в процентах так как и вспутниковом тв .

Сила сигнала от которой и качество .

Плохой сигнал не позволит смотреть вобще или на грани срива будет квадратить картинку.

А якщо бути точним, якість 95-97 рівень 43-45. Це в відсотках.

Ось http://satsis.info/forum/vs/dvb-t2/2011-10-24/spisok-oborudovaniya-rabotayushhego-v-standarte-dvb-t2/ список обладнання яке пропонують.

Доречі в попередніх постах писали про висоту антенни, як такого стандарту немає. Але якщо в на ретрансляторі неправильно виставлять кут передавача , то якісніше буде показувати десь в Голобах , а Луцьк просто покриє.

Як кажуть знаючі люди, якщо не правильно поставлять ретранслятор, то в Голобах покаже якісно ,а в Луцьку треба буде дуже високо ставити антенну.

Опубліковано

Наведу приклад в Луцьку тет с Підгаєб приймається погано, так як Луцьк по рельєфу можна сказати в ямі, або кажучи видимість погана, а за межами Луцька в сторону Польщі краще ловиться тет, чим вище передавач тим краще прийом .

А може хто пробував приймати канали з міста Ковель , попробуйте і відпишіться , до речі в Ковелі в аналозі показує 2+2 канал

Не знаю де і на яку антенну Ви приймаєте сигнал, але ТЕТ та К1 якраз транслюється з Підгаєць. всі інші канали з 16 поверхівки що в центрі міста.

Опубліковано
Це стандарт для визначення покриття,
Влад ясно написав: "висота прийомної антени має бути 10 метрів (міжнародні правила для DVB - T/T2)". То чому ж тоді незалежний спеціаліст тестувавши ефірну цифру в Києві піднімав антенну на висоту 10 метрів? Більше я на цю тему з вами вести дискусію не буду.
а кабель якщо старий то дійсно бажано поміняти
так чоловік кабель поміняв, результат 0.
Ось http://satsis.info/f...andarte-dvb-t2/ список обладнання яке пропонують.
жоден з даних ресиверів не працює з Irdeto claked, а для телевізорів поки немає Cam модулів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...