Перейти до змісту

с.Боголюби

ariman

Рекомендовані повідомлення

Замісь пінопласту ципляють на гачкі пружини,і дійсно з ссвого досвіду перепробувавши паро смаків краще бере на часник(взагалі на ставках)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

на кук з часниковим запахом?А що це таке скажіть?А як брало на червяк чи опаришчи на мастирку?Третій ставок це той самий більший?Дуже вдячний за відповідь.

cukk-puffi-midi-chesnok.jpg

тут можна почитати опис:

http://www.shop.open...uct_117311.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на базарї ще цю штуку називають "їстивний пінопласт". минулого року на ставках пробував часниковий - шойто не брало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Третій ставок це той самий більший?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 100грн і платити зразу це занагло , не люблю ставки де сторож бере бабки зразу і його не валить чи ти щось зловив , набагато краще ставки де беруть по совісті нехай навіть там і риба менша , минуло року був на ставкові і ми зловивли 4 карасика , то він з 2 людей взяв чисто символічно по 5 грн , тим і сподобався ставок що хазяїн совісний .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ж це за став,і де ж це й совістний сторож???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Губин (горовіський район) але на цей рік став зариблений і ловити недає , ще в лищі можна ловить плата 30 грн , але сторож тож нормальний за пару карасиків нічого не бере .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Був 1 червня на відкриті става в Боголюбах. рибалка коштує 100грн. ловити дозволяє з 5.00 до 22.00. риб звичайно зловлено не було чи то погода, чи багато мішків з кормом хазяїн висипав, як було видно очевидцями но бидло воно ще те. ми приїхали ще з вечора звичайно зайняти місце, знали що народу буде троха. закинули по вудці місця забили і пішли вечеряти. той тормозяра десь в 4.00 привіз хлопаків пів буса і почались розбоки з всіма рибаками кажучи нам- батоги виймайте, а то будем ламати, та ще дозволяє тільки дві вудки. якщо взяти чесно ніхто не ловив. одні спали інші бухали, я особисто спав. Так що думайте чи варто їхати і портити собі настрійта. нерви. Прізвище хазяіна Заіка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів шо мова іде про став у Зміїнці... Власник там дійсно з головою недружить .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був 1 червня на відкриті става в Боголюбах. рибалка коштує 100грн. ловити дозволяє з 5.00 до 22.00. риб звичайно зловлено не було чи то погода, чи багато мішків з кормом хазяїн висипав, як було видно очевидцями но бидло воно ще те. ми приїхали ще з вечора звичайно зайняти місце, знали що народу буде троха. закинули по вудці місця забили і пішли вечеряти. той тормозяра десь в 4.00 привіз хлопаків пів буса і почались розбоки з всіма рибаками кажучи нам- батоги виймайте, а то будем ламати, та ще дозволяє тільки дві вудки. якщо взяти чесно ніхто не ловив. одні спали інші бухали, я особисто спав. Так що думайте чи варто їхати і портити собі настрійта. нерви. Прізвище хазяіна Заіка

ну якщо він завчасно попередив, що рибалка з 5 до 22, а ви ВСЕРІВНО закинули вудки, то в чому він не правий ? Взагалі хазяям з *цікавими* правилами лову, треба на вьїзді до става ставити щити з описом їх *цікавих* правил, хто згоден, той ловить, а ні то ні, щоб люди дарма не *розкладалися* й не взнавали про *цікаві* правила в останній момент, коли й оставатись не дуже то й хочется й збиратись вже пізно (лінь, недоцільно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ім'я власника??? і це ский саме ставок в Боголюбах??? чи то ставок в Зміїнці... щось не зрозуміло...хто правий???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заіка власник ставка в Зміїнці (чомусь приписують до Боголюб)

post-18808-0-17325800-1401864239_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заступник начальника Головного управління Держземагентства у Волинській області Заїка

Микола Олексійович, це так я розумію власник даного ставка у с.Боголюби ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заступник начальника Головного управління Держземагентства у Волинській області Заїка

Микола Олексійович, це так я розумію власник даного ставка у с.Боголюби ?

от і я хотів уточнити як звати власника завіденія, по тій же причині!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В с. Зміїнець орендар ставка тов. Заїка. А Ставки в Боголюбах в оренді ніби якогось банку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

був у суботу теж на 3-му. Всього 4,5 кг забрав. 2 карпіка зранку взяв, а потім норм карась йшов.

27.07 знову був на цьому ставку. Клювало погано. За день 3 кг гарних карасів зловив. Коли змотувався - щось крупне вцепилось. 15 хв тягнув - але більше 10 метрів не підтягнув. Закінчилось все тим - що та гадина тупо пішла в строну на метрів 20, зацепила за корягі, і відірвала гачок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Сьогодні їздив на рибу. Був на третьому ставку, що навпроти лікарні. Вирішив половити карася, оскільки щука ...скм....не бере. не було вже сьогодні терпіня йти на Стир і нічого там не зловити...Був з 11,00 до 17,00 в результаті 26 карасів, правда маленькі в основному. ловив на убійцу карася і один патик на фідер. наживка мотиль і опариш.Білет 30грн.

На протилежному березі мужикі тягли щось добре з підсаком бігали... а потім матюкались....напевно зійшов карась.....

post-19120-0-15195200-1414949624_thumb.j

post-19120-0-14241600-1414949714_thumb.j

post-19120-0-75338800-1414949829_thumb.j

post-19120-0-06887500-1414949909_thumb.j

post-19120-0-39231000-1414949978_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andriy_L, це той став що з бесідками на березі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergLutsk, мабудь то ще далі туди, за лікарнею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так званий "старий" ставок

1234.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так званий "старий" ставок

1234.jpg

Тільки вчора був на тому місці що позначене на карті. Вискочив на годинкі дві...Клювало на черв. червяк і мотиль. Карась різний, є дрібний, но попадається й більший долоні. Результат поїздки 25 карасів . Фото нажаль немає ((( Плата вроді як 30 грн., но місцеві казали, що літом брав по 50 грн. Ловив на один фідер і донку з снастю "смерть карася" ( досить дієва там ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andriy_L, це той став що з бесідками на березі ?

Це той ставок, що показаний на карті і місце також правильно відмічене. Доречі, там вже також є одна бесідка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Ніяк не доходили руки написати звіт , отже... Бажання поїхати на рибу перемогло здоровий глузд і в неділю після дощу із снігом я поїхав в Боголюби на ставок. Приїхав в 12,00. Ставок той, що відмічено на карті вище і місце теж саме. Якраз з тих місць знімались два козака... результат в кожного по десятку карасів. Декілька більших, а в основному мелоч....ще та мелоч...Ну закинув я батоги на убійцу на мастирку з мотильом + опариш. Клював той самий маленький карась. Добряче змерз і вирішив з убійцами прекращати і дістав фідера замішав прикормку і почав далі ловити маленький карасів...всіх я нашморгав аж 14 штук. Ось така рибалка получилася...

post-19120-0-92340300-1427309986_thumb.j

post-19120-0-13181600-1427310099_thumb.j

post-19120-0-40927900-1427310266_thumb.j

post-19120-0-87103600-1427310403_thumb.j

post-19120-0-46730500-1427310521_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка вартість рибалки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка вартість рибалки?

Я тоді не платив, бо ніхто не підходив. А взагалі казали, що 40грн з місцевих і 60грн із всіх інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...