Перейти до змісту

с.Боголюби

ariman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хтось був на ставку в с.Боголюби на ставку шо біля лікарні????? скільки там плата?? як рибалка і на шо???

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
хтось був на ставку в с.Боголюби на ставку шо біля лікарні????? скільки там плата?? як рибалка і на шо???

Ги :)

тільки що хотів створювати тему про Боголюби. Отже, відсьогодні я у відпустці. Вирішив відміти цю справу поїздкою на рибалку. Транспорту не маю, тому вранці в 6-30 ранку взявши дві поплавчанки пішов чекати на 47 маршутку на Перемоги, біля ДОСААФу. Маршрутка прийшла аж десь біля 7-7,10. У 7-50 був на кінцевій. Ставок звідти видно, тому і почимчикуав до нього. Зайшов з надвітряної сторони (щоб, поплавки не прибивало до берега). Прикормив макухою, закинув спочатку на перловку та хробака -ноль. Потім почав пробувати манку\мастирку. Десь після 8-ї спіймався перший риб, карасик за долонь. Ну і далі пішло... До 14-00 було зловлено порядка 3,5 кг карася, дрібного не було, самий крупний особь потяне так гр на 300. Клювало виключно на манку та мастирку, кльов більш-менш постійний, правда після 12-30 трошки стишився. Самий активний період десь з 9 до 11. на мастирку цеплявся риб більший, закидав недалеко, під зарості, він там плещеться в зіллі чогось. Глибина порядка 50-60 см :). Але то може на тому місці де я ловив. На другій стороні ставку якісь рибацюги ловили на "удар". Судячи по частим дзвіночкам у них теж клювало :).

На весь ставок рибаки були тільки ті дядьки та я :).

А, плата: десь біля 9 прийшов білетер, дав білет, правда за 40 грн :(. Місцевим і всім категоріям пільговиків - 30 грн. Кажуть можна домовитись і на "безбілета падешевлє", а ле то як з яким стражем.

фоток не маю, бо забув фоткати з фона, а вдома спохватився коли рибу почистив.. Почищену фоткати якось неестетично :).

А! важливий момент: риба ловив у футболці "пепсіборда" ! Зачод!

Ну, от власне, і все, гарного кльову рибацюги!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В суботу був на САБЖі. з 14-00 до 18-30 дві покльовки на донку (пінопласт). Зловлено дві невеличкі плотички. Карась мовчав як риба об лід. Поплавки теж ворушились тільки вітром. Може виною повний місяць. Зате подихав повітрям. :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано
А що там на рахунок щуки, окуня? :rolleyes:

P.S. нема де спінінгом покидати

Мій хороший знайомий в суботу 14 числа був біля таможні знизу на ставку. Ловив з другом на спінінг. Прийшов власник плата 30 грн но вони домовились за двох 30 грн. Результат на двох 5 щук вага від 500-до 1 кг.

А тесть був в неділю на великому шо знизу від лікарні на мотиль, то кльову не було.

Но приїхали додому з рибою наловили на базарі, ось такі справи.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Хто останнім часом був на тих ставах? Як улов, скільки платили, на якому ловили?. Діліться пліз!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Я была:-) Красотища. Карась, на ладошку и больше - 100-300г. Вкусный, без запаха. Ставочек хороший, живой. Мы там и крыс водяных видели, и мышек, и ласку, куропаток прямо на лилиях, разных уток прикольных - супер. Ужей вообще валом:-)

О, было дело рак на удочку прицепился (снасти целые).

Ловили на поплавок и на удар.

Сейчас там делать нечего. Карась спать ушел.

Больше, к сожалению, там ничего нет. Местные говорят, что этой зимой около 3т карпа задохнулись.

В ставках только карась, хищник если есть, то скорее всего маленький (говорили есть окунь, но мы ни разу не видели, чтобы его кто-то там поймал) - да и малька много - нема там хищника.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

В неділю, 3 квітня, ми в 7 ранку були на ставку (той що далі від Луцька). Мета - карась. Ловили на поплавок і на донки. Наживка: мотиль, опариш, черв. Рибаків було тьма, в 7 ранку ледь знайшли місце для 3 чоловік. Але розчехлились, закинули, і почали ждати "приходу" :). За півгодини я злапав карасика десь грам на 200 на опариша, і знову тишина. Судячи із перегуків між рибаками - в них теж не клювало. А тому ми вирішили поснідати, заодно і "відкрити сезон", бо в нас з собою було... ;) Після "першого ковпачка з термосу" в мене покльовка на донку, знову карасик. Ура! Буде кльов. Зразу по другій, але не склалось. Це була остання покльовка на сьогодні. Отже, з 11 до 15-00 більше мої вудки ніхто не турбував.

Висновок: карась ще вялий, треба чекати тепла і погоди. Але сезон відкрили, снасті перевірили, повітрям подихали - зачот! :).

ЗІ. Вуйко лєший бере по 30 грн з рибацького носа. На компроміси не ведьоцца.

• 4 тижня потому...
  • 11 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто щось чув за ставок (з біседками) в Боголюбах??? Казали мали відкрити 1-го червня!!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Знайомі були 23.07 з 5 ранку до 13.00 казали навіть покльовки не бачили, хоча закидали на все, що могли. Зато плату з них взяли 30 грн.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Думаю, зараз актуально апнути дану тему. На цих вихідних було відкриття ловлі на якомусь із ставків в Боголюбах. Був знайомий знайомого. Плата 100 грн, але власник хоче зробити по абонементах. Ловив чи на макушатники чи на бойли, точно не в курсі. Улов 5 карпів загальною вагою біля 30 кг. Шось мені підказує шо там рибу плотно кормили, а перед відкриттям перестали і тому така рибалка получилась. Думаю, поки власник хоче набрати людей на абонементи є смисл туди поїздити. Коліться в кого є яка звідти інформація. Було б чудово якби хто прикріпив карту і позначив той ставок про який йдеться мова, бо я там зовсім не оріентуюсь.

Опубліковано

Забирав знайомих з рибалки в Боголюбах, ловили на третьому ставку, плата 30 грн. ставок заросший очеретом, треба самому робити місце для вудилищ. Результат рибалки самі карасі, правда туди більше їхали відпочити :friday: ніж порибалити.

Опубліковано

може хто має телефони до сторожів чи власників, особливо цікавить ставок де по 100грн, і ще, може хтось на карті помітити номери ставків і ціни? буду дуже вдячний!

Опубліковано

Ще є ставок за старою митнецею.І більш за все мова йде про нього.На другому, де бесідки, дозволяли ловити давно.Чув, що одного дня,там було 45 рибалок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...