Kusya Опубліковано 29 Серпня, 2009 в 21:55 Поділитися #1 Опубліковано 29 Серпня, 2009 в 21:55 Кожна людина має свій ідеал: в когось він складається з зовнішніх якостей, в когось з рис харктеру, а в когось те і інше. Який ваш ідеал. Опишить параметри чоловіка/жінки свої мрії. Це тобто як фізичні якості, так і психологічні (якщо є), можливі якісь еротичні фантазії Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 06:52 Поділитися #2 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 06:52 Кентавр - і мужик в хаті, і скотина в господарстві Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 07:29 Автор Поділитися #3 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 07:29 Старший, середнього зросту, з загадковим поглядом і великим внутрішнім магнетизмом і сексуальною енергетикою, впевнений в собі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 08:36 Поділитися #4 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 08:36 Глаза голубые как небо или черные, как необъятные просторы космоса. Волосы черные, как смоль, не короткие. Рост 160-175 см, ну чтоб не выше меня . Взгляд такой, чтоб пробирал аж до самого сердца. Веселая, общительная, немножко "сорви голова". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Romich Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 11:33 Поділитися #5 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 11:33 Хороша людина Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 13:01 Поділитися #6 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 13:01 Реальна історія: десь років шість тому вирішила описати хлопця своєї мрії на папері: взяла листок, почала писати… по пунктах..) вийшло 47 пунктів… До таких дій мене спонукало те, що ніколи не могла зустрічатись з хлопцем більше тижня – він мене починав дратувати. Я помічала в ньому купу недоліків: то щось з зовнішністю, то з одягом, то зі звичками…. Короче, почула десь по ТБ , що якшо описати свої мрії на папері, то вони матеріалізуються.. так і зробила)))))… Закинула той листок в одну з книг, забула про нього… Через 4 роки зустріла хлопця, почали зустрічатись, потім жити разом, потім переїхали до його батьків і при переїзді випадково випав той листок з книги)))), які ми були шоковані, прочитавши те творіння, коли ВСІ пункти мого омріяного коханого збіглись!!!! ВСЕ і одяг, і зовнішність, і сфера діяльності, і характер, і……..!! Все!!)))))) Зараз той листочок і далі стоїть між книгами))))))… тільки що взяла його до рук і знову посміхнулась))))))))))) … ось таке ПееС: сьогодні рівно тиждень, як ми одружились……………. :P Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 13:06 Поділитися #7 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 13:06 Такий собі паболєє нордічєскій музчіна. Але бляха попадались всі короткострижені.... скоти .. нема в жизні щастя ))))))) Однозначно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 14:01 Поділитися #8 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 14:01 Такий собі паболєє нордічєскій музчіна.Естонєц шо-лє? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 17:23 Автор Поділитися #9 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 17:23 Реальна історія: десь років шість тому вирішила описати хлопця своєї мрії на папері: взяла листок, почала писати… по пунктах..) вийшло 47 пунктів… До таких дій мене спонукало те, що ніколи не могла зустрічатись з хлопцем більше тижня – він мене починав дратувати. Я помічала в ньому купу недоліків: то щось з зовнішністю, то з одягом, то зі звичками….Короче, почула десь по ТБ , що якшо описати свої мрії на папері, то вони матеріалізуються.. так і зробила)))))… Закинула той листок в одну з книг, забула про нього… Через 4 роки зустріла хлопця, почали зустрічатись, потім жити разом, потім переїхали до його батьків і при переїзді випадково випав той листок з книги)))), які ми були шоковані, прочитавши те творіння, коли ВСІ пункти мого омріяного коханого збіглись!!!! ВСЕ і одяг, і зовнішність, і сфера діяльності, і характер, і……..!! Все!!)))))) Зараз той листочок і далі стоїть між книгами))))))… тільки що взяла його до рук і знову посміхнулась))))))))))) … ось таке ПееС: сьогодні рівно тиждень, як ми одружились……………. :P І я вірю шо думки мають здатність матерілізуватись. І завжди те що записано на листку можна звізуалізувати. Сама перевірила. Правда поки дрібниці, але......... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natasha Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 21:57 Поділитися #10 Опубліковано 30 Серпня, 2009 в 21:57 Міцної статури, високого зросту з сильними руками, добрими очима. Ніжний та люблячий . Такий є)))). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 09:49 Поділитися #11 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 09:49 ну, щось таке було вже на борді.типу "что б не пил, не курил, и цветы всегда дарил, в дом зарплату отдавал, тещу мамой называл, был к футболу равнодушен и в компании не скушен и к тому же что бы он и крассиы был и умен"..як в тій пісні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 09:59 Автор Поділитися #12 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 09:59 ну, щось таке було вже на борді.типу "что б не пил, не курил, и цветы всегда дарил, в дом зарплату отдавал, тещу мамой называл, был к футболу равнодушен и в компании не скушен и к тому же что бы он и крассиы был и умен"..як в тій пісні.Бу, Женя, ти ж мав описувати про противоположну стать, тобіж про жєнщіну. Ну там 90-60-90, блондінко, а в "постєлі" як акула. То ми дєвачкі про мужчін писать повинні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 11:00 Поділитися #13 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 11:00 це, я приклад навів, кого зазвичай жінки шукають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natasha Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 11:50 Поділитися #14 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 11:50 А смисл шукати когось завідома поганого ? Хоча э жінки які шкодують тих хто їх зневажає і не цінить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 14:36 Поділитися #15 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 14:36 мені головне щоб людина була хороша, і геть немає різниці якого кольору в неї бентлі.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 15:07 Автор Поділитися #16 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 15:07 не знаю кому як, але для мене завжди рушійною силою в відносинах є внутрішній магнетизм (багатий внутрішній світ), а всі інші якості вже само собою випливають. Якшо цього нема, ну хоть будь мільйонером, аполоном в одній особі ну не хочу його і все. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lumax Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 15:40 Поділитися #17 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 15:40 Женщина моей мечты уже 5 лет идет по жизни рядом со мной, а главное её достоинство - её безграничное терпение, потому как я её абсолютно не заслуживаю, хоть она этого и не осознает Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pyta Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 21:01 Поділитися #18 Опубліковано 31 Серпня, 2009 в 21:01 Короче, почула десь по ТБ , що якшо описати свої мрії на папері, то вони матеріалізуються.. Таки правда! Я теж перевіряла. Допристрілювалась Маю: чоловік коханий - 1шт, кицька - 1шт. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 19:49 Поділитися #19 Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 19:49 Свою мечту описал немного выше. Когда ждать результата?? Или надо именно "распечатать"??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 20:25 Поділитися #20 Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 20:25 Чоловіки моїх мрій мене оточують. Це да! Але ж "ты что, мечта на то и мечта, чтобы ее мечтать!"))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 20:39 Поділитися #21 Опубліковано 1 Вересня, 2009 в 20:39 Чоловіки моїх мрій мене оточують. Це да!Але ж "ты что, мечта на то и мечта, чтобы ее мечтать!"))) Навколо стільки людей, а все що більш-менш путьове, давно одружене та мають нащадків.. незгідна! інколи що-небудь путьове буває одружене на тобі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 00:37 Автор Поділитися #22 Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 00:37 Навколо стільки людей, а все що більш-менш путьове, давно одружене та мають нащадків.. незгідна! інколи що-небудь путьове буває одружене на тобі такі да, але чуже здаэться краще, а рідне близьке постійно страждає. так не доре Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 07:13 Поділитися #23 Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 07:13 Ага... Мрія ідіота - дружина сусіда. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 08:35 Поділитися #24 Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 08:35 Человек - кузнец своего счастья. Так что вперед и с песнями Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 08:48 Поділитися #25 Опубліковано 2 Вересня, 2009 в 08:48 Человек - кузнец своего счастья. - Подсудимый! Зачем Вы ударили свою жену молотком?! - Человек - кузнец своего счастья... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.