Перейти до змісту

Новини від Білайн

Рекомендовані повідомлення

Жопа це, а не переворот.

29 коп. - це тільки за наступні секунди, за першу - 59.

СМСка- 25 коп.

Як дзвониш на улюблений номер - то теж 29 коп., хоча в іншимх тарифах є можливість і по 1 коп. говорити.

Я провів порівняння. Залежно від того, хто куди дзвонить і скільки говорить. Якщо більше хвилини - то "29" в деяких випадках вигідний. Якщо ж менше - то как сказать.

Даже если и 1 мин 59 коп это всеравно дешевле чем у остальных операторов. Сравнить сколько стоит мин. разговора с другими операторами у ЮМС, КС... Так что билайн :D , особонно этот ТП интресный тем у кого много знакомых, друзей на разных операторах. Ну или для бизнесса к примеру.

Ну а для тех кто общается только в узком кргуге, разумется этот ТП им будет не интересный.

Вот интересно качество билайна????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 328
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну у КиївСтара зараз 37коп/хв на всі номери

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37коп/хв+плата за зєднання= всеодно дорожче, ніж 59 коп за першу хвилину, а далі по 29

2 fenom:

чего раскричался? ты ж не в газете

Муля, не нервируй.... :D попьорло, вот і крикнув....

Залежно від того, хто куди дзвонить і скільки говорить. Якщо більше хвилини - то "29" в деяких випадках вигідний. Якщо ж менше - то как сказать.

Даже если и 1 мин 59 коп это всеравно дешевле чем у остальных операторов. Сравнить сколько стоит мин. разговора с другими операторами у ЮМС, КС... Так что билайн :( , особонно этот ТП интресный тем у кого много знакомых, друзей на разных операторах. Ну или для бизнесса к примеру.

Ну а для тех кто общается только в узком кргуге, разумется этот ТП им будет не интересный.

Вот интересно качество билайна????????

навіть якшо менше хвилини, то всеодно дешевше.... виходить 1коп/сек, тобто 5 сек - 5 коп... а на юмсі чи ксі? 5 сек - 40 коп, 10 сек - 50 коп. Плата за зєднання!!! о как!!!

Якість? В мене зара вся рідня на "Білайні", але коли говорю з кумом (в нього лайф), або з дружбаном (кс), то аж вуха вянуть!!! Білайн якісніший!!! Реклама про дідуся (чую тебе добре) - це насправді про БІЛАЙН, а не про Юмс...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наконец-то появился действительно ВЕСОМЫЙ повод перевести-таки отца на Билайн! Т.к. он чаще всего именно на других операторов/на стационарные звонит...

А UMC пусть идет (далеко) со своим ПЗС вместе!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

C 19 февраля тариф «Вы популярны!» становится еще популярней!

Beeline снижает стоимость исходящих вызовов на телефоны мобильных операторов и стационарные телефоны в тарифе «Вы популярны!» до 0,69 грн/минута!

Теперь вы можете общаться с абонентами всех сетей в Украине по самой выгодной стоимости, почти на треть дешевле, чем раньше. Акционные условия действуют для всех абонентов «Вы популярны!» до конца 2007 года.

Как и прежде, за каждую минуту входящего вызова с мобильного или стационарного телефона вы получаете бонус - 10 коп.

http://beeline.ua/news/article.wbp?article...e1-aafda53e4448

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

C 19 февраля тариф «Вы популярны!» становится еще популярней!

Beeline снижает стоимость исходящих вызовов на телефоны мобильных операторов и стационарные телефоны в тарифе «Вы популярны!» до 0,69 грн/минута!

Теперь вы можете общаться с абонентами всех сетей в Украине по самой выгодной стоимости, почти на треть дешевле, чем раньше. Акционные условия действуют для всех абонентов «Вы популярны!» до конца 2007 года.

Как и прежде, за каждую минуту входящего вызова с мобильного или стационарного телефона вы получаете бонус - 10 коп.

http://beeline.ua/news/article.wbp?article...e1-aafda53e4448

Дуже добре. Наскільки я зрозумів додаткового переходу на акційний тариф не треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тарифі "Прості речі" ніяких змін не очікується? :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тарифі "Прості речі" ніяких змін не очікується? :smile-zachot:

«Знижуй тариф» - нова пропозиція для абонентів тарифу «Прості речі»

З 19 лютого абоненти тарифного плану «Прості речі» можуть замовити собі знижку й розмовляти з абонентами інших мобільних і стаціонарних мереж в Україні по 0,69 грн/хвилина до 1 червня 2007.

Щоб скористатися спеціальною пропозицією «Знижуй тариф», необхідно зателефонувати за безкоштовним номером 0674 і замовити послугу. Вартість активації - 5 грн. (із ПДВ і без ПФ).

Активуйте акційний тариф зараз і почніть розмовляти майже на 30% дешевше!

http://www.beeline.ua/news/article.wbp?art...d0-d5a7b7d68ff5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось я там в меню не знайшов цієї послуги. Може її ще не підключили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось я там в меню не знайшов цієї послуги. Може її ще не підключили?

Щоб скористатися спеціальною пропозицією «Знижуй тариф» для стартового "Прості речі", необхідно зателефонувати за безкоштовним номером 0674 і замовити послугу. Вартість активації - 5 грн. (із ПДВ і без ПФ).

Для тарифу "Ви популярні" перехід автоматичний та безкоштовний.

PS: Для тарифу "Прості речі" перехід стане доступним з 21/02/07

:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і робив. В меню управління послугами нічого подібного немає. Напишіть хто небудь в якому пункті меню має замовлятись ця послуга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і робив. В меню управління послугами нічого подібного немає. Напишіть хто небудь в якому пункті меню має замовлятись ця послуга

Для тарифу "Прості речі" перехід стане доступним з 21/02/07

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тариф 29 супер!

Хто знає на цукровому норм тяне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переходиш на пчелайн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цукровому покриття хороше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тариф 29 супер!

Тариф і справді супер, але не всім він підходить. Майже всі мої друзі і вся сім"я вже на Білайні і дзонити до них по 30 коп/хв трошки дорого. Взагалі самий дешевий варіант носити з собою дві мобілки: в одній пакет 29, а в іншій прості речі :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тариф 29 супер!

Тариф і справді супер, але не всім він підходить. Майже всі мої друзі і вся сім"я вже на Білайні і дзонити до них по 30 коп/хв трошки дорого. Взагалі самий дешевий варіант носити з собою дві мобілки: в одній пакет 29, а в іншій прості речі :D

а шо? по-моєму, це дуже непогана думка.....

якшо порахувати, то тариф "29" може сперечатися з безлімітками..... але не завжди на безліміті виговорюєш весь ліміт, а гроші плотяться.... а на 29 скільки треба-стільки заправив

переходиш на пчелайн?

перепрошую..... правильно бджолайн :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0674... потім користуючись підказками вибираєш послугу "понижуй тариф" здається, це під цифрою 6 в меню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже зробив. Воно тільки сьогодні там в меню появилось. Перед тим не було :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене перша серйозна скарга на Білайн :lol::lol:^_^ Після підключення послуги "Знижуй тариф" перестала працювати послуга переказу коштів і безкоштовних смс-повідомлень в білайн меню. Приходить смс з таким текстом "Dana poslyga dostupna lyshe abonentam Beeline peredplatnoyi formy pidklyuchennya". Це тільки у мене такий прикол чи ще у когось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю це повязано з тим, що зараз дуже багато людей замовляють собі цю послугу і технічно просто йде великий нагруз на систему.

Думаю, що найближчим часом ця ситуація повинна вирішитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) Вже вирішилась. Все працює нормально :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Че Макс, теперь Димону буш только маяковать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) 70 коп/хв на мобільні інших операторів, а на Білайн свого регіону так і залишилось 2 коп/хв :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

70 коп/хв на мобільні інших операторів, а на Білайн свого регіону так і залишилось 2 коп/хв

ваще класный тариф :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...