Перейти до змісту

Вас остановило ГАИ?

Adeon

Рекомендовані повідомлення

Звернувши увагу на адресу проживання свідків вияснилось, що вони завжди вписують одних і тих самих людей. (є вже один екземпляр протоколи з тими ж свідками).

Свідок Герасимчук Андрій Миколайович - Ківерцівський район, с.Дерно (без назви вулиці, будинку, тел.) Другий теж з Дерно.

Так вот, може в когось є протокол з такими же свідками - відпишіть. підїду візьму копію

Хочу подавати в прокуратуру заяву!

У меня свидетели:

Пиліпук(Паліжук) Віктор Олександрович Вол. обл., Ківерцівський район, с. Дерно(фамилия неразборчиво)

Бандура Ростислав Петрович Вол. обл., Луцький район, с. Г.Полонка

Копию уже снял, на работе до полшестого ;) (Укртелеком возле Проминя)

ЗЫ может еще у когонить есть эти архаровцы, отписывайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

В мене теж свідок - Паніжук Віктор Олександрович - Ківерцівський район, с.Дерно

та Герасимчук Андрій Миколайович - Ківерцівський район с.Дерно

В trener - теж свідок Паніжук В.О.

а в іншого знайомого в свідках записано Герасимчука А.М.

Роблячи висновок з цього всього - в Дайців стандартний набір свідків.

в ближайший термін про це ноухау :D дізнається прокуратура!!! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Информируй о результатах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, чи самі свідки знають ЩО вони бачили <_< . Прохання тримати в курсі справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Насправдi все ще цiкавiше.

* Якщо, звичайно, ви не напiдпитку, або не винуватець дтп. I, апрiорi, не лох.

Для цього э широка дзюрка у Кодексi Украiни про адмiнiстративнi правопорушення.

А саме.

В будь-якому випадку спочатку складають протокол.

Який дають вам на пiдпис.

Ви читаэте його повiльно i обов язково вголос, вставляючи прочерк усюди де

хоч шось вам не зрозумiло.

Наприклад: ...особi пояснено ii конституцiйнi i iншi права.

Насправдi iнспектор iх швидше за все i не знаэ.

Ставимо жирний прочерк.

... час та мiсце розгляду прави.

iнспектор вам сказати не може, бо вашу вину може визнати лише суд, а вiн не працiвнику суду.

Ставимо жирний прочерк.

Свiдки. Свiдкiв бути не може, якщо звичайно не -*

Ставимо два жирних прочерки.

i так далi...

В графi пояснень не пишемо нiчого зайвого, тiльки коротку фразу: "свою вину заперечую",

далi тут же вiльне мiсце - жирнi прочерки, шоб нiхто нiчого не дописував.

Вiддаэмо протокол. Спостерiгаэмо не сову а бiлочку, що какаэ.

Далi нам пропонують постанову.

Вiд пiдпису постанови вiдмовляэмось. Яка може бути постанова, якщо по сутi вашоi вини не доведено.

Знову бiлочка, з ще бiльшими очима.

Тепер про суд.

Справу обовязково розглянуть без вашоi участi i не на вашу користь.

АЛЕ, з порушенням ваших законних прав.

Тому ви на це кладете, допоки через пiвроку-два роки, до вас не прийде

бумага з виконавчоi служби. i ось тут ви негайно в десятиденний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в десятиденний термiн оскаржуэте те рiшення суду до апеляцiйного з пiдстави, що вас

належним чином (пiд пiдпис) не повiдомили про мiсце та час розгляду справи, тим

бiльше що свою вину ви не визнали.

Суддя апеляцiйного суду за вашою скаргою закриваэ справу, за спливом термiну розгляду (2 мiсяцi з моменту

вчинення порушення).

Все. Штрафу не було i не могло бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю шо не все так просто...

тим більше дайці мають право виписувати постанову, випише, і направить не в суд а в виконавчу...

єдине він має вам її вислати по пошті, якшо ви її відмовились на місці забрати, і якшо він вислав її по пошті дійсно, то у вас є 10 днів від отримання листа для її оскарження...

а то шо ви не взяли на місці постанову, це не на вашу користь...

якшо не згідні то потріьбно скористатись правом оскарження... а не випендруватись..

і практика показує, шо в більшості випадків, якшо ви праві, і ви це точно знаєте і чітко пояснюєте то вам або віддають права і бажають щасливої дороги, або все таки виписують все і ше з наєздами розказують які ви нехороші, і чого то ви возмущаєтесь, але в таких випадках виграти суд можна без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Ехал я сегодня с ГПЗ домой. Проехал перекресток Гнидавская-Потебни в сторону Данила Галицького. После перекрестка есть знак "обгон запрещен". Через метров 200 есть выезд с улицы Цегельной. Я проехал мост и обогнал маршрутку. Через километр, возле ответвления на хз какую улицу(недалеко от моста через Стырь) меня останавливает ДАИшник и впаивает штраф в 450 грн. Причем я в протоколе написал что выехал с ул Цегельной и знак не видел.

Сегодня пришел ответ на жалобу в ДАИ. Так эти пи.... написали что они опросили очевидцев которые видели что я обогнал ДО ПОВОРОТА НА ЦЕГЕЛЬНУ. Беспредельщики пипец!!! :angry:

Сегодня был суд. ГАИшную постанову скасували. Сказали через 3 недели приехать, забрать решение суда :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Повертався сьогодні від тещі з Хмельницької обл. При виїзді з Теребовлі (Тернопільська обл.) довго плентався за якимось чайником на Ланосі, який їхав 40 км/год. Нарешті побачив просвіт, де не було зустрічних і з"явилась можливість обігнати. Коли вже порівнявся з Ланосом, побачив знак "Пішохідний перехід", але дорога була вільна, і обгін все-таки виконав. Буквально через 3 хв. в дзеркало помітив машину "гайців", яка пристроїлась ззаду і блимала фарами. Робити нічого - зупинився. Відразу звинуватили в порушенні правил обгону. Оскільки почувався не досить впевнено (самі розумієте - тільки вчора св"яткували різдво. Хоча і випив небагато ще зранку вчора, і виспався добре, і поснідав, але якось всередині організму повного комфорту не відчувалось), не став сперечатись, погодився з порушенням. Склали протокол, але на руки ніяких документів не видали, сказали заплатити в 15-денний термін в будь-якому відділенні банку 430 грн., квитанцію занести в ДАІ.

Все розумію - порушив, винен, але якось дивно, що платити потрібно без всяких документів, без квитанції?

Хто що порадить в даному випадку - платити штраф, чи чекати якогось повідомлення (по пошті, чи ще якось)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повертався сьогодні від тещі з Хмельницької обл. При виїзді з Теребовлі (Тернопільська обл.) довго плентався за якимось чайником на Ланосі, який їхав 40 км/год. Нарешті побачив просвіт, де не було зустрічних і з"явилась можливість обігнати. Коли вже порівнявся з Ланосом, побачив знак "Пішохідний перехід", але дорога була вільна, і обгін все-таки виконав. Буквально через 3 хв. в дзеркало помітив машину "гайців", яка пристроїлась ззаду і блимала фарами. Робити нічого - зупинився. Відразу звинуватили в порушенні правил обгону. Оскільки почувався не досить впевнено (самі розумієте - тільки вчора св"яткували різдво. Хоча і випив небагато ще зранку вчора, і виспався добре, і поснідав, але якось всередині організму повного комфорту не відчувалось), не став сперечатись, погодився з порушенням. Склали протокол, але на руки ніяких документів не видали, сказали заплатити в 15-денний термін в будь-якому відділенні банку 430 грн., квитанцію занести в ДАІ.

Все розумію - порушив, винен, але якось дивно, що платити потрібно без всяких документів, без квитанції?

Хто що порадить в даному випадку - платити штраф, чи чекати якогось повідомлення (по пошті, чи ще якось)?

раджу нічого не платити.

якщо прийдуть документи по почті тоді оскаржувати постанову в суді.

а краще якщо є бажання і памятаєш гаїшніків шо небудь (№ машини, фамілія ) написати скаргу на імя начальника гаї області, про неправомірне оформлення правопорушення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба в ПДР не вказано, що маневр потрібно завершувати в любому випадку (якщо це не наражає на небезпеку інших учасників руху)? Чи я щсь пропустив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене також ситуйовина з ДАІшниками: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...mp;#entry396180

Порадьте хто що знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закону нема. Це публічні люди, така їх доля.

я погоджуюсь Yarchikом

Це публічні люди, така їх доля.

В мене також ситуйовина з ДАІшниками: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...mp;#entry396180

Порадьте хто що знає.

а в твій авто, вони не могли навіть руку простягнути я не говорю вже про те щоб стерти фото. хіба при підозрі про скоєний злочин в присутності свідків. в іншому випадку тількі за рішенням суду. такшо зря ти стирав фото. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в твій авто, вони не могли навіть руку простягнути я не говорю вже про те щоб стерти фото. хіба при підозрі про скоєний злочин в присутності свідків. в іншому випадку тількі за рішенням суду. такшо зря ти стирав фото. ;)

я й не казав що це було в авто, та й наразі цікавить трішки інше питання: посадова особа (начальник ВДАІ) ігнорує звернення громадянина (мене). Які дії можна застосувати в таких випадках? Як зрушити з місця цю справу?

П.С. Питання про фото обсмокталося достатньо і додаткового обговорення не потребує, як і подальше оскарження постанови в суді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я й не казав що це було в авто, та й наразі цікавить трішки інше питання: посадова особа (начальник ВДАІ) ігнорує звернення громадянина (мене). Які дії можна застосувати в таких випадках? Як зрушити з місця цю справу?

П.С. Питання про фото обсмокталося достатньо і додаткового обговорення не потребує, як і подальше оскарження постанови в суді.

тоді шо ти хотів почути в пораді якщо тобі все обяснили? сам нажми на свою ссилку і подумай перед тим як щось запитувати. судячи з поста 5 я й дав відповідь на нормальне запитання форумчанина. почув у відповідь(П.С. Питання про фото обсмокталося достатньо і додаткового обговорення не потребує, як і подальше оскарження постанови в суді.)

а посадова особа не може ігнорувати на офіційний лист. і якщо продовжувати обгрунтовано розповідати чому вийде що ти й так все сам знаєш, тому вважаю продовження діалогу дИмогогією (див. значення демагогія)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді шо ти хотів почути в пораді якщо тобі все обяснили? сам нажми на свою ссилку і подумай перед тим як щось запитувати. судячи з поста 5 я й дав відповідь на нормальне запитання форумчанина. почув у відповідь(П.С. Питання про фото обсмокталося достатньо і додаткового обговорення не потребує, як і подальше оскарження постанови в суді.)

а посадова особа не може ігнорувати на офіційний лист. і якщо продовжувати обгрунтовано розповідати чому вийде що ти й так все сам знаєш, тому вважаю продовження діалогу дИмогогією (див. значення демагогія)

Вибач, РОНІН, якщо образив, але наміру такого в мене не було. Просто писав з міні-опери і ссилка получилась крива (на 5 пост, а не на всю тему, як я хотів).

Але суть питання ти зрозумів правильно: посадова особа ігнорує офіційний лист. В двох словах: 23.11.09 відправлено рекомендований лист з повідомленням (мене) про вручення, на ім'я начальника ВДАІ Власюка С.Г. Лист доставлено 26.11.09, тобто за три дні. На відповідь дається 30 днів, пройшло вже 44 дня. Роблю висновок, що я в ігнорі. Оце і є моє питання: всі знають, що по закону посадова особа повинна відреагувати, а що робити, якщо не реагує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Але суть питання ти зрозумів правильно: посадова особа ігнорує офіційний лист. В двох словах: 23.11.09 відправлено рекомендований лист з повідомленням (мене) про вручення, на ім'я начальника ВДАІ Власюка С.Г. Лист доставлено 26.11.09, тобто за три дні. На відповідь дається 30 днів, пройшло вже 44 дня. Роблю висновок, що я в ігнорі. Оце і є моє питання: всі знають, що по закону посадова особа повинна відреагувати, а що робити, якщо не реагує?

В прокуратору - вони міліцію "люблять"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to nickel

буває я тежне не сильний хакер. :)

погоджуюсь з serega робиш копію своїх паперів і пишиш в прокуратуру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to nickel

Та вже ж був в прокуратурі і міській і районній. Якесь замкнуте коло виходить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to nickel

Та вже ж був в прокуратурі і міській і районній. Якесь замкнуте коло виходить...

по переписці не реально розплутати ситуацію. скинь номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте хто що знає.

Накінець отримав відповідь від начальника ВДАІ з обслуговування Луцького району Власюка С.Г. І чомусь я зовсім не здивований відповіддю: оскільки постанова по справі про адміністративне правопорушення винесена відносно Вас 23,10,09 року та Вами отримана під рорзпис, а заява написана 23,11,09 року, Вашу заяву залишено без розгляду.

Нормальна правова держава і немає значення, що я додавав копії заяви прокурору і копії відповіді Луцького і районного прокурорів, для підтвердження НЕПРОПУСКУ строку оскарження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли носите якісь папери нашим державомудакам беріть зразу в канцелярії вхідний номер - гарантія, що ігнора справи не буде, а будь-яка писулька в державні органи - це звернення громадян, яке до відповідного закону (ссилка) має бути розглянуто і у місячний термін дана письмова відповідь.

Тобто якщо ігнорують, і є вхідні номера - можна сміливо скаржитись у вищестоящу, наприклад в Департамент ДАІ (копія - в прокуратуру, копія в місцевий підрозділ, ще й в міськраду можна занести, вода камінь точить ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли носите якісь папери нашим державомудакам беріть зразу в канцелярії вхідний номер - гарантія, що ігнора справи не буде, а будь-яка писулька в державні органи - це звернення громадян, яке до відповідного закону (ссилка) має бути розглянуто і у місячний термін дана письмова відповідь.

Тобто якщо ігнорують, і є вхідні номера - можна сміливо скаржитись у вищестоящу, наприклад в Департамент ДАІ (копія - в прокуратуру, копія в місцевий підрозділ, ще й в міськраду можна занести, вода камінь точить ;) )

Ти забув про таку дуже зручну форму звернення як пошта. Я, наприклад, відправив рекомендований лист 23,11,09р., 26,11,09р. його вручили, а мене про це повідомили 31,12,09. У листі-відповіді стоїть номер і дата 09,12,09, а на конверті 13,01,10. Я б з радістю вручив би лист особисто в руки адресату, але мій адресат - начальник ВДАІ з обслуговування Луцького району Власюк С.Г. і не зобов'язаний відчитуватися перед підлеглими про своє місцеперебування і про час появи на робочому місці. А підлеглі в свою чергу навчились морозитись і не приймати ніяких заяв. Канцелярії на Мамсурова 8а немає, як і секретарки. Кому накажеш вручити заяву? А почта хоч і працює з місячними тормозами, але вручає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З протоколом згоден - йдеш в ДАІ (біля ківерцівського мосту) і береш реквізити для оплати. При вході, зразу справа, лежить купа маленьких папірців з реквізитами.Оплатити можеш в будь-якому банку. Якщо не згоден - то пишеш позовну заяву в суд(але на це маєш тільки 10 днів) Після оплати штрафу квитанцію в ДАІ нести не обовязково, просто збережи до проходження ТО або до листа з виконавчої служби. ДАІ не завжди передає відомості про сплату штафів у виконавчу і були випадки коли заплатив штраф, відмітив в ДАІ, а потім через півроку прийшов лист з виконавчої і прийшлось відновлювати квитанцію.

ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮСЬ - НА РУКАХ У ВАС МАЄ БУТИ ПРОТОКОЛ І ПОСТАНОВА. РЕКВІЗИТІВ НІХТО НЕ ДАЄ І ПО ПОШТІ НЕ НАДСИЛАЄ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮСЬ - НА РУКАХ У ВАС МАЄ БУТИ ПРОТОКОЛ І ПОСТАНОВА. РЕКВІЗИТІВ НІХТО НЕ ДАЄ І ПО ПОШТІ НЕ НАДСИЛАЄ.

а якщо не взяла протокол, а штраф виписаний, я зможу його заплатити (суму знаю)? чи дійсно обов"язково в ДАІ іти за реквізитами з протоколом і постановою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...