la20 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:26 #1 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:26 Кароч розказую як було (це все бачив мій начальник). Летів якийсь "крутелик" по Червоного Хреста і повернув на Шкільну (це вулиця паральна Ковельській). Обризкав пацана той почав кричати мол мудак ч т.д Це почув і побачив дідок став на переріз машині. З машини вилетіло якесь чмо вистеліло дєдку в ногу. Кароч яква була зброя ненаю. Там кажуть ща мєнти все рішають.Така от блін ситуація.
Гість Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:34 #2 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:34 мб мажор какой то под спидами, например.....
Zed Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:36 #3 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:36 а если бы был закон об оружии принят типа штатовского - дедок достал бы из-за пазухи узи и пошматовал бы дэбила...Все были бы очень-очень вежливые, жить-то всем хочется...
difoto Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:49 #4 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:49 В гамэрике дедок с простреленной ногой уже ничего б не доставал.
Tolik_lt Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:53 #5 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:53 а если бы был закон об оружии принят типа штатовского - дедок достал бы из-за пазухи узи и пошматовал бы дэбила...Все были бы очень-очень вежливые, жить-то всем хочется...у дєдушки нема дєнєх на узі
Harddriver Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:59 #6 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 11:59 На дробовик-"помпу" думаю вистачило-б.
Kaktus1990 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:21 #7 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:21 Цікаво, що за вердикт винесе прокуратура і самий гуманний суд у світі?
romaxa11 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:21 #8 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:21 замало інфи щоб скласти повноцінну картину, щось типу сиділи в барі а потім їх міліція забрала.що за тачка, для чого дідок вилазив на дорогу і що він тим хотів сказати, чмо зразу почало стріляти чи після якихось різких рухів дідка. Вже як почав тему давай більше фактів
la20 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:25 Автор #9 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:25 Все що розказали те і написав. Розказували канєчно під враженнями. Дєд виліз щоб водію сказати якого х... він так пре по тій вузькій вулиці і чого не зупинився коли залив тіпочка водою.
romaxa11 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:28 #10 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:28 а тіпок сказав, ах ти ж сука і почав стріляти в ногу, тепер всьо ясно, а потім міліція підїхала на разборкі, одне питання що в той час робив твій шеф
la20 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:31 Автор #11 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 12:31 Він стояв десь на відстані і ах...в. Такого виразу обличчя я в нього ще не бачив
Адміністратори serega Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 20:10 Адміністратори #12 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 20:10 Грубо кажучи, є дорога по якій можна їхати як хочеш не порушуючи її швидкісного режиму та правил. І те, що когось випадково облило з баюри на дорозі, то це форс мажор, ніякими правилами дорожнього руху не регламентується.А те, що безпідставно стріляв, дійсно неправий.
MrVes Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 20:22 #13 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 20:22 безпідставно стріляв, дійсно неправий.Прям шквал емоцій.А якщо поставити на місце дідка хочаб когось з знайомих?
BARAKUDA Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 21:07 #14 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 21:07 Грубо кажучи, є дорога по якій можна їхати як хочеш не порушуючи її швидкісного режиму та правил. І те, що когось випадково облило з баюри на дорозі, то це форс мажор, ніякими правилами дорожнього руху не регламентується. Я зараз в своїй голові не можу поєднати твої поняття "як хочеш" і "не порушуючи її швидкісного режиму та правил" - це не в наш час і не в нашій бєзпрєдєльній державі...
rrid Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 21:20 #15 Опубліковано 18 Серпня, 2009 в 21:20 Грубо кажучи, є дорога по якій можна їхати як хочеш не порушуючи її швидкісного режиму та правил. І те, що когось випадково облило з баюри на дорозі, то це форс мажор, ніякими правилами дорожнього руху не регламентується .для інформації: ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. N 1306 ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ безпечна швидкість - швидкість, за якої водій має змогу безпечно керувати транспортним засобом та контролювати його рух у конкретних дорожніх умовах 1.5. Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров'ю громадян, завдавати матеріальних збитків. 2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний: ... б) бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну,... 12.3. У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об'єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об'їзду перешкоди.
Kruk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 06:42 #16 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 06:42 1.5. Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров'ю громадян, завдавати матеріальних збитків.В даному випадку не примінимо IMXO. Матеріальні збитки від забризгування брудною водою надто мізерні, щоб для уникнення їх ризикувати втратити керованість автомобіля, внаслідок різкого гальмування перед баюрою. Тобто - обливати водою, звичайно, не слід. Але діло практично не осудне.Інші події коментувати не візьмусь - мало інформації. Хто що знає (з достовірних джерел) поділіться. Перспектива бути підстреленим за банальний матюк трохи тривожить.
Terrable Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 06:52 #17 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 06:52 Кстати, на счет стрельбы. Я живу возле варшавки, и эти пАдонки уже достали, уже 3 дня подряд начиная с 1 ночи, и до 2-3 ночи отстреливают собак.. почему собак, потому что визги такие слышатся, что не могу уснуть, достали блин. Типа, 3 выстрела и визги.. уроды мать их.
ptk Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 06:53 #18 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 06:53 .... Матеріальні збитки від забризгування брудною водою надто мізерні, щоб для уникнення їх ризикувати втратити керованість автомобіля, внаслідок різкого гальмування перед баюрою. Тобто - обливати водою, звичайно, не слід. Але діло практично не осудне.... А мо там авто їхав по місту 120 і получилось шо він не обризкав водою, а заляв чувака з ніг до голови по повній.... думаю морально його вбили.... але ж якшо взяти до уваги шо обливається пішоходи по тій причині, що в нас на дорогах стоять баюри, які при правильному проектуванні доріг просто не повинні бути там, то дєдок просто нарвався... дуже часто буває, їдеш по дорозі стараєшся після дощу обминути калюжі, їдеш повільно, і тут опа - ямка непомітна, авто вскакує туди колесом, а біля тої калюжи, як на зло, стоїть чувак.... ото веселуха.... а піся того вискакуєш з авто і пістольом по чуваку, мол КОЗЕЛ чого матюгаєшся... не бач я їду, а ти стоїш біля калюжи, і ше й мати гнеш....
killabee Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 11:14 #19 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 11:14 Думаю, більшість не спеціально (спеціально) накривала (сильно/не сильно) пішохода водою з калюжі. Питання: чи хтось зупинявся після цього щоб вибачитись або щось на зразок цього?
Romich Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 13:22 #20 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 13:22 Думаю, більшість не спеціально (спеціально) накривала (сильно/не сильно) пішохода водою з калюжі. Питання: чи хтось зупинявся після цього щоб вибачитись або щось на зразок цього? :D Ага. Тримай кишеню ширше. Люди які здатні вибачитись за таке як правило тебе не заляпають. Точно скажу що мені доводилось, матюкаючись, повертатись додому, знімати пальто і щойно принесений з хімчистки костюм, з подальшим запізненням на роботу
MrVes Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 13:41 #21 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 13:41 Тю. А де байки що ви не місцеві і не знаєте форватера? Чи може у всіх джипарі яким ямки по пів метра глибиною пофігу на не знайомій трасі? Бо якщо не пофігу, то треба добряче накласти на чувака який стоїть біля обочини, за якою повинен слідкувати водій, а якщо не стоїть, то треба добряче напрягтися, аби з не глибокої баюри далеко влучно поцілити.А взагалі сумнівів немає, що чоловяга який стріляв в діда випадково заляпав хлопчину, тупо через невідкладні справи просто не зміг зупинитися і вибачитися.
Romich Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 13:57 #22 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 13:57 А я пішохід і не повинен знати фарватер на дорозі. Крім того, рідко хто ходить біля самої проїзджої частини. Частіше буває так: Ти бадьоро та впевнено чимчикуєш до пішохідного переходу, поспішаючи по свої справах, а якесь бідло, замість того щоб пригальмувати на зебрі, мочить тебе з ніг до голови.
Terrable Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:08 #23 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:08 А я пішохід і не повинен знати фарватер на дорозі. Крім того, рідко хто ходить біля самої проїзджої частини. Частіше буває так: Ти бадьоро та впевнено чимчикуєш до пішохідного переходу, поспішаючи по свої справах, а якесь бідло, замість того щоб пригальмувати на зебрі, мочить тебе з ніг до голови. Есть такие люди, которые севши в автомобиль, думают что если я на машине, то мне все должны уступать, а то что на дороге лужи, ну так я ж не виноват, дороги такие.. и едет ни на кого не обращая внимания. Из-за этого облитые пешеходы и аварии происходят Мания величия Руль меняет человека гг
killabee Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:20 #24 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:20 Не потрібно всіх під один стандарт підганяти. І в мене траплявся випадок, що я оббризгав пішохода але ніякого злого умислу в мене не було, скоріш необережність. Слід взяти до уваги, що зазвичай, всі ці моменти трапляються в погану погоду, коли пішоходи також обходять свої калюжи на тротуарі і близько підходять до дороги.Я на таку ситуацію дивлюсь з двох сторін - водія який оббризгував і пішохода, якого оббризгали.
Terrable Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:31 #25 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 14:31 Я же не про всех говорил. А про некоторых
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.