Перейти до змісту

До нас приїхав цирк!

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І навіть не один, а відразу два.

Один мій знайомий сказав, що цирк не любить. Я теж не є його фанаткою, але поки дочка була ще маленькою, водила її на всі заїзжі цирки. Самій теж було приємно подивитиьс і на деякі миті відчути себе дитиною, віддавшись безпосереднім враженням радості. Але весь час задумуюсь: це ж скільки треба докласти сил, здоров'я, таланту, щоб створити один номер! І життя в артистів цирку непросте - постійні переїзди, невлаштовані побутові умови, травми, проблеми із здоров'ям, безкінечні репетиції і все заради виступу! Вистави! Шоу! Вийти з сяячою усмішкою на манеж і усміхатись далі коли виконуєш каркаломні трюки. Коли щось не виходить. Коли стає боляче Це ж не заради грошей тільки (я б , наприклад, мабуть, ні за які гроші на таке "щастя" не погодилась). Це мабуть особливе покликання бути артистом цирку.

Мені здається, що такий жанр як циркове мистецтво, заслуговує поваги. Навіть якщо й не дуже подобається. :)

А як думаєте ви?

Опубліковано

Теж так думаю! Правда одного разу побачив як один доглядач мучив маленького мишутку. То чуть на них грінпіс не нацькував.

Опубліковано

Вони люблять свою роботу і самі обирають такий стиль життя.

А щодо тварин, то прикро бачити недогодованих.

А ще, як на мене, то перевелися справжні клоуни, ті, що заражали сміхом дітей, добродушні, наївні, ліричні і просто кумедні.

Натомість вже котрий рік споглядаю клоунів, що обігрують пошлі теми, тим самим веселять дорослих, а не малюків.

Чи то в пам"яті лишилися справжні митці цієї справи Карандаш, Попов, Нікулін...

Опубліковано

Пішли раз з дочкою, вона чесно сказала що більше в цирк не хоче, я також :D Хоча в Cirque du Soleil я б не відмовився завітати. Просто в тому цирку де ми пішли пригнічувало відчуття, щоб не виражатись, точно таке саме як Camrip в Промені дивитись, короче тупе збивання баблосів і розвод. Сиділи задавлені в толкучці і це за 150грн на нас трьох з дочкою, 70% забрала жіночка 40-45 років (похибка через лицьову шпаклівку) яка і колечка крутила і свинок і козликів по манежу ганяла і це все в мегаоблягаючих лосінах які так і не змогли прикрити вікові зміни фігури. Якби не силач-гирьовик Василь в епізодичному номері з голівудським пафосом то не було б навіть з чого посміятись, гарний настрій після цирку - його заслуга, дякуємо.

Опубліковано

Гівно (пробачте) ці всі шапіто за 70 грн., де майже в кожному номері одні і ті ж артисти, мікроскопічна арена, напівдохлі тварини, не жива музика, рівень, просто - тьфу, тупий баблокос. Хто був у стаціонарному цирку у Києві, Львові чи хоча б пам"ятає ті чеські шапіто 70-80-х, той розуміє про що я.

Опубліковано

SunSeth, ти мультик про порястко Фунтика бачив? Там клоун Покус-Мокус з мавпочкою, у фургоні їздить і дає циркові вистави. Для дітей. Коли мільйонерша Беладонна (отрута, коротше), на них сищиків натравлює - найкращого з дипломом і найкращого без диплому - мавпочка каже: "А можна я кину в них багнюкою?". "Ні. - каже Покус-Мокус- Вони погані люди, але у них, мабуть є діти. А ті, точно люблять цирк."

Опубліковано

Що для дорослих не дуже (не люблю я нехороших слів) - то для дітей може бути радістю.

Цирк для радості.

Я так думаю...

Питання в тому, що може не треба все на себе міряти і все по собі судити?

Опубліковано

Мені 34 і я ще можу радіти простим радостям. І сміятись над жартми клоунів. І затамувавши подих дивитись на акробатів... І плакати перед картиною Рафаеля "Сикстинсинська Мадонна", побачивши її в Дрезденській галереї вживу.

Опубліковано
Мені 34 і я ще можу радіти простим радостям. І сміятись над жартми клоунів. І затамувавши подих дивитись на акробатів... І плакати перед картиною Рафаеля "Сикстинсинська Мадонна", побачивши її в Дрезденській галереї вживу.

А я вот шось такий вередливий і перебірливий і гормональна система у чоловіків інша, але якщо б побачив "Сикстинсинську Мадонну" вживу(!), мабуть, таки заплакав би. Тим більше, у чувака зліва на правій руці 6 пальців...

Опубліковано

Молодець, SunSeth - уважний і пальці на руках рахувати вмієш. :ok2: Я от незауважила скільки пальців:"у чувака зліва на правій руці ", коли стояла:"перед картиною Рафаеля "Сикстинсинська Мадонна". (виправляю - Сикстинська, соррі)

Крім плакати і сміятись я ще ввмію сарказнічати і ціную розумний і дотепний сарказм, якщо це не просто, і не тільки, виправлення орфографії чи пунктуації.

Опубліковано

Дарма сперечаєтесь. Кожному своє.

А я із ностальгією пригадала чеські шапіто 70-80-х. Я жила поруч їх розташування. Ми навіть товаришували і переписувались із дітьми з цирку.

А ще моя однокласниця стрибаючи через канати навколо шатра впала і сильно вдарилась, так адміністрація дозволила їй відвідувати цирк безкоштовно. Так на халяву і ми біля неї :D А ще нас пускали на репетиції, цікаво було заглянути в інший бік казки.

На жаль, сьогоднішній цирк не справляє такого враження на мого сина, як на мене колись. Хоча згідна з Ромахою, окремі атракціони заслуговують на увагу і захоплюють.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

.. а один раз приїхав німецький цирк, який був на вільній землі на місці стоянки на місці теперішнього юванту.... ото був цирк... :rolleyes:

Опубліковано

Чесно кажучи, коли була маленька, дуже любила усі ті приїзджі цирки. Ну просто очі загорялись, коли бачила той яскравий намет і чула голосну музику з середини... Батьки давали гроші на білет неохоче... А одного разу мама сказала: А хочеш побачити справжній Цирк?... І ми поїхвали до Львова, Там в той час гастролював Московський цирк... ТАМ БУЛО ПРОСТО МЕГЕ КЛЬОВО І ПРОФЕСІЙНО... Навіть, як зараз згадую, мурашки по тілу бігають))))))))

Після того в цирки-шапіто не ходжу, і дітей майбутніх не поведу дивитись на знущання з тварин і артистів-алкоголіків... от..

Тому дозвольте дам Вам пораду, відвезіть ваших діток в справжні хороший цирк, де тварини нагодовані і артисти професіонали! І впевнена, що після того вони не захочуть відвідувати шапіто)))..

Опубліковано

А шапіто називаються оці палаточні цирки, що до нас приїжджають?

Мій батько минулого року водив племінницю в цирк біля стадіону, казав що самому стало цікаво подивитись на "15 видів тварин!". Сходили, подивились, з його слів: та то 15 видів собак і не більше, цирк якийсь. Таке от.

Сам ще коли був малим, то водили в цирк, на місці Старого Ринку розміщався -- єдиний раз ходив, несподобалось, і більше нехочу, якось нудно.

Опубліковано

тридцятирічні дяді і тьоті обсуждають цирк, оце то справді цирк... ви не забувайте що в тому глибокому віці ваше сприйняття було далееееко не таке як зараз, на багато що ви просто не звертали уваги, і теперішні діти можуть шапіто вважати мегакруттю... і ще врахуйте те що на безриб’ї і шапіто для дітей це супер-цирк. Мене трошки дратує невідповідність шоу - ціні квитків, але всеодно добре що й такі заїзджають, імхо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...