Перейти до змісту

Приїзд Патріарха Кирила

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 211
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"у зв'язку з візитом Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в місто Луцьк та відвідання місця будівництва кафедрального собору в ім'я Всіх святих землі Волинської тимчасово буде перекрито рух транспорту: вулицею В'ячеслава Чорновола 3 серпня 2009 з 6.00 години до до завершення. заходів; вулицею Ветеранів (від проспекту Відродження до вулиці Вячеслава Чорновола) − з 13.00 години до завершення заходів; проспектом Перемоги, проспектом Соборності (від кільця проспекту Перемоги – вулилиці Шопена до перехрестя проспекту Соборності – проспекту Молоді) − з 13.00 години, крім громадського транспорту, і з 14.30 години повністю, до завершення заходів. Відтак, рух громадського транспорту до 14.30 години буде здійснюватися проспектом Перемоги із з'їздом з шляхопроводу на вулицю Карпенка-Карого. Також на період перекриття з 13.00 години в прямому та зворотньому напрямках проспектом Перемоги, вулицею Карпенка-Карого, Конякіна; з 14.30 години проспектом Перемоги, вулицею Клима Савура, Задворецькою, Карпенка-Карого, Конякіна."

при всій повазі до церкви перекривати на тривалий час основну транспортну артерію що з'єднує центр міста із найбільшим спально-діловим районом 33, 40 квартали на мою думку абсолютна - неповага до жителів міста. 

я просто в трансі  - президента зустрічали і то менше перекривалось вулиць

Опубліковано

Так цікаво спостерігати як водії просяться там проїхати. :D Можна цілий день без упину дивитись.

Ще дуже весело тепер через перехрестя біля Західінкомбанку бігати...

Словом, стільки радості від приїзду Святєйшого. До речі, Святішого - неправильно, правильно буде Найсвятішого. :D

Опубліковано

то то я думаю зранку їхав на велосипеді з Гаразджі а ментів повно на всіх перехрестях замаскованих і не дуже

Опубліковано
Так цікаво спостерігати як водії просяться там проїхати. :D Можна цілий день без упину дивитись.

А мене веселить страж на Воїнів. При наближенні авто стає як Віцин в кінофільмі із розставленими руками посеред дороги  :D Треба вловити його на фото. Тепер ще і під дощиком мокне. Свята вода.

А яка тиша на дворі стала, тільки грім серед тієї тиші нагадує про приїзд Кирила  :D  Лягушонка в коробчонке везут!!!

Опубліковано

я не розумію з приводу чого такі перекривання - бояться за його безпеку - кому треба щось робити проти нього?

просто лишнє підлабузництво в особливо збоченій формі

Опубліковано

Орієнтовно в 14,20 пролетів кортедж по Рівненській в сторону Рівного, мабуть на зустріч. Склад - всі крім пожежних :huh:

Опубліковано
А мене веселить страж на Воїнів. При наближенні авто стає як Віцин в кінофільмі із розставленими руками посеред дороги biggrin.gif Треба вловити його на фото. Тепер ще і під дощиком мокне. Свята вода.

Він до речі трохи вгашений якийсь... коли я до нього під'їхав, той випер грудь на амбразуру, став по середині машини, почав шось матюкатись під ніс, перепитую шо він сказав, той подивився на номера і відповів : що ніяк мене не може пропустити

Опубліковано

А во сколько точно планируется его посещение Храма Всех Святых ?

Очень хочу пойти, однако точного времени не знаю.

Узнал. Говорят по расписанию вроде 16.00.

Опубліковано

Власне, дуже погано якщо щось трапиться з ним чи з його машиною чи кортежем, це буде скандал і т.д. тому і так його оберігають, особливо, власне, від чужих північних провокаторів або їх місцевих прихвостнів!!!

Опубліковано

хв5 назад по Рівненській пройшло 3 мерседеси з Геральдикою Росії в заміну номерів, без супроводу, в сторону Білого дому

Опубліковано

Цікаво може хтось живе біля стройки Собору, що біля Там Таму, що там коїться народу є трохи?

Опубліковано

так що там, вже приїхав?

здається, він далі має по Перемоги, Винниченка, Шевченка, Набережній, Ковельській їхати?

Опубліковано

"В воскресенье запланированный визит Патриарха в Ровно был отменен. В Московской патриархии сообщили, что это сделано по настоянию украинских властей, которые испугались возможных провокаций. Однако в МВД Украины опровергли эту информацию. Там сообщили, что визит отменила российская сторона, а никакой угрозы для Патриарха в Ровно нет."

очевидно комусь було вигідно створити напружену обстановку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...