Перейти до змісту

Приїзд Патріарха Кирила

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Знаєте що я вам скажу, держава без віри розсипеться. Бо віруючі люди (православні) це завжди справні деталі суспільства, громадяни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 211
  • Створено
  • Остання відповідь
Знаєте що я вам скажу, держава без віри розсипеться. Бо віруючі люди (православні) це завжди справні деталі суспільства, громадяни.

В кожній вірі є стержень навколо якого ця віра тримається, а саме - живи в цьому житті правильно (по заповідях, канонах і т.д.) і воздасться тобі далі (чи в наступному житті чи на небесах, також в різних релігіях по різному)

І в цілому світі сотні мільонів чи навіть мільярди людей стараються дотримуватись догм своєї релігії (іслам то чи будизм, індуїзм чи християнство і т.д.) і живуть по них все своє земне життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін,дивні ви, приїхав ну і приїхав, тут зібрались всі хто регулярно ходить в церкву і хочаб ПОЛОВИНУ заповідей дотримуєтся ? Починаєте вишукувати,що там в кого з під ряси віднієтся, яка ва хєр разніца ? якби випадково взнали б що він червоним туалетним папером підтерся,ставлю десять баксів,сказали б що він комуніст а папір мабуть ще сам Ленін подарував

Аби ото кому небуть кості перемити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я видел в центре уже и билеты продают :smile3:

circusarri.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я видел в центре уже и билеты продают :smile3:

+++ :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що Ви,шановні віряни, про це - http://korrespondent.net/ukraine/events/918683 думаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как сообщалось, в эфире телеканала Интер патриарх Кирилл назвал серьезной угрозой для всего человечества распространение безудержных потребительских стандартов западного мира. "Если все общество встанет на путь безудержного потребления, то земля наша этого не выдержит", - сказал он.

А де тухлі з крокодилячої шкіри, батюшка? Некошерно :_38:

Комент з корра. Сорі, невтримався:

Молодец!

Православие должно быть не только с кулаками, но и с часами!

Если ты русский православный (МП), у тебя чоткая тачка, хорошая еда, вип-чартеры и нормальные котлы за 30 косарей.

Если ты из КП - ты злобствующий нищеброд, завистливый и жалкий.

:sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Табачный скандал — скандал, связанный с беспошлинным ввозом в Россию табачной продукции под эгидой благотворительного фонда «Ника» и Штаба по гуманитарной помощи РПЦ в 1996—1998. Количество ввезённой структурами Отдела внешних церковных связей Московской патриархии (ОВЦС МП) табачной продукции исчислялось миллиардами сигарет, а чистая прибыль — сотнями миллионов долларов США[источник не указан 44 дня]. Захватив значительную часть рынка, структуры подконтрольные ОВЦС МП нанесли серьёзный ущерб бизнесу других импортёров табака, которые вынуждены были платить таможенные пошлины и потому не могли на равных конкурировать с церковными торговцами сигаретами. Только за 8 месяцев 1996 года ОВЦС МП ввёз в Россию примерно 8 млрд беспошлинных сигарет (эти данные были обнародованы Комиссией правительства РФ по вопросам международной гуманитарной и технической помощи), что составило 10% отечественного рынка табачной продукции. Пикантность этому скандалу придавало то обстоятельство, что традиционно в церковной среде, особенно русской, табакокурение осуждается как грех, а от заболеваний, вызванных этой вредной привычкой, в России ежегодно погибают сотни тысяч человек.
На Пресс-конференции по итогам Архиерейского Собора Русской Православной Церкви владыка Кирилл объяснил собравшимся, что в Русской Церкви имеется Комиссия по гуманитарной помощи, куда православные и не только православные христиане со всего мира присылают кто что может. Среди вещей, которые приходят с гуманитарной помощью, есть такие, которые Церковь не может использовать по прямому назначению. Например, сотни двигателей от холодильников, оконные рамы и блоки и, наконец, сигареты. Их можно отправить обратно дарителям. А можно согласовать вопрос с Правительством и передать сигареты в светскую торговлю, что и было сделано. Часть от вырученных денег была направлена в центральный церковный бюджет, на общецерковные нужды

И всё это дело курировал не кто иной, а митрополит Смоленский и Калининградский (ныне Патриарха Московского и всея Руси) Кирилл - "табачный митрополит"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Армія твердолобих тримає плакати розмножені політичною партією Янека...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от люблять вони до нас приїжати і повчати по братньому з жалістю, украинскому народу счас очень тяжело и я должек єхать кним и помочь своєму народу (щось тіпа на лайтбоксах висить), це вже здається трохи перебор і я б навіть сказав перескок через хитромудрі політичні сплетіння стосунків, ось так просто: ви моя паства, сідеть лєжать в нато нє вступать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аномальная ситуация, когда человек, поддаваясь рекламе и следуя моде, начинает гнаться за последними моделями мобильных телефонов и автомобилей.

тому

У патриарха Кирилла классическая модель Breguet: корпус сделан из белого золота, ремешок - из кожи крокодила, механизм автоматический, есть будильник.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїхало чмо КеГеБешне до Бога Київського, і почало якісь заяви штовхати в телевізор записані йому на помнятому листочкові. "Шо нєбуть тєбє прєзідєнтом єщьо раз колі нє прагньошся ти под наш патріархат. І ваабщє ви всє далжни под меня прагнуцца ібо только у нас істінноє расейскоє христианство". Урод сцуко, цеж треба бути таким брехуном, спочатку розказувати що церква має бути відділена від політики, і другим реченням робити політичні заяви. Потім розказувати що істінная вєра токо в Росії, а само, чудо вирядилось клоуном і приперлось до місця зародження християнства славян, ну не смішно?

десь має він поїхати в Крим і освятити якийсь там собор, .. непогані він собі взяв повноваження :) а то без нього собор аж ніяк святим не стане, і шо б ми без нього робили. Чекаємо заяв в Криму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трохи перегин, для росіян Патріарх Кирил - це велич, але хто ця людина для українців, це інше питання, яке вимагає жорсткого аналізу, знаю напевно, що хто в ньому шукають миру і розважності навряд чи її отримають, прикрите приниження української культури, обзивання купи мільйонів громадян іншої країни розкольниками, вселяння зневаги і відрази до співгромадян іншої країни - чи це справа Божа? Чинічно-пафосно називати Київ Єрусалимом і водночас тримання найбільшої православної пастви світу на короткому повідку канонічно-історичного рабства. Дослідження фінансових потоків і політичних впливів багато чого б прояснило, а ще битва за Західну Україну, де на церкву завжди давали дуже багато грошей, також набирає логіки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхав- то приїхав.

Хоче вчити - хай вчить. Маю впевненість, що на такі маніпуляції поведеться ВИКЛЮЧНО бидло, котре і натяку на свою власну думку не має -- лише слухає, що дяді-тьоті при владі чешуть/обіцяють та ведуться на "боже слово, промовлене до них від посланців божих" (попів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі після Одеси як почув як піп який в мене сповідь брав загнав такого матюка - перестав вірити.

А що до Кирила - ви слухали його - щось він навіть не бажає зустрічатися з патріархом УПЦ - тож якщо він такий св'ятий то я думаю він має всіх повчати щоб люди жили в злагоді, не сварилися і всяке таке , а то сам розводить чвари.

І що до приїзду в Луцьк - по Соборності почали лагодити дорогу - хоч один позитив із його приїзду в Луцьк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задача релігії - спасіння душі, от хай цим він і займається, нехай докаже своє.

Я не релігійний, звик докопуватись до причин, поки не взнаю чого і як, неповірю. Так все життя.

Існує такий предмет як релігія, тобто психологічна сторона нашого розуму. Якщо вона є, то її варто вивчати, щоб розібратись. Для того нам і голова. Нам ніхто ніколи непояснював для чого релігія і чому.

Знайшов сайт протоірея Олега Ведмеденко http://www.vedmedenko.org/lonline.php

людина просто розказує своє бачення релігії, відкидує зовнішні атрибути (одежу клоунську наших святих отців, дотримання ритуалів і процессів) обовязок ходити в церкву, так як Бог (якщо він є) знаходиться в середині в нас. Послухайте ті хто вірить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Відродження зробили нову розмітку. Сьогодні проїзджав по Соборності, то в р-ні церки Всіх Святих Землі Волинської (на Спортивній) було чоловік з тридцять і половина з них у формі МВС (напевне відпрацьовували і тренувались на понеділок). А в понеділок із 6-ої ранку всі міліціянти будуть на постах навколо церкви чекати приїзд Кирила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ээээх Кирюха, зачем же так спалился http://dezinfo.net/post/19217

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ТВ сказали что вместо Ровного самолёту "сами знаете кого" приказано лететь в Киев

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

злякався й.....й сц...н (с) Лесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну это не он испугался, за него испугались

по тому же ТВ сказали что "сами знаете кто" поехал в к нам на машинке

вримание вопрос: чтож так "москалыку" не ймётся? и это цененаправленая провокация?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо там, він приїде до нас? Хто знає о котрій? По Відродження їхатиме? (плануємо за ніч бомбу під міст біля Естету покласти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не, бомба не наш метод

плататик видел прикольный "РПЦ филиал ФСБ"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От чого дорожню розмітку зробили, підлатали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...