Перейти до змісту

Ходіння без білизни

Natasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дивлюсь я на ваші баталії і думаю - чому ніхто не згадує нудистів, адже там взагалі все відкрито , все видно і у народу не викликає сексуального бажання віждкриіт тіла - наскліьки вони розказують лише в одязі їх збуджуть оосби протилеждної статиі. це все говорить що існують певні  соціальні стереотипи котрі заставляють думати у певному напрямку і Фрейд не  нейкращий приклад у цій ситуації. головне це бути в гармонії з собою але і щоб  не викликати різких реакацій у оточення. От у нас траурний колір чорний,  а у Китаї - білий, у нас оголені груди то є непристойно а в Африці то норма. життя це суцільна ілюзія правил та законів бо все відносне

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Romich, гарний умовивід  :D

Странные создания эти женщины. Придумывают себе проблемы на ровном месте

Так, ми такі.

Лично для меня - мой внешний вид никак не влияет на моё настроение и восприятие себя

Все правильно, ти ж чоловік  ;)

Учитесь проще относиться к таким заморочкам

Боюсь тоді вам прийдеться пити багато горілки  :D

Опубліковано

-- В якому порядку дивитись частини Гаррі Поттера?

-- Дивись в порядку росту грудей Герміони :)

Опубліковано
Механізм стає зрозумлим:

Хоче почуватись впевненою і задоволеною -> вона одягається сексуально -> ловить захоплені погляди чоловіків -> переконується, в тому що вона красива -> почувається впевненою і задоволеною.

Сексуальний одяг мені щось нагадує красиву обгортку на неякісному товарі. Виробник також хоче привабити покупця, але той спробувавши - швидко розуміє що то гівно.

Тому я й веду до того, що повинна бути культура одягу, яка відображає внутрішній стан людини. А не напялити підросткову майку на доросле тіло. Мені, наприклад, подобається діловий стиль одягу - краватка, сорочка, брюки, туфлі; хоча в шортах і футболці ходити зручніше (цього я майже не роблю, бо не така в мене натура).

Цікава філософія у жінок: одягатись відкрито, щоб привернути увагу. Така увага викликана лише сексуальним бажанням. Я ж не думаю, що жінки хочуть бути лише обєктом сексуальних бажань.

Ідея так одягатись, бо так зручно не є правдивою.

Опубліковано
2 paviva

цікаво)))))

Вам подобається, коли на Вашу дружину звертають увагу і тим часом неподобаєтся, коли дівчата роблять так само ;) однобоке сприйняття...

Я писав, що моя дружина завжди одягає бюстгалтер. Привернути увагу можна по різному, наприклад, на фото з Эмма Уотсон є гарний приклад - привабливо, сексуально і не є розпусним.

Можливо, бюстгалтер був придуманий чоловіками тому, що їм набридло дивитись на "тирчащі цицьки"

Опубліковано

Щось ви глибоко копаєте. Ну ходить якась відома мамзель без ліфа, на неї всі задивляються, в журналах пишуть. Спрацьовує принцип аналогії - це про неї пишуть бо вона без ліфа + ще й жінці зручно - то чому б ні.

А то приплели дідуся Фрейда...

Опубліковано

Сексуальний одяг мені щось нагадує красиву обгортку на неякісному товарі. Виробник також хоче привабити покупця, але той спробувавши - швидко розуміє що то гівно.

Тому я й веду до того, що повинна бути культура одягу, яка відображає внутрішній стан людини. А не напялити підросткову майку на доросле тіло. Мені, наприклад, подобається діловий стиль одягу - краватка, сорочка, брюки, туфлі; хоча в шортах і футболці ходити зручніше (цього я майже не роблю, бо не така в мене натура).

Цікава філософія у жінок: одягатись відкрито, щоб привернути увагу. Така увага викликана лише сексуальним бажанням. Я ж не думаю, що жінки хочуть бути лише обєктом сексуальних бажань.

Ідея так одягатись, бо так зручно не є правдивою.

Якесь стереотипне і упереджене мислення. Що ви вкладаєте у поняття "сексуальний одяг"? Одяг, що оголює багато частин тіла? Якщо так, то думаю жінка з негарним тілом, не буде виглядати в ньому сексуально, а навпаки.

І з іншого боку, навіть в офіційному стилі можна виглядати сексуально. Хіба ні? 

Можливо, бюстгалтер був придуманий чоловіками тому, що їм набридло дивитись на "тирчащі цицьки"

Помиляєтесь! Придумали жінки і якраз для того, щоб стирчали, а головне, щоб звільнитися від корсетів, що сковувати рухи.

Опубліковано

Вже у 80-х замість бюстгалтерів були придумані значно цікавіші речі. Немає брительок та шлейок.

Ну брительок позбулися у моделі бюстгалтера "анжеліка", він ще й спереду має карабінчика, щоб застібати, а не ззаду.

Так от , щоб позбутися ще й шлейок була придумана така штука, як силіконова накладка під груди, вона клеїться до тіла під грудьми.

щось схоже на таке, тільки вони під грудьми і не закривають сосок.

442.jpg.b.jpg

Опубліковано

Хороша річ для вечірніх суконь з відкрити плечима. Тільки паршива для паркої погоди, спробуйте походити. ;)

Опубліковано

Ого, які знавці!!! :sm110:

Даний варіант підтримує груди, але не ховає сосок. Знову ж таки "тирчащі цицьки" для paviva. Ганьба :D

Опубліковано
ничо он не понимает

+тища!

це вообще супер варіант: і форму тримає і сосочки стирчать :blush:

Опубліковано
це вообще супер варіант: і форму тримає і сосочки стирчать

залишилось закупити по оптовій ціні для всіх бажаючих форумчанок :)

Опубліковано
ничо он не понимает

Все я розумію, навіть люблю подивитись (в свої 24 такого не любити). Я писав: проти бальзаковських жіночок (і старше) з маєчкою підлітка, і малолєток в напівпрозорій одежі.

я проти напівпрозорої одежі взагалі (крім пляжів, приватних вечірок і подібного).

Раніше я був лояльнішим, але після того, як з"явився синочок думка змінилась. Уявіть, коли ваша неповнолітня доця так буде одягатись, і різні дяді і "пацани" будуть витріщатись.

Опубліковано
а никто не говорил что будет легко :)

2Zheny@ вот такой?

Invisible_SecretBra.jpg

+1 прикольно і сексуально :D

ІМХО прикольно тоді коли такий "прибор" непотрібний))) :P

Опубліковано

оооо

а никто не говорил что будет легко :)

2Zheny@ вот такой?

Invisible_SecretBra.jpg

+1 прикольно і сексуально :D

ІМХО прикольно тоді коли такий "прибор" непотрібний))) :P

не всем же так повезло :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...