Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не завадило б також "поремонтувати" дорогу біля цукрового заводу, їдучи маршруткою 23 чи 24 якість тих доріг відчувається :nun:

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ех... запрошую усіх бажаючих відвідати заїзд до будинків №№ 7,9,13,17, що по вулиці Ветеранів. Але... Боюся, що більшість хлопців після цієї поїздки сексу або не захочуть або не зможуть... :_07: А якщо їхати на таксі, то вас чекає неймовірне ознайомлення з милозвучною та багатою ненормативною лексикою водія. Бажаю приємної прогулянки....

Обов"язково діліться враженнями!!!! :_07:

Зустрілися два ремонтники по обміну досвідом наш та американець. Останній розказує: - Ну от, у нас дорога робиться так - кладемо метровий шар бітуму, метровий шар піску, метровий шар гудрону, ..., ..., метровий шар високоякісного асфальту. Ну, загалом, наша дорога має десятиметровий шар і може "прожити" 10 років. Українець зневажливо хмикнув: - Таааааа, за десять років і у нас десять метрів назбирається....

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В пятницу написал обращение к депутатам Луцкого горсовета по поводу ул. Кравчука. Обещали разобраться ;)

На ул. Кравчука сделали ямочный ремонт. Вроде временно, до весны. Как будет подходящая погода, сделают капитальный.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

розтанув сніг, а з ним і розтанули дороги!!!!! :D :D :D :D

можливо щось знову цікаве придумати, щоб привернути увагу нашої міської ради для поліпшення стану доріг міста Луцька.

по городу неможливо їздити - яма на ямі. можна колеса погубити - такі пробоїни. а шмат дороги від Рагсу до варшавки взагалі ніякому опису не дається. один кусочок дороги тільки радує - по Набурежній, біля готелю світязь та і на Глушець непогана, а по місту то повний капут. :( :( :(

Опубліковано

На Ківерцівській вже кілька днів як почали дорожні роботи. На жаль, далі "вирізання огромадних квадратних ям" ця потрібна справа не пішла.

Тепер зручним об"їзним маршрутом з центру до Варшавки або 40-го краще не їздити.

Опубліковано

Дорожні роботи "розпочалися" і на об"їздній Рованці. Тепер ями стали квадратові, глибші, хаотичніші і їх просто набагато більше. Проїхавши обережно, не зрозумів системи працівників автодору - кілька вирізаних шматків асфаль, а поміж них - кілька глибоких "щілин", якраз на гулю на шині "тягнуть". Щиро /і наївно/ сподіваюся, що роботи виконають швидко і якісно.

Опубліковано

Якраз тиждень суха погода стояла, можна було усьо до неділі залатать. Эхх, вся надія на понеділок - обіцяють проливний дощ. :D

Опубліковано
Якраз тиждень суха погода стояла, можна було усьо до неділі залатать. Эхх, вся надія на понеділок - обіцяють проливний дощ. :D

Ось тоді й розпочнуться дорожні роботи. 

Ківерцівська від повороту на Вишків до повороту на К.Карого також вирізана прямокутничками. Видно автодор працює по домовленості з СТО та шиномонтажами. Биті диски, шини, підвіски - наслідок такого роду робіт. Не вскочити в такі ями практино неможливо - розташовані майже в шахматному порядку.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Українська особливість - вкрасти на будівництві доріг, купити на це дорогу машину і розбити її на поганих дорогах.

Опубліковано

Українська особливість - вкрасти на будівництві доріг, купити на це дорогу машину і розбити її на поганих дорогах.

раз і на завжди перемонтувати дорогу - це злочин. Злочин перед собою, своєю сім'єю, своїми нащадками. Чому. Тому що відкати при щорічному ремонті доріг це стабільний прибуток собі, своїй сім'ї, своїм нащадкам в кінці-кінців. І не залежно чи то Шиба, Чи Кривицький, все-одно той пацан, який стриже купони буде завжди дотримуватись цієї істини. (ну хіба той змінить ситуацію, який тримає звіт перед общиною, а община суворо карає тих хто не справляється з обов'язками, а таких поки немає. Та й община міська зараз більше на кріпацтво схоже). Так-шо панове воруйте і купуйте дорогі машини, а потім знову воруйте і.... :blush:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ану мужики отписывайся кто на выходных еще влетел в яму на Львовской. Это же просто пипец извините такую яму оставлять на выходные, вырыли они асфальт там бортик на сантиметров 8-10, уроды просто. Я матюкался аж до куруга.

Опубліковано

я теж в карту влетів як дощ валив :---((, "ітаво" 70 грн за викатку диска.

їду і от розумію що вїхав в карту (невидно під калюжею) ну думаю томозити не варто інакше буде ваще капец, пару секунда пролетіла і ... дух-дух. Переднє праве тре катати, а задньому повезло.

Опубліковано

абзац! а де саме на Львівській, бо сьодні маю туди їхати?

Днем там видно, это ночью или вечером если ехать от львовской в сторону луцка то где за тубдиспансером канава вырыта типа подготовка под асфальт, 3 на 6-8 метров хз. Когда я ее увидел я уже начал влетать в ямку и надо же на зло у меня жена взади перекладывала малую бо она заснула и я не рескнул сильно бить по тормозам и влетел в бортик, удар был хороший. Вроде до дисков не достало, но передок хорошо подкинуло. И это всего то на скорости 50-60 км.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я на Львівській гулю на гумі набив, вилізла збоку. Диски титанові - в нормі. Поки перекинув на зад (передок ведучий).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...