Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
От органызувати-б громадський контроль, куди ті бапки, які на тих сесіях приймають діваються :)

Не переживай, "ті діячі" відчитаються, робота в них така. Вони так все по ДБН порахують, що тих 11 лімонів на дороги аби на пів Глушця вистачило.

Туди ще форс-мажор припишуть, падіння долара, ріст ціни на пальне, ....

"Вони" знають як народу лапшу на вуха вішати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

http://www.pravda.lutsk.ua/?p=6954

Без коментарів :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :lol::D;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :lol::D;)

Матулясяй через Рованці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довгенько... :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :):D;)

народ подивіться куди йдуть наші гроші !!!!!!!!!!

На Набережній вже є ями як до ремонту :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :);) ;)

На Набережній вже є ями як до ремонту :D:)

...але ми їх знаємо і майже завжди обминаємо :):mdr: правда у співвідношенні 1:20

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Набережній вже є ями як до ремонту :(;)

post-345-1210842330.jpg

post-345-1210842348.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...тендерна політика+відкати+відсутність гарантії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флешмоб

Аби хтось взявся за організацію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився сьогодні на Глушець... кладуть якщо не три - то два шари асфальту. Збоку виглядає все досить правильно.

Якщо технології дійсно дотримаються - переконаний, що ця вулиця буде ще довго жити в пам'яті лучан, як така, що прокладена завдяки сьогоднішньому ме'у, і не виключено, що з часом вулицю Глушець перейменують на вул. Богдана Шиби. :)

До речі... а може, дійсно - називати самі хренові вулиці іменами наших можновладців? Авось тоді з ними щось робитимуть? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не виключено, що з часом вулицю Глушець перейменують на вул. Богдана Шиби. :)

До речі... а може, дійсно - називати самі хренові вулиці іменами наших можновладців? Авось тоді з ними щось робитимуть? :)

:) :) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився сьогодні на Глушець... кладуть якщо не три - то два шари асфальту. Збоку виглядає все досить правильно.

Якщо технології дійсно дотримаються - переконаний, що ця вулиця буде ще довго жити в пам'яті лучан, як така, що прокладена завдяки сьогоднішньому ме'у, і не виключено, що з часом вулицю Глушець перейменують на вул. Богдана Шиби. :)

Глушець делает Луцкавтодор- специализированная дорожная фирма...

Есть также надежда, что этот же Луцкавтодор будет делать улицу Гордиюк и Суворова/Коперника, если Шиба не решит съэкономить и отдать работы снова какому нибудь "Колхозстрою"..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

я просто офигел, когда увидел "ремонт" на мосту от 5-й школы на 33-й. совсем плохие места полатали. а мелочь просто забрызгали битумом.

ремонтникам браво. у кого ж такие идеи рождаются?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось нарешті взялись за мою вуличку Коперніка's Street. Почали із заміни бордюр на нові ... Планується класти новий асфальт від 25го садка аж до Винниченка - Вул. Коперніка, Суворова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шиба реально молодец. Сделали Софии Ковалевской (такая убитая улица была уже ваще).

Сделали таки улочку от ТамТама к ПростоМаркет (возле архива) серьезно разгрузив Соборности.

В общем развод с Юлькой реально пошел на пользу :) чел начал держать свои слова.

Еще Конякина сделали. От автостанции до Рыббазы. Тоже была яма на яме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І круг сороковський, скільки прокльонів на ньому було! Хоча незрозуміло, чого ці "яма на ямі" не робили ще в квітні, як була погода?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, кстати - за круг отдельный респект :) забыл упомянуть.

еще видел как делали объездную Липины-Дачное.

еще как на перекресток липинский и объездной выезжать от церкви в Теремно то была радикальная дырка

в асфальте на всю полосу. много пипла там полегло при наличии встречного движения. дык заделали.

респект :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я,чё то не помню когда выборы МЭРА,но судя,по ремонту дорог,наверное СКОРО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Почали робити вулицю біля мене. Поклали приємний асфальт (я вже думав, що його тут ніколи не буде). Почали з кінця коперніка і рухаються в сторону суворова. Певно готуються до того, щоб пустити по цим дорогам маршруткі. Кажуть, скоро значить будуть пішохідний перехід робити...

post-81-1215780655.jpg post-81-1215780645.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Огиенко, aka Героев Пограничников полностью обновлена.

теперь там страшно переходить улицу - все летают. а раньше ползали 3 км/час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невеличку вуличку Богомольця (на Балці) і то зробили.

Повністю заасвальтували з нуля, я навіть не чекав такого!

А Конякіна (від кільця до Варшавки) будуть ше декілька тижнів як мінімум робити, повністю міняються бардюри і кладеться на все полотно покриття. А латання дир місяць тому біло зроблене лише з метою хорошої подушки, розумно)))

ЦІкаво, невже це наші, волинські, підрядники так шпарять??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сейчас начнут ремонтировать московскую, декабристов и другие улицы по направлению к балке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цікаво, повністю поклали полотно на вул. Холмській здаєтсья (та що йде до сапалаївки ріки перпендикулярно коперніка), а там зроду не те що асфальта - дороги не було. Весною взагалі не пройти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...