Перейти до змісту

У Луцьку поглумилися над пам’ятником Лесі Українці

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

image44449js.jpeg

У Луцьку вчинено акт вандалізму над пам’ятником Лесі Українці, розташованим у Центральному парку культури і відпочинку. Про це 15 червня повідомляють «Волинські Новини».

Власне, акт вандалізму скоєно, ймовірно, сьогодні вночі. Невідомі зловмисники розвернули пам’ятник славетній краянці спиною до центральної алеї парку.

Окрім того, деякого ушкодження зазнав і монумент. Невідомі зловмисники пошкодили руку скульптури, очевидно, при розвертанні пам’ятника.

Можливо, до такого кроку невідомих вандалів спонукав занехаяний басейн біля підніжжя пам’ятника.

«Волинські Новини»

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Можливо, до такого кроку невідомих вандалів спонукав занехаяний басейн біля підніжжя пам’ятника.

пустоты в черепе, и неконтролируемая сила, скорее всего удвоенная горячительными возлияниями, "спонукали до такого кроку невідомих вандалів". имхо

Опубліковано

Да над ней каждую неделю глумятся,однажды даже голову отрезали.Я б на месте властей,поставил бы сккрытую камеру и показательно(на Театральной площади) наказал бы вандалов,ну скажем розгами по голым дупам,побрить наголо и голову измазать зеленкой.

Опубліковано
Я б на месте властей,поставил бы сккрытую камеру и показательно(на Театральной площади) наказал бы вандалов,ну скажем розгами по голым дупам,побрить наголо и голову измазать зеленкой.

У Вас та вандалів мізки працюють майже в одному напрямку.

Опубліковано

trionix це був твій задум?

Загалом - це швидше не акт вандалізму, адже його не зламали і не вивезли .. Мені здається спосіб привернути увагу влади на те бл**ство, що розвели в парку. Інакших причин я не бачу.

Хотіли б зламати - зламали б.. побили молотками чи там табличку збили б, розмалювали аля граффіті.

Опубліковано
Я б на месте властей,поставил бы сккрытую камеру и показательно(на Театральной площади) наказал бы вандалов,ну скажем розгами по голым дупам,побрить наголо и голову измазать зеленкой.

У Вас та вандалів мізки працюють майже в одному напрямку.

Ну то расцелуй их в десна

Опубліковано
trionix це був твій задум?

Загалом - це швидше не акт вандалізму, адже його не зламали і не вивезли .. Мені здається спосіб привернути увагу влади на те бл**ство, що розвели в парку. Інакших причин я не бачу.

Хотіли б зламати - зламали б.. побили молотками чи там табличку збили б, розмалювали аля граффіті.

згідний, бо дійсно брудно в басейні, навпроти кабак будують....... :angry:

Опубліковано

оце хтось погнав .......... уже пару днів бачу цей пам"ятник бо кожен день підвечір гуляю в парку з дєвушкою (вона як філолого матюжилась на всі сторони коли побачила що побачили з пам"ятником) ........ а причиною чого його розвернули просто, як було написано вище в когось небуло нічого в голові бо щоб розвернути таку статую потрібно багато народу бо вона на фотці маленька а справді метри два або два з половиною висотою і біля основи в діаметрі десь метр півтора точно)))) ........ треба знайти того хто це зробив і заставити його поставити як було чи вдасьця їм на тверезу голову це зробити )))))

Опубліковано
оце хтось погнав .......... уже пару днів бачу цей пам"ятник бо кожен день підвечір гуляю в парку з дєвушкою (вона як філолого матюжилась на всі сторони коли побачила що побачили з пам"ятником) ........ а причиною чого його розвернули просто, як було написано вище в когось небуло нічого в голові бо щоб розвернути таку статую потрібно багато народу бо вона на фотці маленька а справді метри два або два з половиною висотою і біля основи в діаметрі десь метр півтора точно)))) ........ треба знайти того хто це зробив і заставити його поставити як було чи вдасьця їм на тверезу голову це зробити )))))

Як кажуть в народі "З дуру можна й ... зламати". А на тверезу вони точно її не повернуть

Опубліковано

почати с%ати біля переповнених баків з сміттям в знак протесту проти переповнених баків

ламати ліфти в знак протесту проти проти поломаних ліфтів

бити лампочки в знак протесту проти неосвітлених вулиць

Опубліковано

почати с%ати біля переповнених баків з сміттям в знак протесту проти переповнених баків

не перебільшуй, видно попробували повернути, а вона взяла і повернулась, треба її закріпити і все.

Опубліковано
Ну то расцелуй их в десна

І манера спілкування ідентична.

Це мабуть Ваші родичі, а Ви не здогадуєтесь :)

Опубліковано

Як там у Райкіна " Три години дивився як тече вода з крану і хоч би хто підійшов і закрив"

Може зберемся на вихідних та повернем поетесу в класичну позу ?

вона повернулась щоб прочитати свій віршик, чи ми помилок не наробили :)

Насправді це знак нам ! Фортуна відвернулась від нас....

Опубліковано
тормузнуті діти, екзамени здали і впірьот- пиво смакувати, а потім... шо бачим <_<

Не все шо робиться в Луцьку роблять діти <_< імхо.

Хіба мало придурків вистачає? А беззмістовні написи на стінах нашого міста? питається "нащо?". Так само поглумились і над пам'ятником.

Опубліковано

Можна було б зібратись, там роботи на 10 хвилин, десь на вихідних тільки треба хоча б чоловік 6 як мінімум

Опубліковано

не треба її крутити туда сюда, якщо не збираїтесь закріплювати, ви поставите на місце, а вони знов повернуть назад і можливо не так удачно і скинуть.

Опубліковано
не треба її крутити туда сюда, якщо не збираїтесь закріплювати, ви поставите на місце, а вони знов повернуть назад і можливо не так удачно і скинуть.

так хай дупою до алеї і стоіть?

Опубліковано

Не драматизуй. І не шукай політичних мотивів. Все може виявитися значно простіше. Звичайний "пранк" . (тільки не телефонний) дрібне хуліганство. Соєрідний жарт. Хоча я не сторонник таких "жартів". Руки повідбивав би.

Опубліковано
Можна було б зібратись, там роботи на 10 хвилин, десь на вихідних тільки треба хоча б чоловік 6 як мінімум

А якщо когось і привалить - не біда, а лише привід знов зібратися. :friday:

Опубліковано

напевно чувачки, які повернули Лесю, зараз сидять і читаючи сміються з ваших коментарів... роздули проблему з нічого :0011:

Опубліковано
напевно чувачки, які повернули Лесю, зараз сидять і читаючи сміються з ваших коментарів... роздули проблему з нічого :0011:

Не тільки вони сміються - ми також ! :D у нас проблеми немає !

постає слідуючи питання - чи правильним місцем стоїть Тарас Григорович до студентів ?

Опубліковано

либо у тебя "довольно своеобразная точка зрение", либо палишся...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...