Перейти до змісту

за пивасик в беседке на 15 суток

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4. В- четвёртых если ребёнку до 18-лет!! Штраф родителям за вытрезвитель где то раза три, после этого поднимать вопрос о лишении родительских прав.

Аха. А в самих здорових дітей продавати органи, аби забезпечити проживання решти, яких забрали в батьків по запропонованій схемі.

Аха! Только вот здоровые дети 18ти лет не ужираются в стельку. А те кто ужирается у них уже продавать нечего.

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Аха! Только вот здоровые дети 18ти лет не ужираются в стельку. А те кто ужирается у них уже продавать нечего.

Вам шановний, ввечері на вулицю би вийти, та подивитися.

Я вже не кажу про свято випускників.

Опубліковано

Реформа проходить знизу. Тобто з кожного з НАС окремо.

Можна звичайно і силою, але в нас закони ну ніким не виконуються, тому дивись строчку вище.

Опубліковано

Помітив цікаву тенденцію:

стоїть лавочка біля підїзду - зраненечка бехарі на ній самопалом гріються, вечіром шалави курять, півас п'ють, про життя-буття толкують, сємкі щьолкають, немає лавочки - чистота, спокій і порядок. :D

Опубліковано

Поржал от души

общественное место-----понятие такое растяжимое)))

при особом желании мусора даже в лесу смогут людей штрафовать)))

особенно наши мусора))

и по делу

давно пора ввести такой закон

ато достали бухарики на детских площадках

тока его нада нармально сформулировать

Опубліковано
не тот квас что "порошковая металугия" а из_бочки

яка рiзниця, г.... порошкове чи бочкове...

ооо,

ну ты даеш....

купи в супермаркете 2л бутылку с надписью "квас" и из_бочки - думаю увидиш разницу

Опубліковано
не тот квас что "порошковая металугия" а из_бочки

яка рiзниця, г.... порошкове чи бочкове...

ооо,

ну ты даеш....

купи в супермаркете 2л бутылку с надписью "квас" и из_бочки - думаю увидиш разницу

та ніде, ні у чому зараз немає натурального! яка в ср@ку бочка? КЕГ? чи ті жовті на колесах, що були при совєтах, в яких щурі плавали і мойщики сц@ли в них по приколу? О! да! там було все натуральне ))

Опубліковано

разговор планво прешел в русло качества продуктов,

так мы придём к водке, она и прозрачная, и в ней есть спирт для дезинфекции

Опубліковано
Важко уявити жарке літо без холодного пива.

вообще то доказано,что пиво не утоляет жажду,а вот айран(тан) очень даже утоляет и пить его можна при детях и даже вместе с ними. :)

Опубліковано
вообще то доказано,что пиво не утоляет жажду,а вот айран(тан) очень даже утоляет и пить его можна при детях и даже вместе с ними. :)

а моча лечит...

извините...

я айран не употребляю...

Опубліковано
Важко уявити жарке літо без холодного пива.

вообще то доказано,что пиво не утоляет жажду...

викликає сонливість... а вот "Миргородська"... © Реклама по ТВ

Опубліковано
а вот айран(тан) очень даже утоляет и пить его можна при детях и даже вместе с ними. :)

ууу, корпоративні акули з задоволенням добавлять в нього домішку, яка викликає залежність та ще більше розпалює спрагу ;), а куди ж діватися бідним виробникам гігатон гуаноснеків? , так, вони перекваліфікуються і будуть продавати снеки для айрана :D

Опубліковано

короче я шуганувся цієї радіоактивної промисловості і поставив очисника на 5 ступенів мембранного для очистки води і зараз п'ю просто воду, чисту воду :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...