Terrable Опубліковано 13 Червня, 2009 в 17:48 #26 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 17:48 этот ребенок не "приживеться" ни в одной компании и не будет у него друзей нормальных... обидно, но факт. Ну що за нісенітниці? Можна подумати що зараз немає нормальних батьків, що виховують нормальних дітей. Тобі треба терміново міняти оточення. Причем тут это? Я что про всех подряд говорил что-ли? Я навел пример из жизни и все. А я здесь причем, не понял что-то? Я что, про себя что-то написал? Думай что комментируешь. Шо ви паритесь, цей склад Ради нелігітимний, суд їх розпустив, на даний момент це стайка окремих фізичних осіб які самовільно захопили Раду... Так що і законів вони ніяких прийняти не можуть і вони не мають ніякої сили, того і приймають всякий брєд... так хочу чтобы Украину взяли в евросоюз, может порядка больше будет... Тіпо "варяги" навчать нас порядку? А що справжній порядок йде від людини слабо додумати? Може хватить вже Україну кидати то в расейську то в європейські імперії? Никто нас не научит порядку как кроме мы сами. А про евросоюз я написал потому-что, очень трудно туда выехать, от нас оградились как от Бог знает кого. Обидно просто за Украину.
foxx77 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:17 #27 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:17 я проти пива в бутилках через простоту вживання, купив, відкрив і пєш, тоді як водка потребує підготовки, треба знайти закуску, місце, компанію, це процес і ритуал. я проти ковтання колес через простоту вживання, купив, дістав і кинув в рот, тоді як ширка потребує підготовки, треба знайти реагенти, місце, компанію, це процес і ритуал. помиляєшся, ширку не обовязково мазати, її можна купити і просто випити
max Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:18 #28 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:18 очень трудно туда выехать В якому плані? На ПМЖ? А якщо ні - то, польске консульство видає сотні віз в день Обидно просто за Украину. Побудуй логічний звязк між "обідна за Украину" і "ЕС нам поможит" ) Щось в мене ніяк не виходить, а в тебе?
Terrable Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:33 #29 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:33 очень трудно туда выехать В якому плані? На ПМЖ? А якщо ні - то, польске консульство видає сотні віз в день Не всем выдает. Факт. Обидно просто за Украину. Побудуй логічний звязк між "обідна за Украину" і "ЕС нам поможит" ) Щось в мене ніяк не виходить, а в тебе? Я не утверждаю, я надеюсь что поможет навести порядок. Если правительство наше будет и дальше так себя вести, то порядка не будет никогда, а так хоть есть маленький шанс. З.Ы. Это я так думаю, лично мое мнение, доказывать кому-то что-то не буду.
SunSeth Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:39 #30 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 18:39 помиляєшся, ширку не обовязково мазати, її можна купити і просто випити Доктор выписывает рецепт: - Вот травку попейте... - Доктор, вы бы мне еще шприцы покурить выписали...
Koly4ui Опубліковано 13 Червня, 2009 в 19:20 #31 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 19:20 Да..... Кумедно всі порозписувались. Я всетаки проти цього. Краще б закрили деякі "пивнушки" де мужики реально напиваються, взявши до пива пляшку горілки..... І не завжди можна побачити там мужиків.
Plum Опубліковано 13 Червня, 2009 в 20:05 #32 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 20:05 если родители воспитают ребенка идеально, ну типа не гуляй, не пей, не бей никого итд, то это пипец, этот ребенок не "приживеться" ни в одной компании и не будет у него друзей нормальных...апупєть нормальні друзі, для яких гуляти, пити і битись -- це норма поведінки. Хай краще дитина росте сама, ніж з такими друзями. Знаємо ми, до чого такі компанії доводять.Он сьогодні по телевізору казали, що досить великий відсоток дівчаток 10-12 років живуть регулярним статевим життям, до 15 років кількість таких дівчаток становить більш ніж 20%. Це нормально? Це сімейне виховання чи вплив "нормальных друзей"?
qwadro Опубліковано 13 Червня, 2009 в 22:18 #33 Опубліковано 13 Червня, 2009 в 22:18 Да..... Кумедно всі порозписувались. Я всетаки проти цього. Краще б закрили деякі "пивнушки" де мужики реально напиваються, взявши до пива пляшку горілки..... І не завжди можна побачити там мужиків.А що тут власне кумедного??? Ті дядьки що в пивнушках сидять пропивають свої зароблені і потім до людей не чіпляються і на свою жопу пригод не шукають(ну, не без винятків), а йдуть додому.А всякі сопляки зелені із самого ранку, замість того щоб до школи іти у різних кущах, підвалах та горищах никаються і заливають свої дурні голови алкоголем, куривом та іншою гадостю, а потім никаються по провулках із мутними очима. Може тобі це смішно!?... А мені одночасно і гидко, і шкода цих дітей і... страшно - у самого син росте. А оцю всю гидоту треба присікати і то жорстко присікати і карати батьків за те що настільки "забили" на дитину!
Terrable Опубліковано 14 Червня, 2009 в 03:47 #34 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 03:47 если родители воспитают ребенка идеально, ну типа не гуляй, не пей, не бей никого итд, то это пипец, этот ребенок не "приживеться" ни в одной компании и не будет у него друзей нормальных... апупєть нормальні друзі, для яких гуляти, пити і битись -- це норма поведінки. Хай краще дитина росте сама, ніж з такими друзями. Знаємо ми, до чого такі компанії доводять. Он сьогодні по телевізору казали, що досить великий відсоток дівчаток 10-12 років живуть регулярним статевим життям, до 15 років кількість таких дівчаток становить більш ніж 20%. Це нормально? Це сімейне виховання чи вплив "нормальных друзей"? ИМХО, скорее всего это и то и другое.. все-таки родителей дети больше слушают поначалу. Как родители воспитают с самого детства, так и будет дальше.. У моего друга, дочка, 1.5 года. Он мне рассказывал очень много случаев, а именно: играется его дочь в песочнице, подбегает где-то такого же возраста девочка, отбирает там лопаточку и убегает, ее догоняют и говорят - отдай, а она говорит не отдам, это мое. А ее мать стоит в полу-ста метров и смеется тупо... прикольное воспитание :-)) Греби все под себя и ни на кого не обращай внимания называется, а чуть подрастет, потом будете доказывать что БМВ 750 это ваша а не ее ... и много похожих случаев слышал...я в шоке с этого всего..
DarkMonk Опубліковано 14 Червня, 2009 в 06:44 #35 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 06:44 Я считаю это мёртвый проэкт. Для того чтобы его реализовать нужно для начала восстановить ВЫТРЕЗВИТЕЛИ.....1. Во-первых - вытрезвители не дадут зимой замёрзнуть пьяным людям.2. Во- вторых - это как бы стыдно попасть в вытрезвитель.3. В-третьих сделать вытрезвитель недешовым "атракционом" с последующим информированием РАБОТОДАТЕЛЯ. Ох! думаю большая половина работодателей подумает кого взяли на работу после того как два раза прийдёт письмо .4. В- четвёртых если ребёнку до 18-лет!! Штраф родителям за вытрезвитель где то раза три, после этого поднимать вопрос о лишении родительских прав.5. Если семья неблагополучная значит исправительные работы! В виде подметания улиц на 15 суток.
Fagot Опубліковано 14 Червня, 2009 в 07:02 #36 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 07:02 Чим вам п"яні діти не подобаються? Хочете щось змінити - указами та покараннями тільки ще більше уваги привернете, робіть як Ді з велоспортом: запропонуйте їм альтернативу, а якщо в самих в голові альтернативи нема, то і нема чого дивуватися - з якого дуба моя дитина так себе поводить. Діти нічого поганого в принципі робити не хочуть, вони, як і ми, хочуть збагатити своє життя новими насиченими відчуттями, зробити його яскравим, в них набагато більше енергії ніж в дорослих - і давши такій дитині вектор можна добитися неймовірних результатів.
DarkMonk Опубліковано 14 Червня, 2009 в 07:20 #37 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 07:20 Чим вам п"яні діти не подобаються? Хочете щось змінити - указами та покараннями тільки ще більше уваги привернете, робіть як Ді з велоспортом: запропонуйте їм альтернативу, а якщо в самих в голові альтернативи нема, то і нема чого дивуватися - з якого дуба моя дитина так себе поводить.Діти нічого поганого в принципі робити не хочуть, вони, як і ми, хочуть збагатити своє життя новими насиченими відчуттями, зробити його яскравим, в них набагато більше енергії ніж в дорослих - і давши такій дитині вектор можна добитися неймовірних результатів. Извини! Если промахнуся! Можно вопрос??? ТЫ КАКУЮ ТРАВУ КУРИШЬ?????? ЗЫ. Альтернатива у нас есть , мы её предлагаем. Вот только ни кому она не нужна. А если ты депутат, то мы предложим тебе как избраннику народному. МЫ предложим --- А ТЫ ДЕЙСТВУЙ, ведь не зря же зарплату получаешь в 20 000гр.
max Опубліковано 14 Червня, 2009 в 07:21 #38 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 07:21 Чим вам п"яні діти не подобаються? "Он смєшной кагда п'яний" (с) Рассєйскій Фільм Буремних 90х
Zevs_Isver Опубліковано 14 Червня, 2009 в 08:09 #39 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 08:09 Чим вам п"яні діти не подобаються?мне и пьяные взрослые не нравятся
DarkMonk Опубліковано 14 Червня, 2009 в 08:28 #40 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 08:28 Чим вам п"яні діти не подобаються?мне и пьяные взрослые не нравятся+35
Fagot Опубліковано 14 Червня, 2009 в 10:03 #41 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 10:03 Чим вам п"яні діти не подобаються?мне и пьяные взрослые не нравятся+35З мого боку це була шютка(там ще смайлік був), проїхали...ЗЫ. Альтернатива у нас есть , мы её предлагаем. Вот только ни кому она не нужна.слабо предлагаєте знач, своїм прямим прикладом предлагать нуно, відмовитись від "покуріть да випіть", спортом займатись, хоббі якимось гіперцікавим, тоді й діти, маючи перед собою такий гарний приклад для наслідування, думаю, отримає гарний білет в життятільки чогось більшість від "покуріть да випіть" не відмовляється, мол "я дорослий, трую себе як хочу", а потім з подивом спостерігає чого це діти те саме роблять
qwadro Опубліковано 14 Червня, 2009 в 10:45 #42 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 10:45 Я считаю это мёртвый проэкт. Для того чтобы его реализовать нужно для начала восстановить ВЫТРЕЗВИТЕЛИ.....1. Во-первых - вытрезвители не дадут зимой замёрзнуть пьяным людям.2. Во- вторых - это как бы стыдно попасть в вытрезвитель.3. В-третьих сделать вытрезвитель недешовым "атракционом" с последующим информированием РАБОТОДАТЕЛЯ. Ох! думаю большая половина работодателей подумает кого взяли на работу после того как два раза прийдёт письмо .4. В- четвёртых если ребёнку до 18-лет!! Штраф родителям за вытрезвитель где то раза три, после этого поднимать вопрос о лишении родительских прав.5. Если семья неблагополучная значит исправительные работы! В виде подметания улиц на 15 суток.Як на мене, прекрасна ідея! Саме такі радикальні засоби зараз і підйшли б!
legolas_soi Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:33 #43 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:33 бред, имхоЛітом пиво пити а барі тупо, дорого, жарко і нецікаво
Zevs_Isver Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:35 #44 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:35 в правильных барах кондюк....на улице 30, в баре 25
legolas_soi Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:36 #45 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:36 а накрутка? не всі можуть собі дозволити пиво по 8-10 грн за бокалпіти в парк випити пивка, насолодитись природою і за це на 15 діб загриміти? невесела перспектива
Zevs_Isver Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:37 #46 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:37 накрутка согласенно если пить дорогой алкоголь - меньша шанс ужратся
MrVes Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:48 #47 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 19:48 4. В- четвёртых если ребёнку до 18-лет!! Штраф родителям за вытрезвитель где то раза три, после этого поднимать вопрос о лишении родительских прав.Аха. А в самих здорових дітей продавати органи, аби забезпечити проживання решти, яких забрали в батьків по запропонованій схемі.но если пить дорогой алкоголь - меньша шанс ужратсяДорогий алкоголь - це щось подібне до його відсутності.Знайдуть замінники або знайдуть кошти (чужі) на дороге спиртне.
Zheny@ Опубліковано 14 Червня, 2009 в 20:03 #48 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 20:03 як на мене, це лякалка для дітвори. Бо я як пив в дворі пиво так і питиму! Тим паче, що закон ще пісями по воді вилано..
Zevs_Isver Опубліковано 14 Червня, 2009 в 20:04 #49 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 20:04 Дорогий алкоголь - це щось подібне до його відсутності.Знайдуть замінники або знайдуть кошти (чужі) на дороге спиртне.не, ты не понял,если самому пить чтото подородже - меньше шанс ужратся
MrVes Опубліковано 14 Червня, 2009 в 20:57 #50 Опубліковано 14 Червня, 2009 в 20:57 не, ты не понял,если самому пить чтото подородже - меньше шанс ужратся С этой точки зрения все зависит от цели ... точнее её постоянства Сначала подороже чуток, а как только нужная доза, то сразу в ход пойдет все что горит
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.