Перейти до змісту

"Ніч у Луцькому замку" буде...

druid

Чи підете ви на "Ніч у Луцькому замку"   

237 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
имхо ОЭ приглашен для массовости, однако организаторы просчитались с аудиторией. Боюсь, что попаду в РО, но (еще раз имхо) толпе населения, которой интересен театр и танцы с огнем, совсем не интересен ОЭ.

Погоджусь з масовістю. Тим паче, що Вакарчук оминув Луцьк останнім туром. Та не погоджуюсь з іншою частиною репліки. Я випадаю з "толпи населения", оскільки мене цікавить і перше, і друге, і третє.  :) Думаю і не я одна.

А в чому взагалі проблема? Програма розписана в часі, кожен може відвідати ту частину заходу, яка його цікавить.

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

проблема в Вакарчуке.

Я пойду в зоопарк за 100 грн, чтобы посмотреть на антилопу, на бизона и на льва, но я не полезу в толпу зевак, когда туда привезут говорящего рыжего одноглазого филина.

Опубліковано
вклонімось вишуканому смаку діфото і його художньому образному мисленню :0024::sm142:

Этот изысканный вкус - плод неких фантазий, вернее его отсутствие - это иллюзорное представление значимости чего-либо незначащего, что значит что-либо для окружающих.

Опубліковано
проблема в Вакарчуке.

Я пойду в зоопарк за 100 грн, чтобы посмотреть на антилопу, на бизона и на льва, но я не полезу в толпу зевак, когда туда привезут говорящего рыжего одноглазого филина.

Ди, а причем тут Славчик?

работает, кстати, очень классно. видел вживую.

не нравитсо тебе Слвчик: "батя дай совет, да поясай в путь" (с) ты знаешь чей.

т.е. тебе сюда, в Киев... тут такие исполнители, что "куфайка завертается"...

ДДТ были в Луцке, но я не уверен, что еще что-то подобное в родном городе произойдет :(

любое событие должно окупиться. поэтому нужна "звезда".

хоть Славчик, хоть сисястая Лобода - пофигу.

Опубліковано
Ди, а причем тут Славчик?

работает, кстати, очень классно. видел вживую.

за 15 років... і обєзяна класно б работала

Опубліковано
Я випадаю з "толпи населения", оскільки мене цікавить і перше, і друге, і третє.  :) Думаю і не я одна.

Аналогічно!

+ На мій погляд творчість Славка, особливо останній альбом, неабияк вписується в формат "Ночі..." 

З.І. 100 гривень? Навіть не зважаючи на деякі фінансові проблеми я б заплатив.

З.З.І. Але, мабуть, не попаду я на "Ніч...", Ласка, знаєш чому? :) 

Опубліковано

халепа!!! Не запросили "Стары Ольса"!! :angry2: А замість нього впихнули Вакарчука! Хто не знає: "Стары Ольса" - білоруський гурт, який грає оригінальні пісні 14-16 ст з оригінальними текстами і музикою! Там є і про Вітовта, і про з'їзд монархів і багато-багато чого ще! Погодьтесь, доречнішої музики для замкового дійства бути не може! Я так чекав, що вони знову заграють Пахвалу Вітауце... жопа!... :(

Опубліковано
халепа!!! Не запросили "Стары Ольса"!! :angry2: А замість нього впихнули Вакарчука! Хто не знає: "Стары Ольса" - білоруський гурт, який грає оригінальні пісні 14-16 ст з оригінальними текстами і музикою! Там є і про Вітовта, і про з'їзд монархів і багато-багато чого ще! Погодьтесь, доречнішої музики для замкового дійства бути не може! Я так чекав, що вони знову заграють Пахвалу Вітауце... жопа!... :(

згоден на всі 100%. я теж сподівався, що вони приїдуть, але :( . Гаразд, хай не "Стари Ольса" - є ж і інші гурти які виконують таку музику :huh: . цікаво що виконує "Хорея козацька"? (можливо це і є заміна білорусам? <_< )

Опубліковано

а от таке питання: чи не повториться історія минулого року? коли перші хто прийде заплатять по 100 грн за вхід, а далі, якимось макаром вхідні ворота полетять і заходь кому не лінь?

особисто я піду на Вакарчука... його музика і створена для таких от фестів)

Опубліковано
А ще можна перелізти через стіну так як минулого року))))

нууу це вже як кому захочеться....я боюсь висоти :P

по темі: 100 грн проблемно тікі за одного Вакарчука, але впевнений Він того вартий!

Опубліковано

Нда, однако. Зпоганили класний, добре організований (в минулому році), ПЕРСПЕКТИВНИЙ!!!!!!!!! луцький фестиваль. А ми вже було понадіялись, що нарешті в нашому Замку буде регулярно проводитись фестиваль не для п"яного бидла, а для людей які прийшли культурно відпочити, насолодитись атмосферою, яка панує в Замку, подивитись гарні вистави, послухати приємної музики, відпочити душею, а не тілом.

Океан Ельзи хороша група, Вакарчук взагалі геніальний музикант, проти них я нічого немаю. Але, при чому тут Океан Ельзи, коли перед ними будуть фаєр-шоу, театралізовані дійства, вистави, старовинні танці...нагониться чудова середньовічна атмосфера, як і минулого року...і тут нате Вам, Океан Ельзи - мега фолькова група.

Оргів звичайно можна зрозуміти, бо на ОЕ прийде дуже багато людей...але й не забуваймо, що в минулому році у Замку яблуку ніде було впасти!!!

Є дуже багато якісних!!!! українських!!!!! фолькових груп, які вартують куди менше!!!! ніж ОЕ, і на яких Замок був би вщент забитий неформальними молодими людьми, і не тільки місцевими!!!!! і не було б того бидло-обриганства, що спостерігалось минулого року, і всі б залишились абсолютно задоволеними. А так....шкода Замок...знов засруть і обригають(((

навряд чи буду, немає бажання знову спостерігати цей піздєц.

Опубліковано

Вирішив запостити сюди свою минулорічну статтю, яка писалась для одного луцького форума...

Ніч у Замку скінчилась...настав ранок, всі полягали спати..., а організатори взялись за віники і мішки для сміття...

Не можу не відзначити культуру, поведінку, і все таке, нашого шановного, великого, духовного українського народу. Стоявши під сценою коли виступали Гайдамаки, помітив одного свого знайомого, років йому десь біля 30, можливо трохи більше. Людина абсолютно «лєва» до такої музики і взагалі до культурних заходів. На моє питання: «Тебе якими вітрами сюди занесло?», він відповів жестом, який означав «пабухать». А це вже був ранок!!! За моїми підрахунками, приблизно 80 % відвідувачів, прийшли в Замок, як я вже виражався «пабухать». А що, не кожен ще день можна в Замку випити чарочку, чи літрочку. Купити горілку, пиво і інше спиртне щастя, було надзвичайно просто. Що-правда, десь в районі 00.00, коли я стояв в черзі за тортиком, якийсь хлопець просив пляшку горілки, а йому відповіли, що вже нема. От нещастя, купив він пива, на заготовані для горілки гроші. Столики поблизу палаток, де продавалася їжа та напої, ніколи не були пустим. Поряд з нами, розмістилася група людей, старшого віку, за 40 точно, гарно так розклали поляну, витягнули з пакету парочку пляшечок горілочки, і почали «відпочивати». Під час Вогняного Шоу, добряча ватага дітей, так, саме дітей, бо виглядали вони років так до 16-17, безсоромно вилізла на накриття, відкопаної реставраторами церкви, і ні про що не думаючи, скакала, кричала, курила, пила. За хвилин 10 – 15 після тої вилазки, прийшов добрий дядько міліціонер, і позганяв їх з накриття. Та це ще, так би мовити квіточки, ягідки були зранку, коли відійшовши від сцени, я побачив, що творилося навкруги. В мене просто не було слів, одні мати в голові крутились. Всюди, абсолютно всюди розкидані пусті пляшки, одноразовий посуд, пакети, серветки, недопалки...все чим можна насмітити пішло в діло, так би мовити.Всі смітники, яких доречі було явно малувато, переповнені. Дерев’янні сходи, якими можна було спуститись до WC - розтрощені. Вирвані з «корінням» двері в дерев’янний туалет, який стоїть поряд з сучасним. Ми стояли, дивились на то все і просто не знали що сказати. Неподалік стояли дві тітоньки, наскільки я зрозумів, працівниці Замку. Вони тримались за голову...ШОК. Зелена, до початку свята трава, перетворилась в щось, так в щось. Таке враження, що по ній спочатку пронеслась армія вершників, потім пробігли піші лицарі, теж армія, а далі пройшлись мамонти. Ні кінноти, ні армії лицарів, і тим більше мамонтів в Замку в ту ніч я не помітив. Якось, сам по собі, напросився висновок – провести три таких ночі підряд, і з гордості міста лишиться руїна. Замок не зруйнували сотні років тому, то ми його зруйнуємо тепер. Далі маленький фоторепортаж нашого доброго друга Belarafona ... Ранок...

x_6e16621c.jpg

x_87eb50cc.jpg

x_3522d2b6.jpg

x_22cd4270.jpg

x_ac577005.jpg

x_dc8cea80.jpg

x_7f92cafd.jpg

x_c972043b.jpg

x_5ae31458.jpg

Опубліковано

ну так хтось напише ціну чи самому сходити завтра запитати в етіх що в будці сидять а то я хочу сходити на вакарчука а то станній раз його в живу бачив минулого року в Львові на одному корпоративі :) .........

Опубліковано
ну так хтось напише ціну чи самому сходити завтра запитати в етіх що в будці сидять а то я хочу сходити на вакарчука а то станній раз його в живу бачив минулого року в Львові на одному корпоративі :) .........

Якщо можеш сходи запитай ;)

Опубліковано
100 грн. це вже офіційна ціна чи припущення?

Ймовірна :)

Офіційної ще немає.

До більшості: тобто ви хочете сказати, що все те, що відбуватиметься крім Вакарчука - не вартує 100 грн.?

Моє ІМХО: 100 грн. - це та ціна, яку собі може дозволити той, хто дійсно хоче побачити дійство... з ОЕ чи без ОЕ. І Вакарчук тут ніпричому.

100 грн. - це рівно два рази скромно побухати. "Ніч у Луцькому замку" - це подія, які буває раз на рік.

Якщо 100 грн. зробить так, що "Ніч" побачать ті, хто дійсно хочуть це побачити (а не патусіть аби подешевше), то я - ЗА.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...