Перейти до змісту

AVTOBOARD CLЮB

pura

90 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На розгляд форумчан!

Можна пропонувати назву об'єднання автолюбителів і свої ідеї щодо створення і іншого.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На мою думку фото в цій темі не повинно зараховувати до клубу. Бо на вулиці не згадаэш авто по фото і не обФА-ФАкаєш. Повинна бути символика на склі наклеэна. Я з задоволенням наклею наклейку (дизайн якої ще треба придумати) на своє авто.

Опубліковано
На мою думку фото в цій темі не повинно зараховувати до клубу. Бо на вулиці не згадаэш авто по фото і не обФА-ФАкаєш. Повинна бути символика на склі наклеэна. Я з задоволенням наклею наклейку (дизайн якої ще треба придумати) на своє авто.

Наклейки повинні бути 100%!

Я не мав на увазі, що фото зараховує до клубу, просто було б добре, щоб в першому пості був список учасників і фотки автівок!

Опубліковано

Предлагаю немного по другому организоваться. Напечатать наклейки борды, например двух размеров, и договорится куда на машине их клеить. Можно и ники напечатать. Я бы наклеил и на авто и на вел ;)

ЗЫ Убиваем двух кроликов. И автоклуб и видно что бордовец ;)

ЗЫЫ Можно придумать чтонить типа:

board.lutsk.ua

АВТОПАТИ

Опубліковано

TreNeR нік в мене на авто вже є як і в тебе :0049: , а от наліпити шото на скло - з задоволенням.

04117916i.jpg

А може до лого вписати Луцьк?

Опубліковано

ще було б непогано зробити дисконтні карточки учасників і спробувати домовитися за скидки на сервісах, магазинах.Бачив таке в клубі сатурноводів в росії. Для великих міст, де багато СТО,мийок, магазинів така співпраця непогана - їм реклама, нам скидка.Для Луцька імхо гірше, бо тут і без реклами всі про всіх все знають, але спробувати можна. Думаю, якщо 1-й крок (створення) ми пройдемо - візьмемся за якісь цікаві питання.

Опубліковано

В мене також немає власного авто, но трошки в них розумію і вмію крутити гайки. Візьміть мене до себе)

Опубліковано
або такий лого

post-4550-1244318786.png

як на мене то це те що треба, а на рахунок до лого вписати Луцьк, то всетаки хай буде значок ВОЛИНЬ. Це масштабніше і не так звужує коло форумчан.

я приєднуюсь, фото скину.

Опубліковано

моя думка відносно лого така: даний логотип мені не подобається, імхо він не буде дивитися на машині (я просто не уявляю який має бути колір фону і букв, щоб його було видно і щоб він був співзвучний з основним кольором автомобіля). Тому думаю, що найкраще було б звернутися до спеціаліста, наприклад до [nd] , попросити його про скидку для форумчан, скинутися грошима і отримати справжній логотип.І, щоб він не задарма працював та мав інтерес, і ми, щоб могли покритикувати :D . А вигляд вже можна було б придумати. Наприклад я уявляю його у вигляді надпису в дві строчки Автоparty \ board.lutsk.ua, а справа вежа замку (сильно не бийте за замок, ну подобається він мені), відкидний міст і по ньому з вежі виїзджає автомобіль.Малюнок найпростіший, без "излишеств" , чорним кольором на, наприклад, жовтому фоні.

Опубліковано

А я думаю, нема чого паритися з наклейками. По-перше, борда - не спецалізований автофорум, тому великої цінності і практичної необхідності в тому, щоб два-три десятка різнокаліберних машин їздили по місту з однаковими наклейками немає. По-друге - логотипи на борді мають здатність мінятися. Що тоді - міняти дизайн наклейки і переклеювати?

Особисто я на свою машину нічого ліпити не збираюся, це однозначно. Не знаю, чому - але не люблю "тюнінх", спойлери, наклейки, та будь-що інше. Мене моя машина влаштовує така, як вона є, і змінювати в її зовнішності мені нічого не треба.

Опубліковано

Я також є противником всякого тюнінга і тим більше колхозинга, але якщо наклейка буде невеличкого розміру, і пасуватиме машині то чому б і не приклеїти.

Опубліковано

Я за те, щоб логотип був і сам з задоволенням наклею його на свою автівку!

Як на мене це має бути, щось не великого розміру!

А на кришці багажника можна розмістити нік!

P.S. Добавив голосувалку!

Опубліковано

клеїти чи ні то справа особиста, тим більше що відсутність клубної символіки ще не значить не причетність до клубу. поклейка - то особисте і люди які хочуть її мати заслуговують на це.

а на рахунок фону - то тут взагалі не вгадаєш, адже хто зна який колір авто, хібащо всі клеїтимуть на скло (як варіант).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...