Перейти до змісту

Парку біля ЗАГСу кінець?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Міська влада додумалась вирішити проблему автостоянок не за рахунок нових технологій будівництва,а за рахунок зеленої зони одного з найбільших мікрорайонів Луцька.

Буквально позавчора ми всією сім'єю там чудово гуляли і я вголос промовив, що як чудово,що не здійснились плани попереднього мера про вирубку парку під відкритий басейн і ніхто не забрав парк під супермаркет,будинок чи іньшу чухню.

Аж сьогодні мені озвучили новину,що третину парку вирубають під автостоянку підконтрольної Шибі структури.

Мені цікаво скільки скверів і парків з'явилось під час головування Шиби? Правильно -ні одного.

Хтось може чи підтвердити чи спростувати інфу?

ЗІ: "Ви й досі дихаєте чистим повітрям,а не вихлопами?Тоді ми йдемо до вас!"

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

по Аверсу видел вчера сюжет

походу парку конец :(

какойто дяденька с "большими ушами" из "архитекрутры" сказал что - "да, стоянка нужна и будем стоить, этож для людей, чтобы в дворах машины не ставили, всё для людей, а те кому ненравится - мугут итти сами знаете куда"

Опубліковано

Цеж парк заснований ветеранами Афганістану в пам"ять загиблим воїнам. :ohmy: , нічого святого в людей не має.

Опубліковано

Говорят в миськраде, что это пи....ж и провакация. К жильцам дошёл слух, они подняли кипиш. Аверс сделал сюжет, выдернул интервью из контекста и пришпандёрил к своей теме. Уже раз дубки гепезовские похоронили на форуме, а оказалось, что продаёться участок размером с два гаража :)

зы Лучше чем догадки и слухи разводить, спросите у Друида, он там работает - пусть разузнает.

зыы У меня инфа не от него

Опубліковано
Напевне Шиба вирішив, що парк біля офісу "Датагруп" повністю хватить для цього району :)

Його вже мало, там вже тісно. Раніше там стільки народу не бухало відпочивало. Є плани там аквапарк будувати :mdr:

Опубліковано

Не можу підтвердити 100% але проходила інформація, що під тим парком багато підземних комунікацій знаходиться.

Опубліковано

мля, якщо це правда, піду протєстувать! і так дитину нема де толком вигуляти, а тут ще на парки в них плани намітились, гади! Друїд, давай інфу, чи чистити кулемет!

Опубліковано

Я думаю ми всі підем протестувати! Взагалі як так можна, знущання! :(

Я думаю ми всі підем протестувати! Взагалі як так можна, знущання! :(

Опубліковано

І так кругом одна пилюка від того будівництва! А тут ще парк хочуть знищити!

всЄ на протеЄст протІв бЄспрЄдЄла :D

Опубліковано

Кидати камінням треба в того, хто папера підписав, а не в бідного дядька, який прийшов робити свою роботу. Він лише виконавець волі нашої розумної і далекоглядної влади. :angry: Але то ще розібратись треба, чи то правда.

Опубліковано

Да передалось в приватні руки самі знаєте як....

Вихід єдиний: пікетувати, мітинги і т.д, а головне щоб це було спрямоване все до влади. В них скоро перевибори, а це ну ніяк не катить. Це єдиний законий шлях.....

Опубліковано

нє, тут діло принципу, будемо боротися до побєдного, якщо дійсно є таке рішення

цікаво було б почути Толіка_Іт, який боровся з будівництвом біля дому, який результат? може допоможе з засобами :)

Опубліковано
нє, тут діло принципу, будемо боротися до побєдного, якщо дійсно є таке рішення

цікаво було б почути Толіка_Іт, який боровся з будівництвом біля дому, який результат? може допоможе з засобами :)

Та наприклад. Кинемо клич до велосипедистів форуму думаю приїдують. Батьки з калясками (бажано пустими) і т.д

Опубліковано

Ніби всі дорослі люди.. а пишете такі дурниці, що читати тошно.......

Підконтролбна Шибі структура..... - брєд мля....

А поп...ідти в нас всі люблять.. особливо, яка влада х..ва..

Не знаєте як робиться?

Береш ж..пу в руки йдеш по жильцях навколишніх будинків.. формуєш спики, складаєш КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ.

Один лист в прокуратуру..... другий в мерію...

А внас все тримається на тому що одна бабка сказала другій...

Може в проекті й є... згідно генплану... затвердженого сесією.. але ПРОЕКТ і процедура погодження це небо і земля.. як по часу так і по суті.

Аверс мудакі ще ті... вибачте на слові.. по іншому не скажеш...

І взагалі... наші засоби масової інформації ... пропоную перейменувати.. у засоби масової дезінформації.. )))

Опубліковано
Ніби всі дорослі люди.. а пишете такі дурниці, що читати тошно.......

Підконтролбна Шибі структура..... - брєд мля....

А поп...ідти в нас всі люблять.. особливо, яка влада х..ва..

Не знаєте як робиться?

Береш ж..пу в руки йдеш по жильцях навколишніх будинків.. формуєш спики, складаєш КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ.

Один лист в прокуратуру..... другий в мерію...

А внас все тримається на тому що одна бабка сказала другій...

Може в проекті й є... згідно генплану... затвердженого сесією.. але ПРОЕКТ і процедура погодження це небо і земля.. як по часу так і по суті.

Аверс мудакі ще ті... вибачте на слові.. по іншому не скажеш...

І взагалі... наші засоби масової інформації ... пропоную перейменувати.. у засоби масової дезінформації.. )))

Повністю згідний з тобою!

На сесії міськради таке питання ще точно не розлядалось, та я впевнений, що воно і не пройде, а Аверс вже давно працює на Кривицького, щось не помню щоб вони Кривицького так критикували як зараз Шибу, хоча за Шиби робиться набагато більше!

І логічно подумайте, Шиба один таке питання не може прийняти, все затверджується міською радою, а міська рада - це не тільки один мер, а певна кількість депутатів, мер вже тільки підписує, або не підписує те чи інше питання ке прийнлося, так що його роль у цих питаннях другорядна!

• Адміністратори
Опубліковано
йомойо... а де мені тепер з собачкою гулять?

собачку в квартирі гуляй, парк не для собачок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...