Перейти до змісту

Бензин подорожчав!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні А-92 на ВОГ - 6.28....Я ледь в заправку не заїхав від здивування...Це ж треба - за 2 дні на 40 копійок...Курви((((

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Мені от цікаво чи дешевше вийде заправлятися наприклад 92м на дешевих заправках і доливати до нього частину пульс95 або мустанг95

Опубліковано

Поскупився і я - залив 10 літр 92-го на укрнафті....На ній не лише Ланос, а й мій Запорожець відмовляється їхати...І шо ті сволочі там бодяжать??? :(:wacko:

Опубліковано

Підтрверджую, останній раз як заливав - динаміка гірша. І на сусідній ОККО, (де дорожче і не було НІ-КО-ГО) стали машинки з'являтися.

Опубліковано
В мене на 95 від ANP авто їхати не хоче.....

Тому що це одна і та ж укрнафта :)

Я на лукойлі заправляюсь і нормально все :)

Опубліковано

останній раз заправлявся 92-м на заправці в кінці львівської, тій що за АНП. Динаміка стала трошки гіршою ніж на ОККОвському бензині, але в принципі бензин у них непоганий.

Опубліковано

Декілька раз підряд заправлявся на АNP яка зараз УкрНафта на вул. Дубнівській, то я скажу так собі їхати можна. А сьогодні поїхав на УкрТатНафту, що за Струмівкою, машина почула хороший 95 бензин. Я думаю не гірший за ОККО.

Опубліковано

сьогодні на заправці ANP біля готелю Світязь спостерігав чергу. то мабудь через подорожчання беннзину, який у них поки дешевший за інші АЗС.

Опубліковано

на ANP я більше заправлятись не буду... "Їхати можно" то не те що я чекаю від свого авто коли іду на обгін....

Опубліковано
на ANP я більше заправлятись не буду... "Їхати можно" то не те що я чекаю від свого авто коли іду на обгін....

+1

Опубліковано

ну не знаю, більше місяця заправляюсь суто на ANP 95-м бензином, ніяких претензій до їзди свого Ланоса не маю, може хтось 92-й лиє, коли по тех. характеристиках має 95-й заливатися, ну то хай пеняє на себе, раз хоче експериментувати

Опубліковано
ну не знаю, більше місяця заправляюсь суто на ANP 95-м бензином, ніяких претензій до їзди свого Ланоса не маю

Ти будеш неприємно вражений коли через 10 тик подивишся на свої свічки :ohmy:;)

Опубліковано

Оце вже вони зажралися.. Хоча чув від людей що займаються бензином, що це самі НПЗ ціни погнали вгору, і на осінь 5тий буде по 7 грн.

Зараз їх АМК прижме, вистачить того на пару місяців, а потім ціни знов вгору підуть.

Опубліковано
Цена бензина марки А-95 к концу июня может составить 7 – 7,1 грн/л из-за подорожания сырья.

Такое мнение высказал директор компании «Консалтинговая группа А-95» Сергей Куюн. «Главной причиной подорожания нефтепродуктов, в нашей стране, как и во всем мире, является рост цен на сырье, на нефть», - сказал он. Он добавил, что в Украину импортируется 40% потребляемых нефтепродуктов. Эксперт отметил, что 15 июня на заседании экспертно-аналитической группы по разработке вопросов функционирования рынка нефти и нефтепродуктов и развития нефтеперерабатывающей промышленности Министерства топлива и энергетики Украины эксперты, трейдеры и производители нефтепродуктов сошлись во мнении, что бензины и дизтопливо будут дорожать как минимум до конца июня.

В то же время С.Куюн не исключил обвала цен из-за сохраняющегося низкого спроса на рынке. «По сравнению с прошлым годом рынок сократился на треть и мы все можем стать свидетелями обвала цен. Мне кажется, что у многих есть иллюзия, будто бы экономика уже выходит из кризиса», - добавил он. ©

Опубліковано

Останнім часом не лінуюсь і їзджу заправлятись по вінця на УкрТатНафту, що за Гаразджою, так мій дирчик не шприцував ніколи.

Опубліковано
Останнім часом не лінуюсь і їзджу заправлятись по вінця на УкрТатНафту, що за Гаразджою, так мій дирчик не шприцував ніколи.

Согласен бенза супер. Правда чи надовго? :glare:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...