Перейти до змісту

Бензин подорожчав!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні А-92 на ВОГ - 6.28....Я ледь в заправку не заїхав від здивування...Це ж треба - за 2 дні на 40 копійок...Курви((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Альфа-Нафта сьогодні підняла ціну до 5.88 за 95 бензин. ОККО-6.68 за туж літру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось так і я колись втухав з підйому ціни на солярку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соляра як правило на осінь дорожчає. Хотя зараз хто знає як воно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Солярка вже також подорожчала. Позавчора дивився - 5.08, сьогодні - 5.18 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені от цікаво чи дешевше вийде заправлятися наприклад 92м на дешевих заправках і доливати до нього частину пульс95 або мустанг95

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 92 на укрнафті ланос не їздить (Ланос Деу маде ін корея 1997р.в. е-тек 1,5)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поскупився і я - залив 10 літр 92-го на укрнафті....На ній не лише Ланос, а й мій Запорожець відмовляється їхати...І шо ті сволочі там бодяжать??? :(:wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на 95 від ANP авто їхати не хоче.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтрверджую, останній раз як заливав - динаміка гірша. І на сусідній ОККО, (де дорожче і не було НІ-КО-ГО) стали машинки з'являтися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на 95 від ANP авто їхати не хоче.....

Тому що це одна і та ж укрнафта :)

Я на лукойлі заправляюсь і нормально все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

останній раз заправлявся 92-м на заправці в кінці львівської, тій що за АНП. Динаміка стала трошки гіршою ніж на ОККОвському бензині, але в принципі бензин у них непоганий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декілька раз підряд заправлявся на АNP яка зараз УкрНафта на вул. Дубнівській, то я скажу так собі їхати можна. А сьогодні поїхав на УкрТатНафту, що за Струмівкою, машина почула хороший 95 бензин. Я думаю не гірший за ОККО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні на заправці ANP біля готелю Світязь спостерігав чергу. то мабудь через подорожчання беннзину, який у них поки дешевший за інші АЗС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ANP я більше заправлятись не буду... "Їхати можно" то не те що я чекаю від свого авто коли іду на обгін....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ANP я більше заправлятись не буду... "Їхати можно" то не те що я чекаю від свого авто коли іду на обгін....

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю, більше місяця заправляюсь суто на ANP 95-м бензином, ніяких претензій до їзди свого Ланоса не маю, може хтось 92-й лиє, коли по тех. характеристиках має 95-й заливатися, ну то хай пеняє на себе, раз хоче експериментувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля, і газ підняли. був 2,5-2,65, став 2,85-2,90.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю, більше місяця заправляюсь суто на ANP 95-м бензином, ніяких претензій до їзди свого Ланоса не маю

Ти будеш неприємно вражений коли через 10 тик подивишся на свої свічки :ohmy:;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да мля.. сьогодні А-95 на WOG - 6,88, а на ОККО-6,73. :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце вже вони зажралися.. Хоча чув від людей що займаються бензином, що це самі НПЗ ціни погнали вгору, і на осінь 5тий буде по 7 грн.

Зараз їх АМК прижме, вистачить того на пару місяців, а потім ціни знов вгору підуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цена бензина марки А-95 к концу июня может составить 7 – 7,1 грн/л из-за подорожания сырья.

Такое мнение высказал директор компании «Консалтинговая группа А-95» Сергей Куюн. «Главной причиной подорожания нефтепродуктов, в нашей стране, как и во всем мире, является рост цен на сырье, на нефть», - сказал он. Он добавил, что в Украину импортируется 40% потребляемых нефтепродуктов. Эксперт отметил, что 15 июня на заседании экспертно-аналитической группы по разработке вопросов функционирования рынка нефти и нефтепродуктов и развития нефтеперерабатывающей промышленности Министерства топлива и энергетики Украины эксперты, трейдеры и производители нефтепродуктов сошлись во мнении, что бензины и дизтопливо будут дорожать как минимум до конца июня.

В то же время С.Куюн не исключил обвала цен из-за сохраняющегося низкого спроса на рынке. «По сравнению с прошлым годом рынок сократился на треть и мы все можем стать свидетелями обвала цен. Мне кажется, что у многих есть иллюзия, будто бы экономика уже выходит из кризиса», - добавил он. ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом не лінуюсь і їзджу заправлятись по вінця на УкрТатНафту, що за Гаразджою, так мій дирчик не шприцував ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом не лінуюсь і їзджу заправлятись по вінця на УкрТатНафту, що за Гаразджою, так мій дирчик не шприцував ніколи.

Согласен бенза супер. Правда чи надовго? :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...