Перейти до змісту

Новий прикол від ДАЙ

VaLeRa

Рекомендовані повідомлення

Оcь така статья з'явилась в інеті:

ДАЙ забрало GPS

І шо робити - чеки з собою я вимушений носити/возити по закону? Навіть якщо поїхати до РОВД то там мабудь має бути база номерів тих "крадених" GPS?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закон в студію, поки крім заяви, що такий закон є, більше нічого не прочитав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оборзели менты. Но как быть если чека нет? Купил я там по инету на аукционе себе жпс новый, коробка, серийник есть, чека и гарантии нет. Отберут? Идиотизм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю, я не повинен доводити, що я не винуватий. Нехай вони доведуть, що я винуватий (що GPS в мене крадений), а тоді нехай забирають. Чи мені возити в машині чеки на все, що від машини можна відкрутити чи зняти? На магнітолу, на колеса, на аптечку/вогнегасник, на зарядку для телефона, на дитяче сидіння -- на все потрібні документи? Чи ще і на мій наручний годинник, костюм, який може коштувати більше як GPS, туфлі, труси в решті решт -- а раптом це все крадене?..

Забрати щось у мене можуть тільки за умови заведення на мене справи за підозрою в адміністративному/кримінальному злочині. І все що у мене відібрано повинно бути запротокольовано і перебувати під відповідальним зберіганням, як матеріальні докази у справі. А в даному випадку будь-який більш-менш толковий адвокат порве тих ментів, як Тузик грілку. Погони дружною зграєю полетять у вирій, і ще неслабу матеріальну компенсацію вимагати можна.

Та і взагалі -- не в компетенції ДАІ перевіряти законність володіння особистими речами і/або побутовими приладами. Водій, вантаж і автомобіль -- ось і все, що підпадає під їхню компетенцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто посилати їх треба туди куди пташки літають зимою і хай щось доводять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу,

и будеш доказывать 3е суток что ты НЕ Вася Пупкин, и документы у тебя не фальшивые

а на 3е суток у нас могут задержать любого, кроме депутата сейма (с) ВаБанк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим керуются? Де витяг із закону/правил/постанови?

це в принципі безпрєдєл.

GPS, як Airbag - може бути може не бути.. дибіли..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у меня ЖПС - опция машины. Диллема... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу,

и будеш доказывать 3е суток что ты НЕ Вася Пупкин, и документы у тебя не фальшивые

а на 3е суток у нас могут задержать любого, кроме депутата сейма (с) ВаБанк

А шо віддавати девайс і доказувати потім те саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chomu radyeshcya :huh: Vserivno nemae sche kart Ukrainy dlya vbudovanyh navigatoriv :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это твоей машины не касается )

Оффтоп

Представляю как менты будут откручивать отвертками или вырывать родной заводской ЖПС из автомобиля, доказывая что это ворованный.. бугогогоогоо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chomu radyeshcya :huh: Vserivno nemae sche kart Ukrainy dlya vbudovanyh navigatoriv :lol:

Юр, вот веришь, ездим и не знаем что нет карт украины :) и по Луцку в том числе :D

а вообще бред это, ЖПС такой же бытовой предмет как и одежда или телефон. и ДАЕвец никакого отношения не имеет к изъятию НЕ ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА. Посылать их вежливо и досвидания.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен, это все равно что гуляеш ты по улице с друзьями/сам, подходит мент и забирает нагло телефон (я уже не говорю так пиджак, трусы гг), при этом говоря что он краденный... это нормально? ИМХО, бред.

Гопы прямо какие-то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня есть другая теория, где якобы ворованный GPS - всего лишь предлог. довольно часто в качестве GPS используются мобилки, смартфоны и коммуникаторы, а иногда и просто мобилки крепят на "штатив" под лобовое стекло. включенные камеры, возможность быстрой и качественной фото- и видео-сьемки, в том числе на скорости, и последующее использование этих материалов как свидетельства противоправных действий ДАИ (например, "засады" папарацци в погонах на личном транспорте, остановки в неположенных местах) очень мешают "работать". вот и пошли гонения на "сильно дофига умных"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как вариант да, но очень круто заверчено тут )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юр, вот веришь, ездим и не знаем что нет карт украины :) и по Луцку в том числе :D

а вообще бред это, ЖПС такой же бытовой предмет как и одежда или телефон. и ДАЕвец никакого отношения не имеет к изъятию НЕ ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА. Посылать их вежливо и досвидания.

My name is ANDREY ;)

Kart nema tomu scho Ukraina poky ne cikava svitovym kartografam, napryklad TELEATLASu chy NAVTEQu. Ale dumyau do 2012 z'yavlyatsya :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю как там у остальных, а у БМВ есть карты, правда созданные энтузиастом, но есть :)

про Юру я и в самом деле чето погорячился :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Terrable, не надо недооценивать наших милицейских чинов. допустим, рядовой даец на дороге получил негласный приказ лупить всё, что на штативе под стеклом - он и рад стараться. едва ли это в рамках добровольной помощи коллегам-операм. да и украденный GPS из машины большого начальника тоже звучит неубедительно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kart nema tomu scho Ukraina poky ne cikava svitovym kartografam, napryklad TELEATLASu chy NAVTEQu. Ale dumyau do 2012 z'yavlyatsya :huh:

А как-же телеатласовские карты для IGo8?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Terrable, не надо недооценивать наших милицейских чинов. допустим, рядовой даец на дороге получил негласный приказ лупить всё, что на штативе под стеклом - он и рад стараться. едва ли это в рамках добровольной помощи коллегам-операм. да и украденный GPS из машины большого начальника тоже звучит неубедительно.

Может-может )) Кстати, я пользовался отдельным ЖПС год назад, пока не украли, я так подозреваю что нашли, но так и не отдали, типа просили чек из магазина, которого у меня не было, была только коробка с серийником. А мне не сказали что нашли, просто просили чек. Я так думаю что зажали ))) Хотя смарт вернули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може варіант - хочеш ЖПС - купи у ДАЙ-ців. Аля чесний зареєстрований. ЩОсь подібне он з мобілками з жовтня буде робитися.

Імхо, нова "кормушка - вимануха грошей" із чесного і не дуже населення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може варіант - хочеш ЖПС - купи у ДАЙ-ців. Аля чесний зареєстрований. ЩОсь подібне он з мобілками з жовтня буде робитися.

Імхо, нова "кормушка - вимануха грошей" із чесного і не дуже населення.

Та ну, брєд сивої кобили,ті ГАЙци в колишній жизні гопніками були певно <_<

разом з ГПС реєструвати треба буде магнітолу, диски, шини, двірники,сині пісалки , піджак, штани і труси :D

і кожному чіп в мозгі + штрих код на лоб :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну, брєд сивої кобили
, це ти про що?

Про мрбілки? - тоді дивися ТВ і читай форум. Про ЖПС у ДАЙців - цілком реально. Виділили їм на "розвиток", мовляв, заробляйте самі на себе. От вони розумно і розпорядилися, купили ЖПС карти, добрий дядечко їм швиденько підігнав "зареєстровані і офіційно дозволені в Україні" ЖПС-навігатори, продавайте із накруткою у 300-500%.

те ж саме і з вогнегасниками в авто - справжні, лише у "пожежників" - куплені на базарі не дійсні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто водилы попались шибко робкие, вот так взять и сразу отдать "мусорам" навигатор. Сам с "навиком" + радар-детектор на лобовухе - катаюсь уже почти 2-ой год... подобных случаев не было. С "быдлом" в погонах нужно говорить чётко корректно и умно... чем последнего загоняешь под плинтус, а дальше ему просто уже не будет что говорить. Что я с успехом применяю на практике.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у БМВ есть карты, правда созданные энтузиастом, но есть :)

А можна з цього місця детальніше? Можна в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...