Перейти до змісту

Новий прикол від ДАЙ

VaLeRa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оcь така статья з'явилась в інеті:

ДАЙ забрало GPS

І шо робити - чеки з собою я вимушений носити/возити по закону? Навіть якщо поїхати до РОВД то там мабудь має бути база номерів тих "крадених" GPS?

Опубліковано

Оборзели менты. Но как быть если чека нет? Купил я там по инету на аукционе себе жпс новый, коробка, серийник есть, чека и гарантии нет. Отберут? Идиотизм...

Опубліковано

Наскільки я знаю, я не повинен доводити, що я не винуватий. Нехай вони доведуть, що я винуватий (що GPS в мене крадений), а тоді нехай забирають. Чи мені возити в машині чеки на все, що від машини можна відкрутити чи зняти? На магнітолу, на колеса, на аптечку/вогнегасник, на зарядку для телефона, на дитяче сидіння -- на все потрібні документи? Чи ще і на мій наручний годинник, костюм, який може коштувати більше як GPS, туфлі, труси в решті решт -- а раптом це все крадене?..

Забрати щось у мене можуть тільки за умови заведення на мене справи за підозрою в адміністративному/кримінальному злочині. І все що у мене відібрано повинно бути запротокольовано і перебувати під відповідальним зберіганням, як матеріальні докази у справі. А в даному випадку будь-який більш-менш толковий адвокат порве тих ментів, як Тузик грілку. Погони дружною зграєю полетять у вирій, і ще неслабу матеріальну компенсацію вимагати можна.

Та і взагалі -- не в компетенції ДАІ перевіряти законність володіння особистими речами і/або побутовими приладами. Водій, вантаж і автомобіль -- ось і все, що підпадає під їхню компетенцію.

Опубліковано

угу,

и будеш доказывать 3е суток что ты НЕ Вася Пупкин, и документы у тебя не фальшивые

а на 3е суток у нас могут задержать любого, кроме депутата сейма (с) ВаБанк

Опубліковано

А чим керуются? Де витяг із закону/правил/постанови?

це в принципі безпрєдєл.

GPS, як Airbag - може бути може не бути.. дибіли..

Опубліковано
угу,

и будеш доказывать 3е суток что ты НЕ Вася Пупкин, и документы у тебя не фальшивые

а на 3е суток у нас могут задержать любого, кроме депутата сейма (с) ВаБанк

А шо віддавати девайс і доказувати потім те саме?

Опубліковано
а у меня ЖПС - опция машины. Диллема... :D

Это твоей машины не касается )

Оффтоп

Представляю как менты будут откручивать отвертками или вырывать родной заводской ЖПС из автомобиля, доказывая что это ворованный.. бугогогоогоо

Опубліковано
Chomu radyeshcya :huh: Vserivno nemae sche kart Ukrainy dlya vbudovanyh navigatoriv :lol:

Юр, вот веришь, ездим и не знаем что нет карт украины :) и по Луцку в том числе :D

а вообще бред это, ЖПС такой же бытовой предмет как и одежда или телефон. и ДАЕвец никакого отношения не имеет к изъятию НЕ ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА. Посылать их вежливо и досвидания.

Опубліковано

Согласен, это все равно что гуляеш ты по улице с друзьями/сам, подходит мент и забирает нагло телефон (я уже не говорю так пиджак, трусы гг), при этом говоря что он краденный... это нормально? ИМХО, бред.

Гопы прямо какие-то.

Опубліковано

у меня есть другая теория, где якобы ворованный GPS - всего лишь предлог. довольно часто в качестве GPS используются мобилки, смартфоны и коммуникаторы, а иногда и просто мобилки крепят на "штатив" под лобовое стекло. включенные камеры, возможность быстрой и качественной фото- и видео-сьемки, в том числе на скорости, и последующее использование этих материалов как свидетельства противоправных действий ДАИ (например, "засады" папарацци в погонах на личном транспорте, остановки в неположенных местах) очень мешают "работать". вот и пошли гонения на "сильно дофига умных"

Опубліковано
Chomu radyeshcya :huh: Vserivno nemae sche kart Ukrainy dlya vbudovanyh navigatoriv :lol:

Юр, вот веришь, ездим и не знаем что нет карт украины :) и по Луцку в том числе :D

а вообще бред это, ЖПС такой же бытовой предмет как и одежда или телефон. и ДАЕвец никакого отношения не имеет к изъятию НЕ ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА. Посылать их вежливо и досвидания.

My name is ANDREY ;)

Kart nema tomu scho Ukraina poky ne cikava svitovym kartografam, napryklad TELEATLASu chy NAVTEQu. Ale dumyau do 2012 z'yavlyatsya :huh:

Опубліковано

Ну не знаю как там у остальных, а у БМВ есть карты, правда созданные энтузиастом, но есть :)

про Юру я и в самом деле чето погорячился :)

Опубліковано

Terrable, не надо недооценивать наших милицейских чинов. допустим, рядовой даец на дороге получил негласный приказ лупить всё, что на штативе под стеклом - он и рад стараться. едва ли это в рамках добровольной помощи коллегам-операм. да и украденный GPS из машины большого начальника тоже звучит неубедительно.

Опубліковано
Kart nema tomu scho Ukraina poky ne cikava svitovym kartografam, napryklad TELEATLASu chy NAVTEQu. Ale dumyau do 2012 z'yavlyatsya :huh:

А как-же телеатласовские карты для IGo8?

Опубліковано
Terrable, не надо недооценивать наших милицейских чинов. допустим, рядовой даец на дороге получил негласный приказ лупить всё, что на штативе под стеклом - он и рад стараться. едва ли это в рамках добровольной помощи коллегам-операм. да и украденный GPS из машины большого начальника тоже звучит неубедительно.

Может-может )) Кстати, я пользовался отдельным ЖПС год назад, пока не украли, я так подозреваю что нашли, но так и не отдали, типа просили чек из магазина, которого у меня не было, была только коробка с серийником. А мне не сказали что нашли, просто просили чек. Я так думаю что зажали ))) Хотя смарт вернули.

Опубліковано

А може варіант - хочеш ЖПС - купи у ДАЙ-ців. Аля чесний зареєстрований. ЩОсь подібне он з мобілками з жовтня буде робитися.

Імхо, нова "кормушка - вимануха грошей" із чесного і не дуже населення.

Опубліковано
А може варіант - хочеш ЖПС - купи у ДАЙ-ців. Аля чесний зареєстрований. ЩОсь подібне он з мобілками з жовтня буде робитися.

Імхо, нова "кормушка - вимануха грошей" із чесного і не дуже населення.

Та ну, брєд сивої кобили,ті ГАЙци в колишній жизні гопніками були певно <_<

разом з ГПС реєструвати треба буде магнітолу, диски, шини, двірники,сині пісалки , піджак, штани і труси :D

і кожному чіп в мозгі + штрих код на лоб :D

Опубліковано
Та ну, брєд сивої кобили
, це ти про що?

Про мрбілки? - тоді дивися ТВ і читай форум. Про ЖПС у ДАЙців - цілком реально. Виділили їм на "розвиток", мовляв, заробляйте самі на себе. От вони розумно і розпорядилися, купили ЖПС карти, добрий дядечко їм швиденько підігнав "зареєстровані і офіційно дозволені в Україні" ЖПС-навігатори, продавайте із накруткою у 300-500%.

те ж саме і з вогнегасниками в авто - справжні, лише у "пожежників" - куплені на базарі не дійсні.

Опубліковано

Просто водилы попались шибко робкие, вот так взять и сразу отдать "мусорам" навигатор. Сам с "навиком" + радар-детектор на лобовухе - катаюсь уже почти 2-ой год... подобных случаев не было. С "быдлом" в погонах нужно говорить чётко корректно и умно... чем последнего загоняешь под плинтус, а дальше ему просто уже не будет что говорить. Что я с успехом применяю на практике.

Опубліковано
у БМВ есть карты, правда созданные энтузиастом, но есть :)

А можна з цього місця детальніше? Можна в приват.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...