Перейти до змісту

Пільги чорнобильцям при вступі у навчалні заклади.

slonenok

106 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чому саме чорнобильці - та тому що їх їде вагонами поступати в місто, оптимальні умови при мінімумі зусиль :)

Навіть на мому не престижному факультеті, в моєму потоці було половина студентів з пільгами , при вступі це просто жах, реально тебе могли поперти за двері з дуже високими балами.

Опубліковано
Тут проблема з пільгами не під час навчання, а в момент прийому до ВНЗ.

Пардон, а вони на вступі не здають якийсь екзамен/співбесіду?

а тепер така система "хороша"

пільговики так як і ми писали ЗНО, але при вступі в них стоїть галочка "право на позаконкурсний вступ". Яка ж тут співбесіда?

коли звичайній дитині з балами 160-170 нереально ніде пройти, то їм варто набрати 124 і все - студент

отак от.

http://www.vstup.info/2009/i2009i160d6.060101list.html

як людина з балом 254.5 може бути вище ніж 398.5?

та що тут говорити - один бардак!

Якщо на прес-конференції заступника міністра освіти, приходить батько дитини в якої з двох предметів 399 балів і каже, що вона на державну форму не може вступити, а заступник міністра освіти каже "мені шкода, якщо ваша дитина не вступить на бюджет, то я радив би вам шукати кошти на контракт"

Сам вступаю зараз, чесно, не очікував шо стикнуся з таким :angry2:

Опубліковано

Да половина цих "позаконкурсних" місць - це косіння бабла...

А пільг щодо вступу я не розумію, оскільки, діти в розумовому плані рівні. І коли ставити розумну дитину нижче "дитини з бумажкою", то ні до чого доброго це не приведе!!!

Опубліковано

Чому це пільговик\інвалід\косий\хромий має право вчитися, а здорова людина яка має непогані бали не може навчатися. Це тіпа хай сліпий стає за конвеєр, а здоровий йде в прибиральники!

Опубліковано

Проблема не в самому факті прийому халявщиків, які купили довідку - проблема глибше: проблемна наша прогнивша держава. Тільки наївний не бачить, що бардак у всьому.

Опубліковано

При вступі у вузи пільговиків НЕ ПОВИННО БУТИ!!!

Невже пільговик (інвалід/чорнобилець/сирота) в результаті буде кращим спеціалістом, ніж людина зі світлою головою і якісною шкільною освітою?

Хай пільговиків підтримують матеріально за рахунок держави, а не на шкоду іншим РОЗУМНІШИМ абітурієнтам.

Опубліковано

Я считаю, что если государство стремится поддерживать и в каком-то плане обеспечивать льготников, то для каждого из них должно выделить дополнительное бесплатное место, не в ущерб общему потоку. Но это так, из грани фантастики. У нас все через Ж

Опубліковано

Живу в селищі, яке спеціально розбудували для чорнобильців, пільги для чорнобильців при вступі у навчальні заклади є прикладом соціальної політики України, яка зробила стільки пільг і преференцій, що в жодній країні світу не практикується, я проти таких поступок держави за рахунок обдарованої молоді...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
icon_plus_1.gifНавіщо пільги для вступу до вузів
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
При вступі у вузи пільговиків НЕ ПОВИННО БУТИ!!!

Невже пільговик (інвалід/чорнобилець/сирота) в результаті буде кращим спеціалістом, ніж людина зі світлою головою і якісною шкільною освітою?

Хай пільговиків підтримують матеріально за рахунок держави, а не на шкоду іншим РОЗУМНІШИМ абітурієнтам.

Я сам "чорнобилець". Однак поступав не як пільговик (нема чим гордитись), а як звичайний абітурієнт... І поступив на державне, по знаннях...

Я ПРОТИ ПІЛЬГОВИКІВ!

Коли я поступав, такого напливу пільговиків ще не було однак....

Що це за спеціалісти будуть... Може їм ще й диплом видадуть тільки через те, що пільговий!

На мою думку, якщо місця і дають пільговикам, то має бути обмежена кількість цих місць (1-2 на спеціальність, не більше!)

Опубліковано

Вважаю що пільги не потрібні.

Скажіть мені, будь ласка, чим відрізняється чорнобилець від не чорнобильця?

Без флейму, просто те що ви вважаєте заважає чорнобильцу вчитися як інші у ВНЗ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...