Перейти до змісту

Акции и скидки в магазинах Луцка

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1. не стоковий

2. як я буду привозити - це особисто моя проблема

3. ціни будуть демократичні.

4 на даний момент мене цікавить чи є люди в луцьку яким імпонує цей бренд...і які готові його купувати тут, не маючи змоги "єздіть на шоппінг в європу"

• Відповідей 731
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шановні форумчани! цікавить ваша думка. Планую відкрити в торговому центрі магазин одягу та взуття (чол/жін/дит ) відомої шведської марки H&M. В Україні, нажаль, її можна купити тільки на секонді((( . Речі дуже гарні, практbчні і середньої цінової політики. Хочу дізнатись з вашою допомогою наскільки акутальнbм буде такий товар в нашому обласному центрі. каталог можна подивитись на сайті HM.com

дякую за коментарії та цінні поради.

радив би відкрити, для початку, окрему, власну тему, а не засмічувати цю.

Опубліковано

Шановні форумчани! цікавить ваша думка. Планую відкрити в торговому центрі магазин одягу та взуття (чол/жін/дит ) відомої шведської марки H&M. В Україні, нажаль, її можна купити тільки на секонді((( . Речі дуже гарні, практbчні і середньої цінової політики. Хочу дізнатись з вашою допомогою наскільки акутальнbм буде такий товар в нашому обласному центрі. каталог можна подивитись на сайті HM.com

дякую за коментарії та цінні поради.

радив би відкрити, для початку, окрему, власну тему, а не засмічувати цю.

я не планую місяцями обговорювати цю тему. мені важлива думка саме в даний момент...адже планую реалізувати задумане найближчим часом. пробачте якщо заважаю....

Опубліковано

Непоганий одяг з вигляду. Молодіжно-діловий.

Більш нічого не можу сказати після перегляду сайту. :)

дякую. одяг дійсно гарний.

Опубліковано

а взуття - це та річ яка завжди актуальна та затребувана... Так само як і одяг...

Опубліковано

а взуття - це та річ яка завжди актуальна та затребувана... Так само як і одяг...

вуття теж предсталене. на сайті сожна побачити моделі.

Опубліковано

форумчанам будуть флаера на знижки) від сьогодні почалась закупка за кордоном...я вибираю все гарненьке)))

шановні, мене просили не засмічувати дану тему, а моя десь собі зникла з форума(

тому виконую прохання. про відкриття магазину повідрмлю і буду вас чекати!)

Опубліковано

форумчанам будуть флаера на знижки) від сьогодні почалась закупка за кордоном...я вибираю все гарненьке)))

шановні, мене просили не засмічувати дану тему, а моя десь собі зникла з форума(

тому виконую прохання. про відкриття магазину повідрмлю і буду вас чекати!)

ждемс....

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Акція від магазину туристичного спорядження "Альпініст" вул.Винниченка 26А (зупинка ВНУ)

*НАБІР НАМЕТ – СПАЛЬНИК – КОВРИК - 30%

*НАМЕТИ ВІД 399 ГРН. - 20%

*ПАЛЬНИКИ ГАЗОВІ ВІД 154 ГРН. - 19%

*КОВРИКИ ТУРИСТИЧНІ ВІД 75 ГРН. - 17%

*СПАЛЬНИКИ ВІД 143 ГРН. - 15%

*РЮКЗАКИ ВІД 134 ГРН. - 10%

* на всі товари які є в наявності!

*Кресало 55 грн. -30%

*Лижна маска 99 грн. -30%

*Лижна маска 175 грн. -30%

*Ліхтар налобний 175 грн. -30%

*Термос 0,5 Primus 179 грн. -30%

* товари в одиничному екземплярі!

Опубліковано

В "ЕПІЦЕНТРІ" знижка на товари відділу ДЕКО на 25% до 31 січня. Купувала там посуд зі склокераміки: кожна третя тарілка виходить безкоштовно :)

Опубліковано

В "ЕПІЦЕНТРІ" знижка на товари відділу ДЕКО на 25% до 31 січня. Купувала там посуд зі склокераміки: кожна третя тарілка виходить безкоштовно :)

можливо четверта?

Опубліковано

можливо четверта?

Sorry :blush:

Опубліковано

Для власників смартфонів на Android, або iOS (iphone) існує безкоштовна програмка під назвою KeYRing

Тримає у собі всі штрихкодні картки на знижки, має можливість синхронізовуватись з сайтом програми.

Камера фотографує картку, розпізнає штрихкод та зберігає у собі, а також завантажує на сайт.

Таким чином, усі учасники борди можуть мати один спільний аккаунт на keyringapp.com, тобто усі, хто пропише собі цей аккаунт у програмі - буде мати актуальний синхронізований каталог знижок Луцька.

Сторінка завантаження.

key_ring.jpg

Щодня користуюсь нею у супермаркеті Вопак. Ніяких проблем з касирами не виникає.

Опубліковано
Щодня користуюсь нею у супермаркеті Вопак. Ніяких проблем з касирами не виникає.

Не до конца понял как пользоваться... Надо на смарте выбрать нужный штрих-код магазина, дать кассиру аппарат и она просканировав экран делает скидку? :)

Опубліковано

Хто що знає про магазин взуття ТОП-центр, чи бувають у них акції, розпродажі і коли? дякую.

Опубліковано

Хто що знає про магазин взуття ТОП-центр, чи бувають у них акції, розпродажі і коли? дякую.

В мене вікна кабінету виходять на ТОП-центр, завтра відпишусь, але по-моєму, у них розпродажу ще в жодному році не було, то якийсь жлобський магазин :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...