Перейти до змісту

Де в нас в Луцьку можна придбати квіти? Багато і дешево!? :)

ЙОЖИК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так от, виникла потреба придбати багато троянд. Пройшовся я в себе по 33-му, по місцях де продають квіти, і знайшов потрібні мені квіти, по 15 грн. Сказав, що мені потрібно 50 шт. і спитав яка тоді буде ціна. У відповідь почув - 12 грн за 1 шт. 600 грн за 2 букета - як на мене (хай пробачать жінки мою "скупість") це трішки перебор, імхо! Так от я і подумав що можливо в нас є місця, де можна придбати квіти оптом, по більш адекватній ціні!?

п.с. один мій зенайомий казав що В Гіркополонці можна купити квіти майже в 2 рази дешевше ніж у Луцьку, але потрібно купувати упаковками, але він точних деталей не знає. Можливо хтось в курсі?

п.п.с. вибачте, якщо не в ту тему запостив, але як на мене, то в Луцк.толкс вона буде більш актуальнішою, ніж в куплю\продам. Якщо ж ні, то поправте :)

Опубліковано

їдеш з луцька в будь-якому напрямку - у будь-якому селі де бачиш клумбу стаєш і ідеш торгуватися до хазяйки :)

купиш за скільки не жалко - аби вистачило )

нарвати мати-й-мачухи в парку ще дешевше, але Йожик питав про троянди, які зараз на клумбах не ростуть <_<

Діма, контакт скинув на СМС.

Опубліковано
Магазин "Квіти цілий рік"

Адреса: Конякіна, 37А

Телефон: 785257

Займаються оптом.

если это возле "Дом книги", то покупали там когда-то. Здоровеееенный такой холодильник-комната и там куча цветов.

Но про цену в 2 раза дешевле - загон! Не зарабатывают на цветах в два раза, скорее всего опт будет по 11-11,5.

Опубліковано
Магазин "Квіти цілий рік"

Адреса: Конякіна, 37А

Телефон: 785257

Займаються оптом.

если это возле "Дом книги", то покупали там когда-то. Здоровеееенный такой холодильник-комната и там куча цветов.

Но про цену в 2 раза дешевле - загон! Не зарабатывают на цветах в два раза, скорее всего опт будет по 11-11,5.

:D Ди! Ты ошибаешься! Цена опта в 2,5 - 3 раза меньше, от цены продажи (могу наспор показать где :) , мин. партия 20 штук !!!!! Зароботок - это да! Поменьше будет - ибо что-то пропадает, ломается, вянет и теряет товарный вид.

Опубліковано

Так, в нас в Гірці Полонці є магазин квітів, де оптом продають...

наскільки дешево - не скажу. з"їздь і запитай сам. як в"їжджати в село зліва побачиш магазинчик бежевого кольору (колись там бар був).

здається "КАРО" називається (от на назву ніколи не звертав уваги :))

наскільки велика мінімальна партія - не знаю. але рік назад знайомий 17 троянд там купив :)

Опубліковано

На ул. Владимирская есть магазин оптовый по цветам. Адрес точно не скажу, но если ехать от магазина "Дует", что на кольце ул. Владимирская и ул. Львовская, в сторону "ЛуцкКондитер" то недоезжая буквально 100 метров по правой стороне будет реклама продажи цветов.

Опубліковано
На ул. Владимирская есть магазин оптовый по цветам. Адрес точно не скажу, но если ехать от магазина "Дует", что на кольце ул. Владимирская и ул. Львовская, в сторону "ЛуцкКондитер" то недоезжая буквально 100 метров по правой стороне будет реклама продажи цветов.

це не він?

Назва підприємства: У НАТАЛКИ, ГУРТІВНЯ КВІТІВ ТА ВАЗОНІВ

Адреса: ВОЛОДИМИРСЬКА, 60

Телефон: 63093

Опубліковано

Успішно буз здійснений "закуп" троянд в магазині, під мостом жд-вокзалу, там де продають олію, збоку. Там продаються всілякі вазони + обладнано велику кімнату-холодильник, в якій стоїть багацько різних квітів. Троянди від 4 грн. до 9.5 грн. Мін покупка 10-20 шт, в залежності від виду. Я купив гарні такі помаранчеві з жовтим троянди, висотою 70 см (всі як одна :)), з грубим стовбуром, по 6.5 грн. Дали всі потрібні документи.

Назву магазину напишу пізніш, як накладну заберу з авто.

п.с. в Гіркополонці квіти коштують так само, але вибір менший.

Опубліковано

ха! некислый навар. Я всегда смотрел, с каким скрипом цветочники скидывают 5 грн. с букета за 300 - думал ппц у них заработки маленькие! :blink::sq_ye:

Опубліковано

На остановке возде ЗАГСа, вроде бы, висело такое объявление на дверях цветочного ларька.

Опубліковано
А є в нас в Луцьку служба доставки квітів?

Здаєиться доставкою займаються ті, що в Гостинці знаходяться і ще на Північному ринку була точка, то там також доставка була. Інформація не 100% провірена

ТЦ Гостинець, маг.№15 тел. 80987711845, 80673346152 подзвони запитай, на картці постійного клієнта пише, що доставка по місту безкоштовна

Опубліковано
А є в нас в Луцьку служба доставки квітів?

Здаєиться доставкою займаються ті, що в Гостинці знаходяться і ще на Північному ринку була точка, то там також доставка була. Інформація не 100% провірена

ТЦ Гостинець, маг.№15 тел. 80987711845, 80673346152 подзвони запитай, на картці постійного клієнта пише, що доставка по місту безкоштовна

Перевірено, в них безкоштовна доставка, але кажись не менш як 50 грн має коштувати букет. В них ще точка є в ТЦ "Караван"

А на зупинці біля РАГСу, в "Лілі-лайн" є доставка (кажуть шо по всьому Світу доставляють:)), але вона в них платна, по цінам не знаю.

Опубліковано

Є кур'єрська доставка від Укрпошти. На Кривому валі

Здається, трохи більшен 10 грн доставка....

Опубліковано
Успішно буз здійснений "закуп" троянд в магазині, під мостом жд-вокзалу, там де продають олію, збоку. Там продаються всілякі вазони + обладнано велику кімнату-холодильник, в якій стоїть багацько різних квітів. Троянди від 4 грн. до 9.5 грн. Мін покупка 10-20 шт, в залежності від виду. Я купив гарні такі помаранчеві з жовтим троянди, висотою 70 см (всі як одна :)), з грубим стовбуром, по 6.5 грн. Дали всі потрібні документи.

Назву магазину напишу пізніш, як накладну заберу з авто.

п.с. в Гіркополонці квіти коштують так само, але вибір менший.

На гугломапі покажи :huh:

Опубліковано

Зачем усложнять Гуглом?? :)

Там магазинчик-будку "Олія" не заметить невозможно. Въезжаешь под мост, слева - общага, а тебе - направо. Справа - хрущёвка, ещё правее - "СвітлоЛюкс". Между ними вход во двор, дальше увидишь ;)

Неужели неинтересно самому квест пройти? ;)

Опубліковано

це десь при в'їзді на базу ющака. Scorpio, ти маєш ту територію знати -- там колись автозвуком люди займались, по місту їздила їхня Daewoo Lanos з гарною аерографією.

Опубліковано
Було написано "під мостом", а під мостом я проїзджав пару днів назад, так там гуманітарку продавали. :blink:
Проїжджаєш гіманітарку, повертаєш направо, паралельно мосту, а потім повертаєш в перший поворот наліво (він там один впринципі, відразу за гуртожитком кооперативного технікуму), впираєшся в магазинчик з олією (на в'їзді в базу), а там спитай, тобі покажуть (від того магазинчика 10-15 метрів вправо, по території бази). Кажись понятно написав :)
  • 4 року потому...
Опубліковано
Було написано "під мостом", а під мостом я проїзджав пару днів назад, так там гуманітарку продавали. :blink:
Проїжджаєш гіманітарку, повертаєш направо, паралельно мосту, а потім повертаєш в перший поворот наліво (він там один впринципі, відразу за гуртожитком кооперативного технікуму), впираєшся в магазинчик з олією (на в'їзді в базу), а там спитай, тобі покажуть (від того магазинчика 10-15 метрів вправо, по території бази). Кажись понятно написав :)

Доброго вечора,ви можливо знаєте номер телефону,щоб з ними звязатись?я не з луцька..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...