Перейти до змісту

"Кризове" молоко

Morock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора молока прикупили...

Торгівельна марка "Молокія", Молоко "Чарівне" 3.4%

рідина білого кольору, у сирому стані на смак - молоко, не кисле

після збивання у блендері (молочний коктейль малим робили) "молоко" розділилось на якусь піну, що сплила на поверхню і воду

піна не жирна, смак не виражений

кип*ятіння суміші призводить до подібного результату

дата випуску: 06.04.09

придатне до: 10.04

будьте пильні

ЗІ

що цікаво, раніше брали Молокію 2.7 - все було гаразд, досить смачне молоко, нормально збивалось і кип*ятилось.

Опубліковано

О! І я так лопухнулась. 06.04 купила молоко виготовлене 01.04.09, з терміном придатності до 11.04, жирність 2,5%

А сьогодні при кип’ятінні воно перетворилось на казна що (білі клапті плавали в рідині) скислим воно не було (ані запаха, ані присмаку)

ТМ не пам’ятаю - завтра напишу.

Підвела мене ТМ Галактон. А сьогодні кип’ятили ту ж марку молока - все нормально....

Опубліковано

Может в тепле передержали, оно быстро скисает (типа натур продукт)? Мне вот наоборот, Молокия появилась недавно, и молоко реально прикольное, наверное самое нормальное что сейчас продают. Люблю пить молоко с булочкой :), а еще медку, но когда КОМО начало вонять коровячим ... то перестал покупать. Сейчас только Молокию покупаю, молоко суперское, а вот кефир их не попер, беру Галичину, сметану Президент. Вот. :)

Опубліковано
Дааа, лопухнулось КОМО, стало вонять коровячим. :angry: А вот раньше былооо- верблюжим :D

Может раньше и верблюжим, но я не спец, отличить коровьяче г..но от верблюжого не могу :)

Опубліковано
Может в тепле передержали...
а з молокопродуктами такі проблеми кожного літа

в тому то і справа, що ні

як згортається кисле молоко я чудово знаю

за це я й не нявкав би, всяке буває

тут інше

і я писав, що ми перед цим брали молокію, і було норм.

а от цього разу така кака

Опубліковано

Неприятно читать такое про продукцию.

Скажу так, сам работаю на Молокие, трудовую карьеру начинал на КОМО. Действительно, молоко со сроком в 7 дней начинает скипаться уже на5-й - 6-й день. Это не только у КОМО. Но тут есть много разных факторов: машины на развозку молокопродукции 90% без холодильников у всех производителей молока. Также в супермаркетах не всегда соблюдают условия хранения (иногда молоко может пролежать на приемке, холодильник слабо холодит). Есть много разных факторов. На "Молокие" работаю с 1-го числа, ездил в Ровно на стажировку - про продукцию только хорошие отзывы. Мне, мои работодатели говорят, что продукция действительно натуральная, что сгустителей, консервантов нету ( Срок молока в летний период 3 дня), но утверждать не берусь, так как анализов не делал и их результаты не видел. На вкус и цвет товарищей нет. Пробуйте, кому то нравится "Молокия", кому-то "Комо", а кому-то "Галактон". Врать не буду, до того момента как пошел работать на "Молокию" сам покупал регулярно КОМО. У нас принцип такой: О конкурентах как о мертвецах - либо хорошо, либо никак. Работал на 3-и компании производителя: как показывает практика, какие-то глюки на производстве случаются у всех, тут всегда все четко не бывает. Так что, от партии брачной продукции не застрахован никто.

Опубліковано

що ж має трапитись за збій такий, щоб замість молока до пакету потрапив настільки дивний продукт?

доречі

щось подібне зустрічав і в комо з півроку назад, ми тоді пару тижнів комо не купували, потім не було з чого вибирати - купили, виявилось нормальне

теріон

посвяти у тонкощі звідки такі чудеса беруться?

бо 3 літри ЦЬОГО ми просто вилили :(

доречі

обидва випадки чудо-молоко ми купували, якщо не відміняє пам*ять, у Там-Тамі... :unsure:

Опубліковано
що ж має трапитись за збій такий, щоб замість молока до пакету потрапив настільки дивний продукт?

доречі

щось подібне зустрічав і в комо з півроку назад, ми тоді пару тижнів комо не купували, потім не було з чого вибирати - купили, виявилось нормальне

теріон

посвяти у тонкощі звідки такі чудеса беруться?

бо 3 літри ЦЬОГО ми просто вилили :(

доречі

обидва випадки чудо-молоко ми купували, якщо не відміняє пам*ять, у Там-Тамі... :unsure:

Ок, уточню. Чому так трапилось.

Опубліковано

Із докризовим комо проблеми ще ті були... Як вам взяти зимою із автомобіля дистрибютора свіже (денної давності) охолоджене молоко, налити в чашки і залишити в кімнаті на годину. Після того воно стає схоже на біле непрозоре гіркувате желе зі смаком молока (що таке кисле молоко, "творог", і перетворення між ними я знаю).

Скоро буде ще гірше. Зі всіма виробниками. Будемо соєве молоко пити.... ((

Опубліковано

Може порушена технологія, у нас також таке було, вроді нормальне молоко, а скипається, виробника точно не пам'ятаю (темно-сині пакети). Я не заморочувався, зробив сир :ok: (получився нормальним)

Правда, неприємно, молоко має бути молоком, а не закваскою (може на заводі щось напутали).

Опубліковано

може щось сталось з натуральним порошком ;)

в нас заготівля відбувається від населення, тобто різне молоко змішують в одну цистерну, розбавляють водою до жирності максимум 2,5% можливо сухого молока трохи підсиплять.

на скільки я знаю за-кордоном такий продукт молоком взагалі не являється, там від вимені до пакету молоко контакту з людиною не має - все ідеально стерильно, а у нас кажись навіть законодавство не визначає що таке молоко і молочна продукція, тому і є всякі йогурти яких істи неможна і морозиво і згущонка без молока.

Опубліковано

Ох, як хотілося б вірити, що в молочних продуктах, яке виробляється в Україні є хоч якийсь відсоток натурального...

Опубліковано

А я никогда особо не смотрю на марку молока, просто на термин, страну производитель и беру самое свежее.

Мы же дети асфальта, какая там нам разница - всё молоко практически одинаковое, порошковое, где больше воды, где меньше...

Я так к водяному привыкла, что сельское пить вообще не могу (тоже самое с сельским маслом, творогом...)

П.С. Ну и (без обид!) просто принципиально не беру российское.

Опубліковано

Не секрет,що загальна кількість готових молокопродуктів(молоко,кисломолочка,масло,згущонка) в рази перевищує кількість вхідної сировини(тобто безпосередньо молока від корів),раніше бадяжили соєю,але вона зараз дорога.А от кількість імпорту молочного порошку з Китаю збільшилась в рази.От і робіть висновки.

ЗІ:один чоловічок шепнув,що той порошок отримує і КОМО.

ЗЗІ:колись тісно співпрацював з ВІМ БІЛЬ ДАНом(КМЗ№3),так от у них в регіоні були заключені довготривалі угоди з фермами про гарантовану закупівлю молока.Плани закупки доводилмись до керівників ферм і вони відповідно нарощували поголівья і виробництво.Закупівельну ціну також узгоджували на загальних зборах,рахували економіку ферм,щоб не загнати їх в мінуса.Продукція їхня була на висоті,як зараз-не знаю.Думаю,що порошок дешевше.А коли нема контролю з боку держави,то нема сенсу збільшувати собівартість.

Опубліковано
Ох, як хотілося б вірити, що в молочних продуктах, яке виробляється в Україні є хоч якийсь відсоток натурального...

Беремо молокопродукти ЗАТ "Деражнянський молочний завод".

Молоко, сир, сметана, ряжанка, масло. Мала, що раніше носа воротила від інших продуктів розпробувала і сама просить.

Продукти дійсно смачні. Молоко скисає як має бути і воно дійсно скисає, а не стає невідомою субстанцією.

Термін придатності молока 3 суток, сметани і ряжанки 3-4. Поправка - сметана 5 діб. Ряжанка стоїть 7 діб.

Спробуйте, мені сподобалось.

Опубліковано
це яка торг. марка? де продається?

Назву торгової марки гляну. Якщо зможу запостити фото, то додам згодом.

А продається на старому, та на варшавці знаю є "точка".

Розфасоване акуратно. Молоко в пакетах, а сметана, ряжанка в пластикових стаканах.

Де саме , зараз точно не скажу, потрібно дружину запитати. :)

Та, власне, ринку того як кіт наплакав. Попитати можна.

ПС. Глянув торгову марку: "Здоровий світ"

На старому ринку в молочному павільйоні є вивіска, її важко непомітити.

Опубліковано

Дам одну пораду, заходячи в сепермаркет, беріть ту продукцію яка стоїть вкінці полки або лежить на дні, зазвичай спереду виставляють те, в якого уже підходить срок, але брати в сліпу також не годиться, бо іноді приходять нові працівники і не знають тієї технології, тому буває і навпаки, але мені особисто лише раз так попалось (напевно на молочці був стажор) :D

Опубліковано

Вони просто думають: "мабуть раніше він працював в магазині" :D

А що скажете про молоко "Простоквашино"? ;)

Опубліковано
я постонно всё достаю с конца полки за что удостоиваюсь призрительных взглядов продавцов-консультантов

Аналогично, по молочным продуктам это как аксиома, брать только из глубины 100% получаешь более свежую продукцию. :) Тоже иногда получаю выжигающий взгляд паренька в затылок который только что расставил красиво баночки пива, а тут пришел Дима и переставляя баночки как получается ищет самую свежую и как всегда 2 нашел с хорошей датой и чтобы найти третью, по закону подлости, надо переколбасить весь ряд и она конечно же самая последняя :)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Вчора зробив експеримент , як по телику показували. Взяв кусочок масла МОЛОКІЯ та розмішав у теплій горілці.

Результат вражає. Спочатку повспливала олія (десь 30% від загальної частки куска масла). Потім вспливла бульбашка з денатурованого білка. Що це, зовсім не зрозуміло. Після кількох годин всплила уся жовта фарба.

От таке собі маселко.

Думаю провести аналогічні випробування з іншими марками масла.

Опубліковано
Вчора зробив експеримент , як по телику показували. Взяв кусочок масла МОЛОКІЯ та розмішав у теплій горілці.

Результат вражає. Спочатку повспливала олія (десь 30% від загальної частки куска масла). Потім вспливла бульбашка з денатурованого білка. Що це, зовсім не зрозуміло. Після кількох годин всплила уся жовта фарба.

От таке собі маселко.

Думаю провести аналогічні випробування з іншими марками масла.

Робив із іншими - тільки Рудь "Вологдське" більш менш витримало експеримент.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...