Перейти до змісту

Що-б витягнути пограти для дружини?

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Улюблений жанр в неї - яскрава аркада, та не сильно заморочені квести. Улюблена гра  -Pitfall: the Lost Expedition, 

Залізо слабеньке - P 2.4 , відео RADEON 9250 AGP (128 Mb), пам"яті - 512, заради хорошої гри готовий доставити ще стільки-ж :)

Опубліковано

Щось з сайту www.reflexive.net:

Ricochet - шаром розбиваємо блоки

Luxor (перший або другий, решта вже вимогливі до ресурсів) - стріляємо шарами по доріжці з інших шарів, створюючи групи по три або більше

Щось з match-3 іграшок, наприклад, BigKahunaReef

Feeding Frenzy - риба їсть менших і втікає від більших.

Із знанням англійської ще можна взяти ігри, де потрібно шукати об'єкти на екрані, а також Click/Time Management ігри, раджу TurboPizza, AirportMania.

І ще купа всяких, в основному на подібні теми, але з різними доповненнями :)

Якщо потрібна буде допомога (хоча її можна пошукати і в Інтернеті) :) - звертайся в приват або Аську.

Опубліковано

Harddriver, якось би темку сформулював коректніше. Ніби не розділ "Еротоманія" :_37:

Опубліковано

Harddriver, якось би темку сформулював коректніше. Ніби не розділ "Еротоманія" :_37:

ги-ги... витягни - і нехай грається.. результат її приємно здивує :)

Соррі за оффтоп.

Опубліковано
Улюблений жанр в неї - яскрава аркада, та не сильно заморочені квести. Улюблена гра  -Pitfall: the Lost Expedition 

Spore  ;)

Опубліковано

Ну все вищеперечислене (крім Spore звичайно ж), це вже якщо ти свою дружину зовсім за блондинку маєш... :D

Я б порадив (моя була просто у захваті): Syberia, Syberia 2, The Longest Journey, Fahrenheit (Indigo Prophecy) - цікаві історії, захоплюючий сюжет.

З.І. Раджу відразу солюшени роздрукувати, бо фраза "а що тут треба робити?" буде снитись не одну ніч :D

Опубліковано

Купи жене тетрис ^_^

А так Споре неплохое убийство времени.Физикс делюкс(хотя мне так себе)..Очнь нравится серия The Incredible machine или Заработало(кажется есть на фтп)

Опубліковано
Я б порадив (моя була просто у захваті): Syberia, Syberia 2, The Longest Journey, Fahrenheit (Indigo Prophecy) - цікаві історії, захоплюючий сюжет.

Ці ігри дуже цікаві, навіть "цікаві" - м'яко сказано :) але, мені здається, сюжет у них не із простих, тобто треба буде трошки піднапрягтись, подумати....

Опубліковано

Pharaoh & Cleopatra, Zeus & Poseidon, Cesar

Спочатку сестра ночами розбудовувала імперії, тепер як паразит для жінки :)

П.С. Свій апарат можш ще на половину розпродати ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...