Wolfy Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 10:05 #76 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 10:05 Теж вже зо два рази був в Талісмані дуже сподобалось, і обслуговування , і кальян
Tolik_lt Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 12:17 #77 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 12:17 А от я мрію про власний заклад типу "піцерія" "столовка/їдальня" загалом будь-яка кафешка. Не знаю, головне дуууже сииильно хотіти і все буде. Будете потім мене із моїм кахве об*ирати ги-ги уявляю цього крупного колоритного персонажа у білій сорочці, жилетці. підперезаного фартухом, що місить тісто а потім вправними рухами розкатує його на столі неподалік печі Женя, збувай свою мрію, це має бути класно
b0rg Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 12:30 #78 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 12:30 А от я мрію про власний заклад типу "піцерія" "столовка/їдальня" загалом будь-яка кафешка. Не знаю, головне дуууже сииильно хотіти і все буде. повір, це така морока що просто... рожеві мрії швидко зникають Будете потім мене із моїм кахве об*ирати ги-ги а оце всі фвєгда раді
Ukrainec Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 23:17 #79 Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 23:17 Моя історія про Орієнт. Одного разу до нас на роботу приїхали постачалиники коє чого, ну і тут тіпа договорились про все з моїми босами і вирішили нас напоїти. Запрошували всім по окремо, я звісно погодився чом не піти, а виявилося шо жоден з моїх поважаємих співробітників не погодився на стрелку, ну тіпа гриби садити, раків стриляти вдома треба. О і я залишився один на один з двома реальними пацанами, один наш брат Українець з столиці, а другий поляк. Зустрілися ми з ними 18.00 в районі ДОСААФу (зустрілися ми на зупинці біля ДОСААФу) і поїхали в сторону 33. - Куди їдемо? питають - ми тіпа пацани не месні - ХЗ? дума я Я птаха не велика, а пацанам аби похавать думаю. Я вже десь 3-3,5 роки в Орієнті не був, а спогади про кафешку були непогані, от і опинилися ми в там! Зайшли і я потєрявся дим від цигарок аж очі ріже в тій напівтмі на 4 М важко щось розгледіти, для мене як людини що не палить здалося це пеклом. Ну думаю тікать з відси невдобно стало за свій вибір, кажу пацанам їдьмо звідси, а вони мені кажуть шо тіпа "Пайдьот не хвилюйся" вертають мене, ну пайдьот так пайдьот і ми осіли. Сидимо чекаємо офіціянтку 5,10,15 хвилин (в дальній зал сіли), а перед цим прийшлось до стойки підходити просити щоб пляшки з вільного столика прибрали, от я проофіціянтку фортуна посміхнулася нам десь хвилин за 15-20 те чудо прийшло донас і питає шо тіпа пить і жрать будете я їй кажу ну ви меню нам принесіть, принесла 2 на 3х НОРМАЛЬНО! Звернув увагу на руки дівчини, таке враження що не овіціянтка а осенізатор якийсь ніхті не крашені а під нігтиками ледь рідну землю впізнав. Ну тут дівка напевне поняла шо пацани якісь не наші (балакали ми часом по ненашому) і бабла оставлять багато з"являлася до нас кожні 5 хвилин. Аперетивчик принесли в моменті, салатики 5-10хвилин чекали, гаряче замовили, все тіпа ок! І тут виявляється, що тут до пацанів ще 3 пацани мають підтянутися, тіпа з аеропорта Львова на таксі до нас летять (два макаронника і один англічанин)! Мають на східну Україну їхать решать шось, в Луцьку ночувать будуть і пожрать десь їм захотілось. Я тут метнувся до "адміна" і прошу нам банкетку, та дивиться на нас і тіпа- - "три пацана а банкетру просять Ох..и!" - та до нас колеги мають приїхати кажу шо ще десь 5-ро для переконливості (тут мої 2 хлопці з за столика підтянулися), а вона: - а ми столи зіставимо! З чого ти будеш їх зіставлять думаю собі я, кафешка аж тріщить столиків немає. Переконливим аргументом і тут стали гроші 300 мало, погодилася на на 500 банкетку розконсевувати. От уявіть собі картину - 5хв. стоїмо 3 чоловіка в залі за 2 м від барної стійки торгуємося з адміном за банкетку, а в той час якісь тіла вже наш столик з салатами приміряють, ми якраз тоді салати почали куштувать як нам подзвонили. Сіли ми в банкетку і пронас ніби забули, вино пиво прийшлося переносити власноруч подорозі нагадавши адміністратору пронаше існування і шо треба переносить ще й салати (за столиком з салатами вже сиділи постороні люди). Гаряче піднесли майже швидко за 25 хвилин як ми пересіли, за 30хвилин приїхали Колеги. І почалося! Один макаронник захотів макаронів, нема макаронів, щось з рисом - нема рису, хліб з висівками - немає такого, кон"як? приносять кон"як КАРПАТИ місцевого розливу , англічанин вегетаріанець теж довго не міг попасти що в них є . Всі салати або з м"ясом, або з майонезом, до вегетаріанської кухні заклад виявився не готовим! (голодні ми вже як собаки, а іноземці 16 годин нічого не їли). Ексклюзив заклад не готує! Води! простої води без бульбашок в них немає! (клієнти тіпа воду з бульбашками не п"ють). Ну вже коли приносили то приносила їжу навіть сама адміністратор з повною свитою офіціантів, яка постійно нагадувала що кухня тільки до 21.00 замовляйте замовляйте (замість вічливого - "вам ще, щось?")! ЗАСЬ! З таким ставленням до брата Українця, відношенням до клієнта і бажанням здерти гроші, та й просто атмосферою, ноги моєї небуде в цьому закладі! P.S. Нароботі мені звичайно виговорили за таке відношення до партнерів. А колись ніби нормальний був заклад, попив я горілочки в ньому!
Ukrainec Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 23:39 #80 Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 23:39 Пригадую ми колись роки 3 назад одногоразу кілька стопок розбили і за 10 грн. уладили цю проблему, ну тіпа тоді адміністрації на нас ще не було начхати, аби ми сидіть лишались. Гарні були часи!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.