Перейти до змісту

"Поле бою - Україна. Зламаний тризуб"

trionix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ну, ти сам причину знаєш. Просто я на 100% впевнений в твоєму походженні, от і все. Чого в мене (поки що), немає, у відношенні тогож Шури чи Діфото.

ты в своем происхождении поройся. еще не так давно по-русски на форуме писал.

и вдруг тролль-патриот. с чего бы это?

всі бачили що відбулось в Білорусі?

Для тих хто не знає - білоруська мова майже померла, отак от хлопаки.

я уже твоему клону encoarage отвечал:

в Белорусси все больше и больше своего языка, а русского все меньше и меньше

хотя, с тобой говорить - что с забором.

игнор. но попробуй что-то противное вякнуть!

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Друзі", все це пусті балачки

Є державницькі сили і анти-державницькі

Я думаю пояснювати хто є хто (на цьому форумі) непотрібно

Всі ваши розсусолювання та переводи стрілок ніщо більше ніж намагання відвести погляд від цієї світлої та правильної істіни.

mammoth, я повністю розумію відповідальність за свої слова, і знаю що мені може світити від таких як ви, а от ви схоже на те, ще "пітаєте іллюзії"...

Опубліковано

Ти забув добавити "любі".

А от щодо "державницькі сили і анти-державницькі" прошу озвучити, адже ні РФ ні США Україну ще не купили/окупували.

Опубліковано

Всі ваши розсусолювання та переводи стрілок ніщо більше ніж намагання відвести погляд від цієї світлої та правильної істіни.

mammoth, я повністю розумію відповідальність за свої слова, і знаю що мені може світити від таких як ви, а от ви схоже на те, ще "пітаєте іллюзії"...

дарма ми тобі в рєпу мінусів накидали, тепер ти уважатимеш себе героєм і боцемзаволюненькиукраїни:)

Опубліковано
у одній темі дєвучка мушчіну називала нехарошим словом много раз

А був би той мушчіна не мушчіною, а якимось підаром, то багато "приємного" сказав би тій дєвушці в відповідь :D

пробачте за офтопік, вирвалось :)

Опубліковано

ДЄйствітєльно...Хто всрався? Невістка...

Зато так званий мушчіна їх перший робити.

Tolik, прасті.

Все одно зараз дєвушка РО получить, а воно нє. БО воно - модер.

І пофіг, шо то воно перше почало шось мурчати в тему про гоміків.

Справделиво. да. *абідєлась*

Опубліковано
Все одно зараз дєвушка РО получить, а воно нє.

нібаісь, воно попросило одмінів не трогати дєвушку, нехай бісиццо :g05:

Опубліковано

А що в книжці то пишуть ? Дали 3,14хххх москалям чи ні, а то тут така справа (мну шапку в руках). Порадилися я, пан Кульмах, Стецько, мій брат Сьєрж, Стефан та Ляйтнер, що стільки москаликів-полонених не прокормимо :(. Ви ж то вже ж пробачте нас.

Піду но я за насінням, да і челяду пасти конче треба, свині некормлені так і справ багато...а ще мені чомусь здається що той хлопак мах - то наш хлопак партизан. Як пику буде товкти то відгукніться, ми завше раді допомогти. Все я побіг, а то либонь жінка гука і лається що стовпичу біля теляВізора ... бува громадо...рад був посміхнутися котрий раз.

Опубліковано

панове чи як краще форумчани не флудіть тут краще попийте пива на тусовці

нам тут (на форумі ) від політиканства вже мозги болять і вуха пора працювати, а політикам поврізати заробітну плату і вони самі перестануть молоти язиками про Єдіноросію і шовінізьм

• 3 тижня потому...
Опубліковано
чем интересно мудизм в топике отличается от http://exlibris.org.ua/defilada/index.html?

прикольна книжка:) т.зв. "альтернативна історія":)я читав декілька років тому. думаю, професійні російські патріоти говорили про неї те саме, що й наші "професіонали" про сабж топіка:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...