Перейти до змісту

Ну что хахлы, газа мало?

AltoAngelo

Рекомендовані повідомлення

Розмови за зачиненими дверима між Юлією Тимошенко і Володимиром Путіним, окрім укладення газових контактів, втілилися у додатковий пакет домовленостей, про зміст яких стає відомо тільки згодом. Зокрема, уряд почав переговори про отримання від Росії кредиту в п'ять мільярдів доларів для порятунку бюджету 2009 року.

У секретаріаті президента навколо спроб Тимошенко отримати кредит в Москві ініціюють новий фронт для звинувачень прем’єра у державній зраді. Натомість у самому уряді наводять аргументи, що отримати дешеві гроші – в інтересах самої України.

Детальніше тут.

P. S. Історія повторюється два рази, перший раз як трагедія, а другий раз - як фарс. Ібо рабами ви увійдете, а вийдете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лайно.

Факти є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лайно.

Факти є?

Факти...? А як тобі 300-літнє рабство? Чим не факт? Чи ждеш від змії вірної дружби?

Міняється лише оболнка, форма(дружба Хмельницкого, кредит), а суть остається не змінною - рабовластництво. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю там не про газ, а про власність СССР. Може вони трубу хочуть назвати власністю СССР, і автоматично забрати, і пару заводиків в придачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трубу однозначно в забезпечення кредиту віддадуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до чого тут СРСР ??

якщо виходити з того, що колись все належало СРСР - то так само і Україна може заявити на право власності чимось. Адже Україна теж належела до СРСР. Як власне, і будь-яка республіка..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дитячі права вланості:

1. Якщо воно мені подобається — це моє.

2. Якщо воно у моїй руці — це моє.

3. Якщо я можу це у тебе взяти — це моє.

4. Якщо воно було у мене нещодавно — це моє.

5. Якщо це моє — воно ніколи не може стати твоїм.

6. Якщо це виглядає подібним до мого — це моє.

7. Якщо мені здається, що це моє — це моє.

8. Якщо це твоє, проте я вкрав — це моє.

9. Якщо я...

Ой! Перепрошую! Замість дитячих прав власності я прочитав вам принципи виникнення територіальних претензій до інших країн у Російської Федерації...

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо виходити з того, що колись все належало СРСР - то так само і Україна може заявити на право власності чимось

право власності передбачає і обов"язкове наслідування боргів. відповідно росія їх унаслідувала, а україна - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є простий і доконаний факт, що Юлька - це кризис-менеджер (тут справа йде про всю еліту включно з Ющенко і Януковичем і такдалі), кризис-менеджер - це керівник по створенню кризисів (в нашому випадку), головна мета - перемога в виборах - довгий час цього для електорату було достатньо і рейтинги росли, але це в часи "ізобілія", але прийшли зміни і ті часи вернуться не скоро, а з головою і економікою (а також з національними інтересами) ці голови не дружать, оскільки все що вони вміють закладалось ВПШ (вищою партійною школою) і полягає в тому, як робити людей біднішими, а себе багатшими. Протилежних дій замутити їм не дано. Єдине спасіння для України - вирізати ракову пухлину з цих проффесіоналів і в керівництво давати не пи$%аболів, а економістів і бажано українських а не -штейнів. Вже давно не взмозі зрозуміти суті української великої політики, як важко зрозуміти людей які спилюють гілку на якій сидять, хіба-що, можливо, вони тут в майбутньому жити не збираються?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...оскільки все що вони вміють закладалось ВПШ (вищою партійною школою) і полягає в тому, як робити людей біднішими, а себе багатшими.

off. Ромаха, ты явно не знаешь что было такое ВПШ, поэтому не гнуси чего не попадя. Если уж так хочется блистать подобными терминами - узнай про НАДУ при ПУ, вж там "специалисты" это да....

З.Ы. По теме отписываться не буду, воюйте "патриотики" между собой...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8. Тролінг заборонено (28 грудня 2008р.)

Розяснення 1 до п. 8 Правил розділу від 28 грудня 2008р.

Жорстко присікається Тролінг Процедура слідуюча - Виходячи з тлумачення поняття тролінг модератор вирізняє його, троля, і попереджає його + РО. Пише лист Адміністрації форуму і через три дні заблоковує на 30 днів для вияснення обставин то попередження троля, що за такі дії він буде заблокований назавжди. В разі позитивного вияснення відносин модератором і уявним тролем з останнього знімається блокування. Вв іншому випадку питання розблокування є прерогативою тільки Адміністрації

источник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тро́лінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну правок, марнослів’я і т. п.

а хто тут троль? :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 foxx77. Спочатку один шановний AltoAngelo називає тему: " Ну что хахлы, газа мало?, Малоросія вертається у роSSійське кріпацтво. ", яка явно суперечить пункту 5 правил "не ганити на Україну, її державність, символіку, президента" Потім ще один його колега mammoth відповідає: "З.Ы. По теме отписываться не буду, воюйте "патриотики" между собой... "

От і здогадайся з трьох раз, ху іс ху ? ;)

Хай но Ванус прийде.... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andruha_gpz28:

Ну мамонт троль ще той, я не звертаю на нього увагу. А заголовок каже правду, хохли це москалі заселені на схід, от москала до москаля і тягне дивним чином. Може топікстартер і думав когось цим словом тут образити, то помилився географічними координатами. А таких тролів я називаю "зверушками" вони є на всіх форумах, такий собі тераріум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два рази все перечитав, виходить що треба весь топік терти.

Вот мамонт троль настоящий адже після нього всі пости офтоп.

Цікаво ось як процедура антітроля спрацює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два рази все перечитав, виходить що треба весь топік терти.

Вот мамонт троль настоящий адже після нього всі пости офтоп.

Предлагаю тему закрыть, а меня забанить дней на 10-30. Я ж мамонт-тролль, с меня станется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний member #447 mammoth В ваших діях виявлені прямі ознаки "тролінгу" Розпочата процедура згідно п.8 Правил розділу Політика. У вас є 3 дні для швидкого вирішення з Модератором розділу наслідків порушення п.8 правил розділу, в іншому випадку 30 днів для вирішення з Адміністратором форуму. Через 33 дні при небажанні узготиди дану проблему Вас буде заблоковано назавжди.

Думаю це стосується і Альта Анжела - Задовбало

Тема закрита на чуть-чуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...