Перейти до змісту

Гайда всі на Jabber! ;)

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Якщо хочеш постійно бути в дісконекті, то можеш не злізати, А нормальні користувачі будуть використовувати jabber

Маєй благадарнасці тобі, НОРМАЛЬНИЙ ти наш :D, немає меж. І виражається вона у чудовій картинці у моєму персональному фото на Борді.

Чого ти так стоїш "горою" за icq? Може ти співробітник AOL?

Опубліковано
В інтернеті для зв"язку люди викладають в основному номер телефону,мейл, аську або скайп. Джаббер не поширений і я не бачу сенсу ставити його собі.

Джаббер є не менш поширеним, ніж той самий скайп. Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде

Опубліковано
Джаббер є не менш поширеним, ніж той самий скайп.

ні разу не бачив. Покажи приклад, де якась нормальна контора викладає логін джаббера для контакту.Сайти знайомств для малолєток в рахунок не йдуть.

Відключать повністю ICQ, прийдеться ставити. Все до цього йде

бред, те що тобі не подобається політика АОЛ-а, не значить що аську закриють. І що значить "прийдеться" ? Прийдуть жаббери і заставлять ? :D

І виражається вона у чудовій картинці у моєму персональному фото на Борді.

+500 :ok:

Опубліковано

Аналогічні думки до двух попередніх ораторів:

аська це взагалі анахронізм, а жабер - це анахронізм, який крім всього іншого не став широкорозповсюженим.

І ще ні одна людина мені не сказала "А в мене жабер!", колись юзав як транспорт для аські на мобілі, глянув на список серверів і поняв що такий транспорт мені ненада, це ж месенджер - всьо має бути якомога простіше на 1,2,3

Зараз в мене одночасно запущено Skype, 2*ICQ, MSN і надиво - жодного Jabber

Опубліковано
Під лінукс клієнта немає. :(

Pidgin

Я мав на увазі балачку.

а під wine пробували запутити?

До біса ту жидівську аську, Jabber кермує!

Опубліковано

з якого пальця висосана дана інфа? О_о...

Сусідній топік прочитай

Опубліковано

з якого пальця висосана дана інфа? О_о...

Сусідній топік прочитай

а що в сусідньому топіку ??? порадились і вирішили відключати повністю ICQ ?? :D

Опубліковано
ні разу не бачив. Покажи приклад, де якась нормальна контора викладає логін джаббера для контакту.Сайти знайомств для малолєток в рахунок не йдуть.

Джабер зараз - це корпоративний стандарт. Кожна нормальна контора може мати свій сервер джабера.

icq взагалі не мало колись шифрування свого протокола. Про яку роботу з icq тут говориться?

Опубліковано

Джабер зараз - це корпоративний стандарт. Кожна нормальна контора може мати свій сервер джабера.

Прикинь, у нас є корпоративна ICQ із своїм сервером... :)

Опубліковано

До речі, а яким клієнтом ви користуєтесь?

По дизайну і функціональності мені подобається Gajim. Але він має мінуси: частенько глючить і видяє помилки, + зберігає історію і налаштування в "Documents and Settings"

Хотілося-б знайти портабльного клієнта, щоб все це зберігав у власні папці...

Опубліковано

Я - Psi+

Ще можна QIP Infium, правда в ньому неповний функціонал

А взагалі,

* Adium — свободный jabber-клиент для Mac OS X, также поддерживает и другие распространённые протоколы.

* Bombus — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, предназначенная для мобильных телефонов и смартфонов с поддержкой Java/MIDP.

* Coccinella — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, написана на Tcl/Tk.

* Exodus — свободный (GPL) jabber клиент для ОС Microsoft Windows.

* Gajim — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, основанная на Python и PyGTK.

* Google Talk — Jabber-совместимая программа Google, поддерживающая функции голосового общения.

* JAJC — Jabber-клиент для ОС Microsoft Windows, написан на Delphi.

* LJTalk — программа для обмена сообщениями по протоколу XMPP проекта Livejournal.

* Pandion — Jabber-клиент для Microsoft Windows. Для работы использует Internet Explorer. Имеется возможность создавать расширения с использованием HTML и JScript.

* Psi — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, основанная на библиотеке Qt.

* SieJC — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, для телефонов Siemens с установленным эльфпаком.

* Spark — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, основанная на Java.

* Talkonaut — программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, Google Talk и Gizmo Project, с возможностью использования IP-телефонии (VoIP), для мобильных телефонов с поддержкой Java.

* Tkabber — свободная программа для обмена сообщениями по протоколу Jabber, написана на Tcl/Tk.

* mcabber — консольный jabber-клиент.

* Я.Онлайн — Jabber-клиент плюс программа уведомления о новых письмах на Яндекс.

І це ще далеко не повний список) Open Source рулить)

Опубліковано
жабер - це анахронізм

Повідом про це, наприклад, розробникам qip. Вони про це не здогадуються.

а що в сусідньому топіку ??? порадились і вирішили відключати повністю ICQ ??

Для альтернативних клієнтів, напевно, шо, так.

Прикинь, у нас є корпоративна ICQ із своїм сервером...

Нерозумію , з сервером ICQ? І шифрування протоколу підтримується?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...