Tolik_lt Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 12:40 #51 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 12:40 В знайомого напевно дві багато машин, при чому одна на ремонті а друга возить незаконно конфісковане майно твоїм банком.P.S. Яка теза - така й відповідь!більше сорока.кредитів на декілька сот тисяч євро.
Scorpio Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 12:53 #52 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 12:53 Zeuss Знайома також працює на фірмі де є фруи, в них також майже всі фури в рейсах
Zeuss Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:04 #53 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:04 Як на мене це вже флуд.Ніхто вам не заважає створити тему і відписуватись у кого які знайомі не постраждали від кризи.Відійду від теми.Будучи в певній компанії людей один мій знайомий розказав про те, що його товариш купив спортивну машину середнього класу. Йому апелювали відповіддю - то все ф..ня, от я бачив на виставці автомобіль! Так от шановні, є велика різниця між купив і бачив. Так само є різниця між працюю і десь там ефімерний знайомий.Чому тоді дана тема гостро обговорюється в колах політиків, на телеканалах, створюються столи переговорів?
keepo Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:52 #54 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:52 Банк і Кредитор це одне і тежпардон, оперував поняттями опонента...А де ви в цій країні зможете заробити кілька тисяч долярів, якщо наприклад ви захотіли розпочати власний бізнес, а?до кризи можна було працючи на офіційно оплачуваній роботи заробити.Чому тоді дана тема гостро обговорюється в колах політиків, на телеканалах, створюються столи переговорів?патамуша двіж. всім хочеться поучаствувати в PR"і, та і як не крути, а проблема існує і її намагаються вирішити.
Forever Autumn Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:53 #55 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:53 А де ви в цій країні зможете заробити кілька тисяч долярів, якщо наприклад ви захотіли розпочати власний бізнес, а? до кризи можна було працючи на офіційно оплачуваній роботи заробити. Заробити, працюючи на ставку в 1500-2500 грн?????? Якось реально на речі варто дивитись інколи
keepo Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:09 #56 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:09 Осінь, я тобі кажу реальні речі... які міряю по собі. Не хочеш вірити - не вір, твоє право. Але заробити пару тисяч уе можна було (так собстно і робилось). Просто одні шукають причини проблем, а інші - способи їх подолання.
Forever Autumn Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:11 #57 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:11 А я тобі кажу, що з моїми зарплатами і роботами в цьому місті я б не назбирала необхідну суму для відкриття власного бізнесу. Працюючи чесно і сумлінно. І мусила б в такому випадку прораховувати все до дрібниць і брати кредит.
keepo Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:18 #58 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:18 А я тобі кажу, що з моїми зарплатами і роботами в цьому місті я б не назбирала необхідну суму для відкриття власного бізнесу. дк це ти б не назбирала. це ж незначить, що такого не можна зробити... тим паче ти в декількох постах вище ставила під сумнів таку можливість взагалі: А де ви в цій країні зможете заробити кілька тисяч долярів, якщо наприклад ви захотіли розпочати власний бізнес, а? а все зійшлось до луцька і тебе особисто
Venom Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:21 #59 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:21 Хотілося б зазирнути в очі чесному бізнесмену, який платить "білу" заробітну платню своїм найманим працівникам, та чесно засвічує в податковій свої доходи. Не віриться, що в Луцьку існують такі. Не віриться, що наше податкове законодавство припустилося "помилки".
Forever Autumn Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:22 #60 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:22 Keepo, Так само і ти писав про себе особисто, ні хіба?Я отримую середню зарплату в Луцьку. Таку ж зарплату отримує БІЛЬШІСТЬ, чи не так? Я хочу нормально жити,а не існувати і не затягувтаи пояс, бо ДЕСЬ ТАМ В ПЕРСПЕКТИВІ в мене МОЖЕ щось вийти своє. І відкладаю тільки трішки грошей. І в мене є сума nПотім я починаю ПЛАНУВАТИ. Розраховувати потенційну справу, так? Виявляється, що на відкриття необхідна сума n х 1000. Що робити? ЧЕкати манни небесної і молитися неіснуючому богу, щоб дав гроші? Красти? Чи може позичити, і позичені додати до зароблених та й почати діяти? Вибирають же ж третій варіант зазвичай. Принаймі я не знаю жодного підприємця, котрий би БЕЗ кредиту відкривав би якусь власну справу. А тут по кредитах починають глушити і пресувати людей. І ЦЕ Є ДОБРЕ, що вони протестують і вимагають! А не так, як інші - сидять і пальця смокчуть.
SunSeth Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:37 #61 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:37 Пиво теж дорожчає. Давайте протестувати проти виробників пива і магазинів, які його продають з торговою накруткою!
Forever Autumn Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:43 #62 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:43 Зрівняв Х@& з пальцем.А давайте тоді сидіти на своїх сраках на диванах і тільки те й робити, що пробачте мандіти про те, як нам погано живеться, і ні фіга при тому не робити, як я бачу робить більшість з вас.
SunSeth Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:58 #63 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:58 А давайте тоді сидіти на своїх сраках на диванах і тільки те й робити, що пробачте мандіти про те, як нам погано живеться, і ні фіга при тому не робити, як я бачу робить більшість з вас.А ти зараз на бронівєчку з кєпачкою? Чи вже Зімній грабуєш?
Forever Autumn Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:00 #64 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:00 А давайте тоді сидіти на своїх сраках на диванах і тільки те й робити, що пробачте мандіти про те, як нам погано живеться, і ні фіга при тому не робити, як я бачу робить більшість з вас. А ти зараз на бронівєчку з кєпачкою? Чи вже Зімній грабуєш? Я зараз намагаюсь деяким доказати, що боротися за своє право варто. Але оскільки всім м*яко кажучи срать. і вони тільки розводити філософію можуть...То смисл?
Fagot Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:54 #65 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:54 деяким доказати Осінь, відкрию велику тайну - нікому нічього не доведеш, це закон сперечання. Сперечання відбувається лише заради сперечання... Ідеалісти які дійсно чьогось добились, володіли страшним даром - "рожевими окулярами" які дозволяли їм впарювати зачасту безумні ідеї населенню. Поміть, не сперечались, не доводили, не шукали влучні аргументи, а просто вірили в свою ідею і розповідали про це людям, а також робили відповідні дії до її реалізації. А тут на форумі щось комусь доводити - собі дорожче Хочеш щось змінити - зв"яжись з цією компанією, що організовує акцію, сприяй чим можеш їх роботі. І головне не зважати на думку більшості(а це значить не говорити ні да, ні ні, просто ігнорувати, наче її не існує), а то вони тебе забодають - їх завжди більше...
Zeuss Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 16:04 #66 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 16:04 Пиво теж дорожчає. Давайте протестувати проти виробників пива і магазинів, які його продають з торговою накруткою! Кожен жартує в міру свого інтелекту
romaxa11 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 16:39 #67 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 16:39 Ми живемо в ринку, це жостке життя, але справедливе, кидання клієнтів (пофіг яких: хитрих, дибілів, лохів, дегенератів, малограмотних, нормальних і ненормальних) дуже прибутковий бізнес, але короткочасний, одноразовий. Якщо банки роблять правильно, звалюючи свої прорахунки в інвестпроектах і кредитних лініях, на клієнтів дрібних споживчих кредитів, то вони виживуть і будуть процвітати далі, а якщо ні тоді вам капец пацани, але я вас на роботу не візьму
Tolik_lt Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 16:42 #68 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 16:42 як цікаво- банки однозначно "кидають", а хто кредит не повертає, тому що сили свої не розрахував чи тому що не хоче- той зайчик от спєцом подзвонив розпитав про одного з "їздунів": брат у нього банкір, кредит він має в іншому банку, по кредиту прострочка, ставки йому ніхто не підвищував. нафіга гасити? ліпше їздити
Zeuss Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 18:43 #69 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 18:43 Побібікали, дупи і листочки А4 то виключно Ваше пане бачення.Акцію показали майже по всіх національних каналах. Вона висвітлена в пресі.Голова Облдержадміністрації в прямому ефірі місцевого каналу 10 хв назад підтримав позицію того, що достукатись потрібно.І по великому секрету скажу всім слідуюче: акція планувалась така, щоб донести свою думку і до громадян і до влади, створити резонанс, але так, щоб максимально менше створити проблем для лучан. Автівки - це пересувні борди.
Адміністратори serega Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 12:04 Адміністратори #71 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 12:04 А сигналити під вікнами будинків на протязі години це якраз:...так, щоб максимально менше створити проблем для лучан.Коли дитина спати хоче а тут комусь захотілось потішитись в "бібікання". Це нормально?
Адміністратори kmd Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 12:05 Адміністратори #72 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 12:05 Хотілося б зазирнути в очі чесному бізнесмену, який платить "білу" заробітну платню своїм найманим працівникам, та чесно засвічує в податковій свої доходи. Не віриться, що в Луцьку існують такі. Не віриться, що наше податкове законодавство припустилося "помилки".Поки що існують. Але іменно існують.Правда спішіть, з тим що зараз творить держава, їм не довго залишилось.
keepo Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 12:10 #73 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 12:10 Хотілося б зазирнути в очі чесному бізнесмену, який платить "білу" заробітну платню своїм найманим працівникам, та чесно засвічує в податковій свої доходи. Не віриться, що в Луцьку існують такі. Не віриться, що наше податкове законодавство припустилося "помилки". коли в соцстрасі бачили таблицю наших середніх денних ЗП за місяць, то кожен раз перепитували, чи не помилилась бухгалтерша з комою. І податки ми з цього всього платили, так що зря не віриться. А давайте тоді сидіти на своїх сраках на диванах і тільки те й робити, що пробачте мандіти про те, як нам погано живеться, і ні фіга при тому не робити, як я бачу робить більшість з вас. коли мені знизили ЗП, в зв"язку з кризою, я пішов шукати інші способи заробітку, а не під кабінет міністрів помітингувати. Я зараз намагаюсь деяким доказати, що боротися за своє право варто. боротися за своє право і боротися проти людей яким ти винен гроші - 2 різні речі І в мене є сума nПотім я починаю ПЛАНУВАТИ. Розраховувати потенційну справу, так? Виявляється, що на відкриття необхідна сума n х 1000. ти взяла сумму, пролетіла (кредит відавати нічим). значить ти - нікудишній підприємець і препаршивий фінансист, а не банк така бяка, що гроші тобі дала Друга справа, що твій бізнес вийшов на розрахункову рентабельність, а тут банк підняв процент. Тоді справді боротись треба. Хоча там теж можливі варіанти.
ursa Опубліковано 10 Лютого, 2009 в 08:59 #74 Опубліковано 10 Лютого, 2009 в 08:59 ну так повернемося до суті - поїздили, побібікали, показали по новинах - і далі що?результати які? Это прям как в анекдоте главное - не результат, главное - "а поговорить?"
SunSeth Опубліковано 10 Лютого, 2009 в 09:10 #75 Опубліковано 10 Лютого, 2009 в 09:10 голова облдержадміністрації - у найближчому минулому керівник обласної філії найбільшого українського банку - десять хвилин назад підтримує позицію, а коллектор банку тим часом їде забирати машину за 90 днів непроплати - до кого тоді достукуватися?Яку саме позицію підтримує Романюк? Джерело?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.