Перейти до змісту

Акція протесту?

Therion

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В знайомого напевно дві багато машин, при чому одна на ремонті а друга возить незаконно конфісковане майно твоїм банком.

P.S. Яка теза - така й відповідь!

більше сорока.кредитів на декілька сот тисяч євро.

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене це вже флуд.

Ніхто вам не заважає створити тему і відписуватись у кого які знайомі не постраждали від кризи.

Відійду від теми.

Будучи в певній компанії людей один мій знайомий розказав про те, що його товариш купив спортивну машину середнього класу. Йому апелювали відповіддю - то все ф..ня, от я бачив на виставці автомобіль! Так от шановні, є велика різниця між купив і бачив. Так само є різниця між працюю і десь там ефімерний знайомий.

Чому тоді дана тема гостро обговорюється в колах політиків, на телеканалах, створюються столи переговорів?

Опубліковано
Банк і Кредитор це одне і теж

пардон, оперував поняттями опонента...

А де ви в цій країні зможете заробити кілька тисяч долярів, якщо наприклад ви захотіли розпочати власний бізнес, а?

до кризи можна було працючи на офіційно оплачуваній роботи заробити.

Чому тоді дана тема гостро обговорюється в колах політиків, на телеканалах, створюються столи переговорів?

патамуша двіж. всім хочеться поучаствувати в PR"і, та і як не крути, а проблема існує і її намагаються вирішити.

Опубліковано
А де ви в цій країні зможете заробити кілька тисяч долярів, якщо наприклад ви захотіли розпочати власний бізнес, а?

до кризи можна було працючи на офіційно оплачуваній роботи заробити.

Заробити, працюючи на ставку в 1500-2500 грн??????

Якось реально на речі варто дивитись інколи :)

Опубліковано

Осінь, я тобі кажу реальні речі... які міряю по собі. Не хочеш вірити - не вір, твоє право. Але заробити пару тисяч уе можна було (так собстно і робилось). Просто одні шукають причини проблем, а інші - способи їх подолання.

Опубліковано

А я тобі кажу, що з моїми зарплатами і роботами в цьому місті я б не назбирала необхідну суму для відкриття власного бізнесу. Працюючи чесно і сумлінно. І мусила б в такому випадку прораховувати все до дрібниць і брати кредит.

Опубліковано
А я тобі кажу, що з моїми зарплатами і роботами в цьому місті я б не назбирала необхідну суму для відкриття власного бізнесу.

дк це ти б не назбирала. це ж незначить, що такого не можна зробити... тим паче ти в декількох постах вище ставила під сумнів таку можливість взагалі:

а все зійшлось до луцька і тебе особисто ;)

Опубліковано

Хотілося б зазирнути в очі чесному бізнесмену, який платить "білу" заробітну платню своїм найманим працівникам, та чесно засвічує в податковій свої доходи. Не віриться, що в Луцьку існують такі. Не віриться, що наше податкове законодавство припустилося "помилки". 

Опубліковано

Keepo, Так само і ти писав про себе особисто, ні хіба?

Я отримую середню зарплату в Луцьку.

Таку ж зарплату отримує БІЛЬШІСТЬ, чи не так? Я хочу нормально жити,а не існувати і не затягувтаи пояс, бо ДЕСЬ ТАМ В ПЕРСПЕКТИВІ в мене МОЖЕ щось вийти своє. І відкладаю тільки трішки грошей. І в мене є сума n

Потім я починаю ПЛАНУВАТИ. Розраховувати потенційну справу, так?

Виявляється, що на відкриття необхідна сума n х 1000.

Що робити? ЧЕкати манни небесної і молитися неіснуючому богу, щоб дав гроші? Красти? Чи може позичити, і позичені додати до зароблених та й почати діяти?

Вибирають же ж третій варіант зазвичай. Принаймі я не знаю жодного підприємця, котрий би БЕЗ кредиту відкривав би якусь власну справу.

А тут по кредитах починають глушити і пресувати людей. І ЦЕ Є ДОБРЕ, що вони протестують і вимагають! А не так, як інші - сидять і пальця смокчуть.

Опубліковано

Пиво теж дорожчає. Давайте протестувати проти виробників пива і магазинів, які його продають з торговою накруткою!

Опубліковано

Зрівняв Х@& з пальцем.

А давайте тоді сидіти на своїх сраках на диванах і тільки те й робити, що пробачте мандіти про те, як нам погано живеться, і ні фіга при тому не робити, як я бачу робить більшість з вас.

Опубліковано
А давайте тоді сидіти на своїх сраках на диванах і тільки те й робити, що пробачте мандіти про те, як нам погано живеться, і ні фіга при тому не робити, як я бачу робить більшість з вас.

А ти зараз на бронівєчку з кєпачкою? Чи вже Зімній грабуєш?

Опубліковано

А ти зараз на бронівєчку з кєпачкою? Чи вже Зімній грабуєш?

Я зараз намагаюсь деяким доказати, що боротися за своє право варто. Але оскільки всім м*яко кажучи срать. і вони тільки розводити філософію можуть...То смисл?:)

Опубліковано
деяким доказати

Осінь, відкрию велику тайну - нікому нічього не доведеш, це закон сперечання. Сперечання відбувається лише заради сперечання...

Ідеалісти які дійсно чьогось добились, володіли страшним даром - "рожевими окулярами" які дозволяли їм впарювати зачасту безумні ідеї населенню. Поміть, не сперечались, не доводили, не шукали влучні аргументи, а просто вірили в свою ідею і розповідали про це людям, а також робили відповідні дії до її реалізації.

А тут на форумі щось комусь доводити - собі дорожче :)

Хочеш щось змінити - зв"яжись з цією компанією, що організовує акцію, сприяй чим можеш їх роботі. І головне не зважати на думку більшості(а це значить не говорити ні да, ні ні, просто ігнорувати, наче її не існує), а то вони тебе забодають - їх завжди більше...

Опубліковано
Пиво теж дорожчає. Давайте протестувати проти виробників пива і магазинів, які його продають з торговою накруткою!

Кожен жартує в міру свого інтелекту ;)

Опубліковано

Ми живемо в ринку, це жостке життя, але справедливе, кидання клієнтів (пофіг яких: хитрих, дибілів, лохів, дегенератів, малограмотних, нормальних і ненормальних) дуже прибутковий бізнес, але короткочасний, одноразовий. Якщо банки роблять правильно, звалюючи свої прорахунки в інвестпроектах і кредитних лініях, на клієнтів дрібних споживчих кредитів, то вони виживуть і будуть процвітати далі, а якщо ні тоді вам капец пацани, але я вас на роботу не візьму :D

Опубліковано

як цікаво- банки однозначно "кидають", а хто кредит не повертає, тому що сили свої не розрахував чи тому що не хоче- той зайчик:)

от спєцом подзвонив розпитав про одного з "їздунів":

брат у нього банкір, кредит він має в іншому банку, по кредиту прострочка, ставки йому ніхто не підвищував.

нафіга гасити? ліпше їздити:)

Опубліковано

Побібікали, дупи і листочки А4 то виключно Ваше пане бачення.

Акцію показали майже по всіх національних каналах. Вона висвітлена в пресі.

Голова Облдержадміністрації в прямому ефірі місцевого каналу 10 хв назад підтримав позицію того, що достукатись потрібно.

І по великому секрету скажу всім слідуюче: акція планувалась така, щоб донести свою думку і до громадян і до влади, створити резонанс, але так, щоб максимально менше створити проблем для лучан. Автівки - це пересувні борди.

• Адміністратори
Опубліковано

А сигналити під вікнами будинків на протязі години це якраз:

...так, щоб максимально менше створити проблем для лучан.

Коли дитина спати хоче а тут комусь захотілось потішитись в "бібікання". Це нормально?

• Адміністратори
Опубліковано
Хотілося б зазирнути в очі чесному бізнесмену, який платить "білу" заробітну платню своїм найманим працівникам, та чесно засвічує в податковій свої доходи. Не віриться, що в Луцьку існують такі. Не віриться, що наше податкове законодавство припустилося "помилки".

Поки що існують. Але іменно існують.

Правда спішіть, з тим що зараз творить держава, їм не довго залишилось.

Опубліковано

коли в соцстрасі бачили таблицю наших середніх денних ЗП за місяць, то кожен раз перепитували, чи не помилилась бухгалтерша з комою. І податки ми з цього всього платили, так що зря не віриться.

коли мені знизили ЗП, в зв"язку з кризою, я пішов шукати інші способи заробітку, а не під кабінет міністрів помітингувати.

Я зараз намагаюсь деяким доказати, що боротися за своє право варто.

боротися за своє право і боротися проти людей яким ти винен гроші - 2 різні речі ;)

І в мене є сума n

Потім я починаю ПЛАНУВАТИ. Розраховувати потенційну справу, так?

Виявляється, що на відкриття необхідна сума n х 1000.

ти взяла сумму, пролетіла (кредит відавати нічим). значить ти - нікудишній підприємець і препаршивий фінансист, а не банк така бяка, що гроші тобі дала ;)

Друга справа, що твій бізнес вийшов на розрахункову рентабельність, а тут банк підняв процент. Тоді справді боротись треба. Хоча там теж можливі варіанти.

Опубліковано
ну так повернемося до суті - поїздили, побібікали, показали по новинах - і далі що?

результати які?

Это прям как в анекдоте главное - не результат, главное - "а поговорить?" :)

Опубліковано
голова облдержадміністрації - у найближчому минулому керівник обласної філії найбільшого українського банку - десять хвилин назад підтримує позицію, а коллектор банку тим часом їде забирати машину за 90 днів непроплати - до кого тоді достукуватися?

Яку саме позицію підтримує Романюк? Джерело?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...