Перейти до змісту

Літаки -- іграшкові і не дуже :)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Район ДПЗ. От якраз намагався не попасти на дах гаража та трансформаторної будки ВПУ-9.

А симулятор маю, дякую :)

вже приземлюю незнайомі моделі не з надцятого, а з принаймні другого-третього разу.

Ходив щойно ще раз запускав. Але із за вітру нічого хорошого не вийшло. Хоча час польоту був довший (краще настроїв після ремонту). Якби ж не вітер...

Зате всі три польоти були безаварійними :) Дерева та кущі - то хороші амортизатори :)

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 98
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
народ, комусь ще цікаво, чи я це все тільки для себе роблю?

Цікаво. Тема супер. Хоч в мене і дітей нема. :)

Подивіться як народ за кордоном працює. :blink:

Моделька МІГ 29 з реативними двигунами. Пілотаж... без коментарів....

Дуже класно що ще є моделісти-конструктори!!!

а то я тільки таке в совєцкіх аналогічних журналах гортала:)

РЕСПЕКТ

Опубліковано
народ, комусь ще цікаво, чи я це все тільки для себе роблю?

Цікаво. Тема супер. Хоч в мене і дітей нема. :)

Подивіться як народ за кордоном працює. :blink:

Моделька МІГ 29 з реативними двигунами. Пілотаж... без коментарів....

Це антенка чи шнуРлок?

post-119-1280440183,75_thumb.jpg

Опубліковано

судячи з відео - антена.

Хз хз.

Спускається він якось дивно ...

Перед злетом її не видно, хоча літак крупним планом показано та й доречніше було її зробити більш пологою ...

З.І. Сумніваюсь я, що так спускатися міг літак без вертикальної системи підйому, от.

Опубліковано

Здорова всім любителям пристроїв на радіокеруванні!) У мене є деякі питання, може і не по темі, а ле немає де задати. Сам люблю конструювати всякі штуки на керуванні зазвичай автомоделі. Вот вирішив зробити власноручно корабель для завозки прикормки та снастей на рибалку ( Bait Boat називаеця). Весь механізм ( корпус, моторы ы ыншу техныку встановив) але вот виникла проблема, потрібно дистанційне керування, щоб працювало на відстані хочаб 50-60 м. Де його взяти??? :blink: Я просто не дуже розбираюся в самому дистанційному керуванні (схеми невмію паяти), а добре розбираюсь в механіці( передача руху від мотора до пропейлерів, повороти, виготовлення корпусів...). Можеб то придбати китайську якусь іграшку  з характеристиками дис.керув такими якими мені треба, чи що? що порадите?

Вибачайте за те, що нетам написав, але іншої теми де сидять любителі таких штучок ненайшов :blush:

Опубліковано

самий дешевий варіант, напевно, буде з китайських іграшок видерти.

або купити б/в комплект апаратури (передавач, приймач та машинку/машинки)

досить велика барахолка є тут: http://forum.modelka.com.ua/index.php

Опубліковано

а якщо я куплю передавач і примач, то як підключати приймач до морорів, серво машин? зразу безпосереднь, чи потрібно якісь плати куплять, а тоджі вже підєднувати до моторів?

Опубліковано

на прийомнику є розєми під машинки керування (Futaba, Hitec, Spectrum - виробники).

керування по радіоканалу. відстань - до 500м

ось тут мона побачити як влаштовані прийомники. машинки розділом меню вище

Опубліковано

я б купив би комплект приймач, передавач чотирьохканальний, але вот боюсь що куплю, а що далі? щось недуже зрозумів як той приймач до моторів підєднати. Чи безпосередньо до виходів з приймача , чи то треба ше якісь плати? якщо просто присобачити проводки контактів від мотора до відповідних виходів на приймачю, то це я зміг би  елементарно. Чи там потрібно через ще якісь радіо штучки підєднувати мотори до приймача?

П.С: чи будуть працювати приймач-передавач, якщо у мене модель плануєця без регулятора швидкості?

Опубліковано

частково не в тему, але всеж таки...

товариш хоче продати гелікоптер на радіокеруванні

зроблений дуже якісно. в комплекті є симулятор

(аналогічний пульт на USB і програмка для тренувального пілотування)

озвучив ціну в 200 у.е. але думаю можна поторгуватись

тел. 050 3399111 Едік

Опубліковано

частково не в тему, але всеж таки...

товариш хоче продати гелікоптер на радіокеруванні

зроблений дуже якісно. в комплекті є симулятор

(аналогічний пульт на USB і програмка для тренувального пілотування)

озвучив ціну в 200 у.е. але думаю можна поторгуватись

тел. 050 3399111 Едік

Тех.опис фразою "зроблений дуже якісно" не достатній аби викликати бажання віддати 200 доларів.

З.І. У Едіка місце роботи випадково не в центрі?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Я з дитинства займався авіамоделюванням , виступав на багатьох змаганнях по області і Україні, працював викладачем авіамодельного гуртка на вул. Спортивній в ЦНТТУМ. Зара й досі туди заходжу. Якщо хочеш пораду ,зайди туди і знайди викладача судомодельного гуртка Андрія Онуфрійовича. Він професійний фахівець по авіа, судо та автомоделізмі і досі возить дітей на змагання.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

кстати о сервомашинках. в Луцке где-то реально их купить? а может кто-то из присутствующих продаст недорого. нужна микромашинка с усилием ~1.0 кг/см и выше. вот что-то такое вполне подойдет :

1020.jpg

ps. где купить их в онлайне я в курсе.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

кстати о сервомашинках. в Луцке где-то реально их купить? а может кто-то из присутствующих продаст недорого. нужна микромашинка с усилием ~1.0 кг/см и выше. вот что-то такое вполне подойдет :

1020.jpg

ps. где купить их в онлайне я в курсе.

У меня есть Ds821 Spektrum .

А также продаю тренер Кальмато в сборе облетанный настроенный в сборе нужно только аппаратуру.Могу с собой взять на полеты.

И вообще авиамоделисты Луцка отзовитесь для совместных полетов!!!!!

0673713005 Саша

Опубліковано

Ось такий собі веселий, дитячий літачок (конструктор) від "Рошен":D Був знайдений в подарунковому наборі цукерок. Він ще й літає непогано.

В дитинстві займався судномоделюванням, а літачки маленькі робили по приколу з бальси, всякої складності і конструкцій, - в класі тоді була епідемія:) В темі є досить таки гарні та серйозні проекти. Так тримати:ok:

post-8840-0-23273600-1297630025_thumb.jp

post-8840-0-49784300-1297630028_thumb.jp

post-8840-0-64870300-1297630031_thumb.jp

• 3 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

бензинові ганяють на 95-му.

ті, що на метанолі - халепа. треба з києва везти чи з Одеси.

Дадада, потрібно етанол 15 %

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хто знає, де можна в Луцьку облітати 1.5 кг літака? На шкільному стадіоні 24 школи - страшно. Там діти, коляски... і страшно просто.

На 40-му футбольне поле. В 80-90их там часто проводили змагання по кордовим моделям , приїжджали поляки з клубу Ikar літали радіокерованими. Місця хватало тільки в ті часи військовий аеродром давав збої радіоапаратурі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...