Перейти до змісту

Аверс -> Одеко -> Воля

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це якщо є технічна можливість?

це якщо є нормальний інтернет від 10мбіт

Уважно прочитай пост № 381:
Зараз класно Смарт аШДе підключати неабонентам Воля, знайомий підключів, то за інтернет і смарт платить 1грн./міс. і так буде до кінця березня!) А я в своїх Підгайцях плачу 100 гривень за нещасних 2 мегабіта укртелекомовського інтернету, життя - біль(

Зрозумів про що я?

• Відповідей 557
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це якщо є технічна можливість?

це якщо є нормальний інтернет від 10мбіт

Нормальний інтернет іде бандлом в пакеті з смартом, от тільки роутер треба свій мати. А що до технічної можливості, то дійсно не кругом. В мене є список адрес, впринципі, якщо цікавить, то в лс можете відписати

Опубліковано

Воля сьогодні раптово відключила ефір, подзвонив туди, сказали що на моїй вулиці аварія, в ході обзвону знайомих по місту виявилось, що телебачення відсутнє і в них. В співпадіння не хочеться вірити. Отак влада намагається сховати правду яку зараз показують на 5, 24новини та ТВІ

Опубліковано

Капець. Мабудь зачистка буде.

якась зачиста вибіркова, в мене працює і ТБ (Воля) і інет (КС)

P.S. До "регіонів" ніякого відношення не маю :0162:

Опубліковано

По непідтвердженим даним по під'їздах бігають молодики і виривають кабельне телебачення. Повідомлення було з Соборності.

Опубліковано

а 33-40-й воля працює?, бо в цих районах певно половина абонентів міста

На Молоді - працює...

По непідтвердженим даним по під'їздах бігають молодики і виривають кабельне телебачення

зловити, і вставити кабель у відповідне місце

Опубліковано

Район вокзалу - непрацює :0156: .

Дивимось події з столиці онлайн - пряма трансляція - Майдан: онлайн трансляция - беспорядки в центре Киева - Korrespondent.net

Опубліковано

проблемы с трансляцией были связаны с незаконным вмешательством

в телекоммуникационные системы ВОЛИ компанией АВЕРС

Опубліковано

проблемы с трансляцией были связаны с незаконным вмешательством

в телекоммуникационные системы ВОЛИ компанией АВЕРС

http://www.volynpost.com/news/26100-u-voli-skazaly-koly-vidnovliat-kabelne-telebachennia-u-lucku

Опубліковано

привокзальна не працює ніхто незнає чому таке відношення до клієнтів не дозвонитись шарашкіна контора. :0121:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...