Перейти до змісту

Аверс -> Одеко -> Воля

ChB

Рекомендовані повідомлення

повторюсь

проблемы с трансляцией были связаны с незаконным вмешательством

в телекоммуникационные системы ВОЛИ компанией АВЕРС

и думаю будут продолжатся в ближайшее время (сугубо моё личное мнение)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 557
  • Створено
  • Остання відповідь

А що Воля має свої системи в Луцьку? Хіба вона їх не орендує в Аверса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що Воля має свої системи в Луцьку? Хіба вона їх не орендує в Аверса?

Це вже власність компанії Воля, але деяке обладнання все ще належить Аверсу

коротше кажучи щось не поділили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди добрі, що це робиться, хто знає. Вокзал не має 2 день. блят... :0145:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

альтернатива завжди є

тарілка / t2 / divan tv / torrent tv / iptv

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от знову все лягло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, на Кравчука сигнал відсутній(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В зв'язку з втручанням третіх осіб "в зв'язку з ситуацією в державі" виникли проблеми з наданням послуг практично по всьому місту. Спеціалісти вирішують питання повернення сигналу. У правоохоронні органи передано заяву про дану ситуацію" - це якщо коротко описати, те що оператор на 287808 повідомила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так втручання третіх осіб в кабельну систему, чи у зв*язку з *ситуацією в державі*?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так втручання третіх осіб в кабельну систему, чи у зв*язку з *ситуацією в державі*?

Мені здалось що перше на основі другого. Я перепитав чи не в зв'язку з викраденням обладнання-пошкодженням мереж і мені відповіли розірваними фразами, в яких звучало одне за одним: "В зв'язку з втручанням третіх осіб" та "в зв'язку з ситуацією в державі"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цій країні жити не дадуть, треба мати супутникову тарілку, супутниковий телефон, власну електростанцію, скважину і т.д. ))))))))))))

"Волю" пора перейменовувати в "Неволю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що подзвонив в службу підтримки Воля. Сказав,що хочу припинити дію договору по наданню послуг кабельного ТБ.Спитали причину.Сказав,що мене не влаштовує платити 40грн і дивитись синій екран.Вони кажуть-ми не винні,це проблеми з енергопостачання.Я кажу-це ваші проблеми ви з них і вимагайте компенсацію.Мало того,що за 40грн. мені в пакеті пропонують половину непотрібних каналів.

Пауза.

- Пропонуємо Вам зменьшити вартість пакету до 28грн.

- Ок.

- зараз я внесу зміни в ваш договір

-зміни у Ваш договір внесено.Вартість тарифу 28грн.Пакет без змін.

ВУАЛЯ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

втручання третіх осіб в роботу телекомунікаційної мережі ВОЛІ в Луцьку

Витівки Величка! Кажуть знаючи люди, що у тому конкретно розбираються і там працюють!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Витівки Величка! Кажуть знаючи люди, що у тому конкретно розбираються і там працюють!

А смисл йому таке творити, він шо януковичівський дуполиз чи просто дрібний хуліган?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось ще не робить телебачення??? Бо Воля знову відключила трансляцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось ще не робить телебачення??? Бо Воля знову відключила трансляцію.

На мою думку, якби трансляцію відключала Воля, то ТБ не працювало б не тільки в районі вокзалу. А так у всіх інших районах (Молоді, Відродження, Рівненська, Соборності від ЗАГСу до ТАМ-ТАМу, ДПЗ і т.д.) все працює і не виключалось в попередні дні, отже я все ж схиляюсь до думки, що відключення спричинені діями Аверсу, який поки-що може контролювати трансляцію каналів Волі в цих (відключених) районах....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привокзальний район, кожен день з 22 числа робить по пів дня. Зараз знов виключили. Хто знає номер телефону в цю контору, напишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

януковичівський дуполиз

А це тут до чого?:) Тут бабло ділять і політика тут зовсім ні до чого! Он зараз сніг іде - витівка ПР?:) Вже хоч трохі відділяйте одне від одного людоньки...!!!

працює і не виключалось в попередні дні

Вчора і зараз вже 2 години не працює в районі 40-го, ЗАГСу...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А смисл йому таке творити, він шо януковичівський дуполиз чи просто дрібний хуліган?

Тітушка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

януковичівський дуполиз

А це тут до чого? :) Тут бабло ділять і політика тут зовсім ні до чого! Он зараз сніг іде - витівка ПР? :) Вже хоч трохі відділяйте одне від одного людоньки...!!!

працює і не виключалось в попередні дні

Вчора і зараз вже 2 години не працює в районі 40-го, ЗАГСу...

Від ЗАГСу до Там-Таму робить, а в іншу сторону - ні, так само Кравчука, не робить Конякіна, Гордіюк (40-й) + район вокзалу, все інше працює як і раніше)) якщо взяти до уваги деякі коментарі і подумати, то мабуть одна половина Соборності вже включена напряму з "Волі" а інша, та що не працює, ще включена через Аверс.... в такому випадку хоч якось це вимкнення можна пояснити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

януковичівський дуполиз

А це тут до чого? :)

Щоб народ правди небачив що в Києві робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пришла смска такого содержания:

Шановний абоненте! За вашою адресою відбулося зловмисне пошкодження мереж. Спеціалісти Воля проводять відновлювальні роботі. Дні відсутності послег будуть відшкодовані.

P.S. Вот только у меня SmartHD и эфир через интернет (не Волевский), вечером проверю работает ли. ул. Соборности

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до керівництва компанії «Воля» з проханням усунути причини збоїв у трансляціях телевізійних програм.

Протягом останніх десяти днів до служби оперативного реагування «15-80» надходять дзвінки від жителів міста зі скаргами на відсутність сигналу в телевізійних кабельних мережах компанії «Воля».

За повідомленням управління транспорту та зв’язку міської ради, компанія «Воля» - окремий господарюючий суб’єкт, який працює відповідно до свого статуту та чинного законодавства.

Відповідно до Закону України «Про телебачення та радіомовлення» нагляд за дотриманням телерадіокомпаніями та провайдерами ліцензійних умов, стандартів, норм технічної якості трансляції телепрограм здійснює виключно Державний комітет телебачення та радіомовлення України (контактний телефон 044 2784821 у м.Києві).

З метою уникнення подальшого зростання невдоволення лучан, міський голова Микола Романюк звернувся листом до директора Луцької філії компанії «Воля» з проханням вжити невідкладних заходів для усунення причини збоїв у трансляціях телевізійних програм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня никаких сбоев не было никогда ... как я слышал там чё то ул Конякина отрубало и вокзал ... а так по ходу у всех пахало ТВ ...

И сразу вопрос чё там с законом о цифровом ТВ с 2015 года .... я так понял что у кого аналоговые телевизоры (трубка) не будут показывать или как ????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...