yucore Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:56 #26 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:56 А вам, простите, аськи для общения не хватает? добре що аська не падає
D@ve Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:57 #27 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:57 Коли на початку було на одму мережу (весь 33-й) 50 юзерів, то всі й сиділи в одній мережі. З ростом популярності ДМ вперлись в маску підмережі, довелось ділити. Зараз видно знову впирається. Це все говорить про популярність, і велику кількість бажаючих/підключених. Ви думаєте, як порозмовляють тут 4-5 чоловік, чи втечуть до телекома/візора - щось зміниться? Провайдеру краще думати за перспективу підключити ще 10-20 клієнтів в будинку, ніж прислухатись до верещання 2-3-х (які й так завжди знайдуться).
FENIX Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:57 #28 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:57 А вам, простите, аськи для общения не хватает? а вільнеий обмін даними гігабайтами, голосові чати, ігри по сеті тобі це про щось говорить?
Zheny@ Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:57 #29 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:57 Tum@n є ftp і є http - там машинки різні. Зовсім. kino.lutsk.ua - до вінтів Plum-a не має ніякого відношення. От уже обмінник ФТП - зовсім інше. і тих 15 гіг - це саме до kino.lutsk.ua - ізначально (Якщо я нічого не плутаю. хай поправлять, якщо я помиляюся)
FENIX Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:00 #30 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:00 Коли на початку було на одму мережу (весь 33-й) 50 юзерів, то всі й сиділи в одній мережі. З ростом популярності ДМ вперлись в маску підмережі, довелось ділити. Зараз видно знову впирається. Це все говорить про популярність, і велику кількість бажаючих/підключених. Ви думаєте, як порозмовляють тут 4-5 чоловік, чи втечуть до телекома/візора - щось зміниться? Провайдеру краще думати за перспективу підключити ще 10-20 клієнтів в будинку, ніж прислухатись до верещання 2-3-х (які й так завжди знайдуться).мені взагалі глибоко по барабану шо там провайдеру, головне для нього набити кармани, на користувачі .... (нічо культурного не приходить в голову) . Мені головне ціна і можливості які я отримую за ті гроші які я плачу.
D@ve Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:03 #31 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:03 головне для нього набити кармани, на користувачі ....Ти ще банки згадай, і супермаркети... Це й так зрозуміло, з чого по твоєму вони зп платять працівникам і купують залізо?
fog Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:04 #32 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:04 Заливать я туди нічого не збираюсь тому мені ftp нетреба. Я про впорядковані ресурли http, 15 гіг міського трафіку, прикалуєтесь? Чому я задумав привязать до мережі обмінники провайдерів, бо думаю користувачам моєї мережі буде простіше скачати щось через прямі посилання з тих ресурсів чим розбиратись з р2р або шукати на рапідах і тому подібних. Але 15 гіг в місяць це несерйозно при тому що я можу в день викачати 80 гіг зі своїм інетом.
ursa Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:04 #33 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:04 а вільнеий обмін даними гігабайтами, голосові чати, ігри по сеті тобі це про щось говорить? Говорит. А тебе не известны интернет-клиенты с голосовым чатом? Игры... ггг... они меня крайне мало интересуют Мне есть, чем заняться, вместо того, чтобы по сетке на машинках ездить или с автоматами бегать Кроме того это всегда через инет можно организовать Реально жалеть можно только о невозможности обмениваться тяжёлыми файлами, ХДТВ-фильмами, например.
Zevs_Isver Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:05 #34 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:05 48мю грн карман не особо на бъёш - а нервов помотают досточно
FENIX Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:07 #35 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:07 головне для нього набити кармани, на користувачі ....Ти ще банки згадай, і супермаркети... Це й так зрозуміло, з чого по твоєму вони зп платять працівникам і купують залізо?а до чого тут це? Це і так ясно. В супермаркеті я наприклад отримую те за що заплатив. Просто дерти такі гроші, це вже тупость, тут був + це ЛАН, а тепер ***. Університет україна з радістю перейшов би з 512 анліміта фотакома на 4 мб/с, ціна одинакова в місяць, швидкість говорить сама за себе, але нажаль нема можливості.
Zheny@ Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:07 #36 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:07 мені взагалі глибоко по барабану шо там провайдеру, головне для нього набити кармани, на користувачі .... (нічо культурного не приходить в голову) . Мені головне ціна і можливості які я отримую за ті гроші які я плачу.з однієї сторои ни правий. А з іншої - ні. Те що ти заплатив за те, щоб отримати послуги - все вірно. Але з іншої сторони - всі ці мережеві ресурси - подарунок. Їх могло б і не бути. жодних. Я про це писав не раз. І всім пояснювали працівники ДГ - що то подарунок. Спробуйте знайти в договорі, що доступ до комп'ютерів в межах підмережі - оплачена послуга яку можна вимагати?
FENIX Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:09 #37 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:09 48мю грн карман не особо на бъёш - а нервов помотают досточно48 грн такого тарифа вже давно нема, якшо не в курсі, в остався тікі в тих хто ше його не міняв, на нього вже ніхто не підключає
Zevs_Isver Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:10 #38 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:10 48мю грн карман не особо на бъёш - а нервов помотают досточно48 грн такого тарифа вже давно нема, якшо не в курсі, в остався тікі в тих хто ше його не міняв, на нього вже ніхто не підключаєхорошо, какой шас минимум?
FENIX Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:10 #39 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:10 мені взагалі глибоко по барабану шо там провайдеру, головне для нього набити кармани, на користувачі .... (нічо культурного не приходить в голову) . Мені головне ціна і можливості які я отримую за ті гроші які я плачу.з однієї сторои ни правий. А з іншої - ні. Те що ти заплатив за те, щоб отримати послуги - все вірно. Але з іншої сторони - всі ці мережеві ресурси - подарунок. Їх могло б і не бути. жодних. Я про це писав не раз. І всім пояснювали працівники ДГ - що то подарунок. Спробуйте знайти в договорі, що доступ до комп'ютерів в межах підмережі - оплачена послуга яку можна вимагати?да , я знаю. але це був основний привід шоб мати іммено домашні мережі...
Zheny@ Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:12 #40 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:12 да , я знаю. але це був основний привід шоб мати іммено домашні мережі... - чекай щоб розрослася, або ад'юс амігос створювати власну мережу. Tum@n - а створити свій обмінник? 1-2 Тб - тобі вистачить на перших парах.
Адміністратори t0rik Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:14 Адміністратори #41 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:14 48мю грн карман не особо на бъёш - а нервов помотают досточно48 грн такого тарифа вже давно нема, якшо не в курсі, в остався тікі в тих хто ше його не міняв, на нього вже ніхто не підключаєхорошо, какой шас минимум?64
fog Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:15 #42 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:15 Tum@n - а створити свій обмінник? 1-2 Тб - тобі вистачить на перших парах. У мене немає часу за ним слідкувати і постійно оновлювати, у мене є можливість оплачувати доступ до інших більших обмінників тому сенсу у створені власного я не бачу.
HelloBoy Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:19 Автор #43 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:19 от! халепа якшо то все подарункі! хмм! а як тоді як в рекламці 2005 года(реклама ДМ) було описано шо там ігрові баталі! і ше всякої заманчівої белеберди! да це був розумний хід заманювання клієнтів! ну вот поюзали трохі цей інет все шо можна повідключали(всі подарункі) а зараз як будуть вони заманювать клієнтів? якби мені (півтора року назад) сказали шо сеть буде в межах підїзда то я б вибрави ОГО ілі на крайній випадок Візор!
Адміністратори t0rik Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:21 Адміністратори #44 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:21 от! халепа якшо то все подарункі! хмм! а як тоді як в рекламці 2005 года(рекладам ДМ) було описано шо там ігрві баталі! і ше всякої заманчівої белеберди! да це був розумний хід заманювання клієнтів! ну вот поюзали трохі цей інет все шо можна повідключали(всі подарункі) а зараз як будуть вони заманювать клієнтів? якби мені (півтора року назад) сказали шо сеть буде в межах підїзда то я б вибрави ОГО ілі на крайній випадок Візор! Тебе хтось тримає? Вперед із піснею.
yucore Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:23 #45 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:23 от! халепа якшо то все подарункі! хмм! а як тоді як в рекламці 2005 года(реклама ДМ) було описано шо там ігрові баталі! і ше всякої заманчівої белеберди! да це був розумний хід заманювання клієнтів! ну вот поюзали трохі цей інет все шо можна повідключали(всі подарункі) а зараз як будуть вони заманювать клієнтів? якби мені (півтора року назад) сказали шо сеть буде в межах підїзда то я б вибрави ОГО ілі на крайній випадок Візор! гм..я звісно не в захваті від того що закрили доступ, але рекломкО то не аргумент реклама на то і є реклама, всілякими методами розрулити товар, а от договір то інше, фактично усьо, забулись про різні чати стронгі і тд, нема вже, імхо і не буде, а кіпіш зараз на форум робить без користі, от так
Zheny@ Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:28 #46 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:28 HelloBoy Як тобі ще пояснити??В тебе припустимо будинок 9 поверхів де є 4під'їзди по 4 квартири. Уявімо, що в кожну з них потрібно завести мережу рахуємо: 9х4=36 квартир 36х4=144 - це половина із того, що і в підмережі. А коли підключено 2-3 будинки. і люди ще хочуть підключитися. Як бути? Розділити мережу. Якщо ти ніколи не клав дротів, не будував мереж - ти цього не зрозумієш.. Юзав сітку де 5-6 мережевих груп? І коли виділені для групи ІР закінчуються Що робити? Так ото ж. Послуг тебе не позбавили? - не позбавили. Доступ до обмінника і сховища не закрили? -не закрилиПослуги згідно договору надаються в повному об'ємі? - в повному .. То будь ласкавий - не кіпішуй!
HelloBoy Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:32 Автор #47 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:32 слухай а хіба всі квартири є юзерами в домі? шо і бабкі-старушкі які маєйже є на кожному поверсі тож користуютсья Дм?)))
FENIX Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:34 #48 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:34 гм..я звісно не в захваті від того що закрили доступ, але рекломкО то не аргумент реклама на то і є реклама, всілякими методами розрулити товар, а от договір то інше, фактично усьо, забулись про різні чати стронгі і тд, нема вже, імхо і не буде, а кіпіш зараз на форум робить без користі, от так ех... минули чудові часи коли в мене цілими днями були запущені сервера комфорта і строга, коли майже після кожної грози я йшов за новою сетевою карточкою ... ех ..
Адміністратори serega Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:36 Адміністратори #49 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:36 То все фігня, є договір в якому обумовлені всі права та обов'язки. Читаємо про райони, будинки, під'їзди і припиняємо флейм.
Zheny@ Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:40 #50 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 14:40 HelloBoy я не зможу тобі пояснити.. будинок - це алегорія. Візьми 33-й квартал - там виділили 255 ір адрес на 10 будинків. І в тих же будинках ще 150 людей виявили бажання підключитися..безнадійно..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.