Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Насколько я помню, уже даже в Висте, написав cmd в меню "Пуск", можно вызвать "чёрное окно" :)

В ХР також. ;)

а по сімці , хто як бореться з драйверами на звукові  карти серії Creativ SB Live ? :huh:

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а по сімці , хто як бореться з драйверами на звукові карти серії Creativ SB Live ?

Бачив Тут обговорювали драйвера то писали шо в деякіх на 7 запустилися без проблем.

Опубліковано
а по сімці , хто як бореться з драйверами на звукові карти серії Creativ SB Live ?

Бачив Тут обговорювали драйвера то писали шо в деякіх на 7 запустилися без проблем.

я маю дві такі карточки , танці з бубном продовжуються вже дві неділі , пока тільки добився ,що хоть семірка не вивалюється в синьку , страшено спотвореного звуку.а диск я маю орігінальний ,з вітди нічого не ставиться .

з торента  ;)

Год создания диска - 2004. Работает под ОС от Win 98 до WinXP. Со всеми другими осями - как дрова лягут. Если не лягут, то 2 варианта:

1. Меняем ось.

2. Меняем карту.

= = !!!

Опубліковано

Трохі вагався писати сюди чи в інший розділ, але так як це стосується Windows 7 напишу сюди. Якшо нетрудно то прошу викласти список програм які стабільно працюють на сімці, а також які категорично невстановлюються, або взагалі знищують вінду.

Опубліковано

З тих шо я собі ставив, то вже ВСІ коректно працюють... Хіба шо знайдеш шось настільки специфічне і то вінда ругнеться, шо воно не сумісне і не поставить...

Опубліковано

З того всього, що я ставив запустилися всі. Ти краще напиши список програм які ти плануєш використовувати, так буде простіше вказати працює вона чи ні чим робити список того, що без проблем працює :)

Опубліковано
Трохі вагався писати сюди чи в інший розділ, але так як це стосується Windows 7 напишу сюди. Якшо нетрудно то прошу викласти список програм які стабільно працюють на сімці, а також які категорично невстановлюються, або взагалі знищують вінду.

як що цікавлять специфічні програми , не запустився Lotus - Notes v 6,5, зовсім не стартував, а версия 5 стала нормально , ну драйвера на звук SВ Live , не можна поставити , а так всі програми які ставив , працюють , на радміна , щось трохи поматюкалось , але стало і працює.

Опубліковано

Просто установив буб версію 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_ru-ru_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_RU_DVD-ZUKO і після установкі таких програм як неро 7 , кодеків, алкоголю 120,офіса2003, тотала, антівуруса аваса, і ше деякіх дрібних програм комп я виключив, а коли попробував запустити то він не стартанув сказав шо тіпа немає якихось загрузочних файлів.:( Вот я подумав шо можливо якась із програм і загнула його. Вчора переустановив все з нуля покішо все ок, але всіх програм ше неставив.Рішив поцікавитись нащод працездатності програм під 7.

Опубліковано

Може бути від алкоголя, принаймні спочатку вісту він вбивав, то можливо і на сімку така ж проблемка перейшла

Опубліковано
icon_plus_1.gifCorel WinDVD 2010 обзавелся поддержкой Windows 7

Компания Corel выпустила новую версию популярного приложения WinDVD с полноценной поддержкой Windows 7 и, в частности, технологии multi-touch. Согласно информации от Corel, WinDVD 2010 также обеспечивает поддержку списков переходов и новой панели задач.
Тем не менее, Corel WinDVD хорошо "сыграется" не только с Windows 7, но также и с Windows XP и Windows Vista. WinDVD способен воспроизводить Blu-Ray фильмы в качестве 1080p. В Corel обещают, что видео в формате AVCHD и SD принесет восхитительные впечатления от просмотра, благодаря технологии масштабирования традиционных DVD.

"WinDVD, со своими 200 миллионами проданных копий, признан лучшим в отрасли программного обеспечения для воспроизведения DVD и Blu-Ray, а с выходом последней версией мы хотели добавить приложению новые возможности" - говорит Ник Дэвис (Nick Davies), вице-президент Corel по управлению продуктами и маркетингу.

Corel WinDVD Pro 2010 будет продаваться по цене от $99,99, тогда как стандартная версия WinDVD 2010 обойдется всего в $49.99, хотя в ней нет поддержки Blu-Ray. Corel предлагает локализованные версии WinDVD Pro 2010, переведенные на английский, традиционный китайский, голландский, французский, немецкий, итальянский, польский и испанский и также стремится обеспечить розничную торговлю во всем мире английских, китайских традиционных и немецких локализаций к концу сентября.

"Каждое изменение в WinDVD Pro 2010 вносилось с целью предоставить еще более богатые возможности просмотра фильмов на компьютере. Благодаря этим изменениям улучшилась динамика, детали и спецэффекты стали четче, а пользователи теперь могут получить полный доступ к интерактивному контенту. И все это доступно посредством легкого и простого в использовании интерфейса, который поддерживает Windows 7 и Windows Touch, добавил Дэвис.

Ниже приведены поддерживаемые WinDVD 2010 форматы и кодеки:
• Поддержка форматов: BD-ROM (BonusView, BD-Live), BD-R/BD-RE, AVCREC, AVCHD™, MPEG2 PS / TS, Windows Media, QuickTime
• Видео кодеки: MPEG2, VC1, MPEG-4/AVC (H.264)
• Поддержка формата аудио: Dolby Digital / Dolby Digital Plus / Dolby TrueHD, DTS / DTS-HD Master Audio.

СКАЧАТИ МОЖНА звідси
Опубліковано

Поставив знайомим сімку і тепер потрібно поставити кучу прог та антивіря. Допоможіть порадою, що саме поставити? Потрібно такі параметри: Інтернету не має (оновлюватись не буде) тому потрібно щоб ловив усе :D

Не перевантажений професійними термінами (користувачі - особи жіночогої статі). ;)

Безкоштовний без усіляких тріалів. Щоб згодом мені не морочили голову кодами.

Тому ламаю голову якого антивіруса їм поставити. І був би дуже вдячний за посилання на антивір.

Опубліковано

антивірус http://www.free-av.com/

а це той самий антивірус http://tfile.ru/forum/viewtopic.php?t=176700, трошки краща версія, російський інтерфейс і ключ до 2017 року. А в зв'язку з тим, що жити нам всім залишилось пару років (до 2012), то ліцензії вистачить до кінця життя :D:P

Опубліковано
Залийте будь-ласка на ЛМ win7 build 7600 (RTM) x86, бажано російську версію. Саме х86, бо х64 в мене є, але потрібно знайомому на ноут поставити, не хочу туди ставити х64. Дякую.

а, коректно працююча таблетка від жадібності також не завадить.

Також приєднуюсь до прохання :huh:

Опубліковано
Залийте будь-ласка на ЛМ win7 build 7600 (RTM) x86, бажано російську версію. Саме х86, бо х64 в мене є, але потрібно знайомому на ноут поставити, не хочу туди ставити х64. Дякую.

а, коректно працююча таблетка від жадібності також не завадить.

Також приєднуюсь до прохання :huh:

потерпіть ще 3 тижні і вийде фінальна версія - не треба буде заново всі проги ставити..

Опубліковано

Особисто я не розумію смисл ставити фіналку, якщо 7600 абсолютно дієздатна, жодних глюків і підвисань, і взагалі МЕГО :P І ще й невідомо, коли ту фіналку поламають чи ключ свиснуть... :huh:

пс: я колись просив залити 7600, коли ще в мене була 7100, то Plum сказав приблизно те саме, що й ти :)

Опубліковано
Для ОЕМ партнерів вже не дописують. Так було і з Вістою, пам'ятаєш?

Тобто можна його сміливо ставити на домашню машинку і не чекати місяць?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...