Перейти до змісту

Украинцам разрешат покупать травматические пистолеты

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви так от говорите, але ж мисливську зброю що дуже важко купити, чи там дозвіл отримати, і обріза зробити. Є стільки класних невеличких рушниць.

І ходити там гопати народ, щей можна потрони з піском робити. А взагалі можна і машиною гопати, збивати пішохода і грабувати його, а чо нє. Треба заборонити машини.

Опубліковано
Ви так от говорите, але ж мисливську зброю що дуже важко купити, чи там дозвіл отримати, і обріза зробити. Є стільки класних невеличких рушниць.

І ходити там гопати народ, щей можна потрони з піском робити. А взагалі можна і машиною гопати, збивати пішохода і грабувати його, а чо нє. Треба заборонити машини.

Ну, с машиной в кармане в темном переулке не подкатишь. И без свидетелей сбить человека, тоже, мягко говоря сложновато.

А "гопануть" кого-нибудь в вечернее время, с такой довольно внушительной пушкой - раз плюнуть.

Опубліковано

кстати, у соседей вообще все очень просто. месяц-полтора и любой вменяемый человек имеет пять травматиков и пять длинностволов (эти, разумеется, не для ношения). как же эти алкаши-балалаечники до сих пор друг друга не поубивали?

Опубліковано

Всі чоловіки в світі поділяються на дві категорії: Ті хто мають зброю, і ті хто хочуть її мати...

Опубліковано

Поки побігаєш і поприносиш всі папери то тебе всі сусіди будуть знати, участковийі з дозвільної будуть вітатись на вулиці

Опубліковано
свидетелей сбить человека, тоже, мягко говоря сложновато.

А "гопануть" кого-нибудь в вечернее время, с такой довольно внушительной пушкой - раз плюнуть.

І серед цих "кого-нибудь" і не тільки в вечірній час, в першу чергу, опиняться брати наші менші - собаки і кішки. Нещодавно я бачив свого сусідського пса Барбоса, котрий прибіг до воріт свого будинку, крутячись, як ошпарений, він бився головою в ворота і не міг знайти калитку. Потім я бачив його заплакані очі і дуже дивну, страждаючу, болісну поведінку. Я подумав, що його збила машина, а потім стало відомо, що на нього приснула з балончика одна молода особа жіночої статі бо він просто біг в її сторону. Боюсь, що випробовувати силу і забійну здатність травматичної зброї почнуть саме на тваринах. Зарубати півня, качку, заколоти свиню буде вже не актуальним. Збільшится кількість нещасних тварин, котрі попадуть під гарячу руку вандалам з травматичною зброєю. Я ПРОТИ цього рішення!

Опубліковано
Да ! Люби друзи. Наш ПРЕЗИДЕНТ в последнее время нас не перестаёт удивлять.

Для начала б навёл порядок в ночных клубах , где малолетки от 13 лет ЖРУТ LSD и пьют водяру.

Так он не нашёл ни чего более умного , чем им же раздать резинострелы. КРУТО.

Это по видимому он так решил поднять экономику Украины. А чё умный рассчёт.

1. Прибавка в бюджет от продажи отечественных стволов.

2. Прибавка в бюджет от поступлений средств на регистрацию.

3. Разрешающей Системе можно урезать зарплату в раза 4 , ибо они на взятках (давая дозвола гопникам) своё отобьют.

4. Слабые слои населения (бабушки, женщины, дети, инвалиды и.т.д.) их теперь не просто будут грабить, а ещё и убивать и калечить,

что тоже неплохо СЛАБЫЕ СТРАНЕ НЕ НУЖНЫ.

5. Армии в стране НЕТ. Но зато будут КРУТЫЕ ГОПНИКИ которые пострашнее любой армии.

Посмотрите одни ПЛЮСЫ.

Короче говоря не отчаивайтесь всё ещё впереди. Следующим щагом будет ПОЛНАЯ АМНИСТИЯ В ТЮРЬМАХ.

100% !!! ....... та блін було б в нашого "любого друга" хоть чуть мозгів в голові, він би ввів коменданську годину для стабілізації обстановки зі злочинністю......і ще ввів би відповідальність адміністративну ( та кримінальну) батьків за своїх неповнолітніх чад - зразу б стало чуть попроще жити :angry:

Опубліковано

асобінно сподобалась комендантська година, про відповідальність мовчу. Але розкажи от що саме діється в твому районі і чи можна цю проблему вирішити за допомогою Форт-12Р

Опубліковано

хотів я ВовклеВ направити в русло діалогу. Бо все таки він неправ, в нас є відповідальність батьків за неповнолітніх 1, а 2 чи допомогло б йому носіння з собою зброї в його районі. Аале мабуть немає мозгів в нього бо як то так зараз вводити комендантську годину. Він погнав.

ту Даркмонк

1. Ти міг би спочатку спитати в мене про мою позицію. Так от Моя позиція приблизно така, що цивільне населення через процедуру має право отримати короткоствольну вогнепальну травматичну зброю для використання її для самозахисту а також в психологічному сенсі.

2. Дякую нашому керівництву за те що злочинність не така страшна як 5 і 10 років назад. Подруге контроль за продажем алкоголю і тютюну покладений на сп. службу десь 10% і на СУСПІЛЬСТВО 90%. Але є купа бидло, чи наприклад таке як ГАМНЮКИ які не зупиняють і не втручаються непрямо в ситуації коли діти вживають алкоголь та тютюн. Саме в СССР втручання суспільства мало 99% результат. Тепер всі стали пофігістами тіпа як ти кажеш що в свого я почую запах, а в іншого ти не бачиш і обзиваєш його. Так от прікінь твій син посмакуввав трішки пива на вулиці, а прохожий назвав його просебе чи вдома засранцем малим що пє ???

Опубліковано

РАЗРУХА НАЧИНАЕТСЯ НЕ В СТРАНЕ ...ОНА В УМАХ (с) Профессор Преображенский.

Так ти сам перечиш собі цитуючи Преображенского, дійсно в умах тобто в суспільстві а не одним чоловіком.

Якщо люди що бачать дітей що вживають алкоголь почнуть звертатись в МУ УМВС, прокуратуру, інспекцію, і т.д. з письмовими заяви то тоді з цим будуть боротись. ТАК робиться у всій ЄВропі, я знаю там пройшли мої студентські роки. Там народ дзвонить в міліцію по будь-якому адмінпорушенні.

Так от в мене було два випадки в джермані.

1-й

Ми переїжали з квартири на іншу, і речі возили легковою машиною. Жінка з вулиці подзвонила в міліцію і заявила що ми порушуємо правила дорожнього руху (ми проїхали 30-ть метрів вздовж нашої вулиці на якій був односторонній рух. Приїхали міліціонери і сказали щоб ми так не робили, в противному випадку вони випишуть штраф.

2-й

На заправці я купував пиво, купивши його я відходив від каси. І тут бабулька спитала мене а чи мені є 16 років. ггг я кажу та мені 20, вона наполягала. Переляканий продавець років 17-18 підскочив до мене і перепрошував все повернути або я показав йому паспорт.

ПИТАННЯ є?

Опубліковано
Ведь постулат "95% населения - идиоты" никто не отменял.

Підпишусь під кожним словом.

Знаешь, около 95% населения подпишутся :)

Опубліковано
РАЗРУХА НАЧИНАЕТСЯ НЕ В СТРАНЕ ...ОНА В УМАХ (с) Профессор Преображенский.

Так ти сам перечиш собі цитуючи Преображенского

(С)Булгаков, "Собачье сердце"

Опубліковано

хммм..... мабудь дозволять як сказав речник соответствующіх органов через місяць

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...