Перейти до змісту

Джеймс Бонд 007: Квант милосердия / James Bond 007: Quantum of Solace DVDRip

D@ve

Рекомендовані повідомлення

IMG81-1229781307.jpg

Год выпуска: 2008

Страна: США / Великобритания, Metro-Goldwyn-Mayer

Жанр: боевик, триллер, приключения

Продолжительность: 01:41:33

Перевод: Профессиональный (полное дублирование)

Режиссер: Марк Форстер

В ролях: Дэниэл Крэйг, Ольга Куриленко, Матье Амальрик, Джуди Денч, Джанкарло Джаннини, Джемма Артертон, Джеффри Райт, Дэвид Харбор, Джеспер Кристенсен, Анатоль ТаубманОписание: После предательства Веспер, агент 007 борется с желанием превратить последнее задание в личную вендетту. В поисках истины, Бонд и М допрашивают Мистера Уайта, от которого узнают, что шантажировавшая Веспер Организация намного сложнее и опаснее, чем можно было подумать. Судмедэксперты Mi6 устанавливают связь Веспер с анонимным банковским счётом на Гаити. Там Бонд случайно знакомится с боевой девушкой Камиллой, которая тоже жаждет мести. Через Камиллу Бонд выходит на Доминика Грина, жестокого бизнесмена и не последнего человека в Организации. Побывав в Австрии, Италии и Южной Америке, Бонд узнает о совместном заговоре Грина и генерала Медрано с целью установления контроля над мировыми запасами нефти. Используя возможности Организации и верных ему людей в ЦРУ и британской разведке, Грин обещает генералу свергнуть существующий режим в вымышленной латиноамериканской стране, в обмен на, казалось бы, пустынный участок земли. Бонд прибегает к помощи старых друзей, чтобы установить истину. Чем ближе к установлению личности человека, толкнувшего Веспер на предательство, тем сложнее Бонду быть на шаг впереди ЦРУ, террористов и даже М, чтобы раскрыть злодейский план Грина и остановить его Организацию.

IMDB Rating: 7.1/10 (51,724 votes)

Качество: DVDRip

Формат: AVI

Видео кодек: XviD

Аудио кодек: AC3

Видео: Video: Xvid 704x288 25.00fps 1530Kbps

Аудио: Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps укр

Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps рос

icon_plus_1.gifСкріни...
post-81-1229781466.png post-81-1229781440.png post-81-1229781482.png post-81-1229781508.png post-81-1229781530.png
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є з українським дублюванням ;)тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може хтось викласти торрент-файлик?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На їхньому трекері я не зареєстрований. Але можу викачати, бо маю доступ до преміум-лінків з ХТТП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може хтось викласти торрент-файлик?

Quantum.of.Solace._2008_.UKR.DVDRip.avi.zip

Я почекаю BRRip.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю фільм скачаний

лити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо DVDrip то так. +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DVD-Rip. Навіть вже DVD5 зустрів.

Video: Xvid 704x288 25.00fps 1530Kbps [Video 0]

Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps [Audio 1]

Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps [Audio 2]

post-118-1229793981.jpg

post-118-1229793999.jpg

post-118-1229794030.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це укр. і рос. озвучка, чи англ. і рос.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укр та рус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода. Я б в оригіналі подивився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда на FTP будет? не терпится посмотреть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женька коли на фтп закінеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Uploading...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заллється - додам лінк в шапку. Хай буде твоя версія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тискаємо картинку у пості №1 :)

D@ve ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть вже DVD5 зустрів.

Маєш :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маю, можу качнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, передумав, бо прийдеться два дні викачувать :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6/10

Як на мене, фільм зовсім невартий вкладених грошей.

Скучний, сюжет так собі, і вже майже зовсім відсутній колишній бондіадівський шарм

Впринципі, один раз глянути можна, якщо зовсім не матимите чим зайнятись. Але якщо ще тільки думаєте скачувати, то краще лишній раз загляньте в обмінник, можливо там

завалялося щось більш варте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оцінок ставити не буду, але скажу, що ця серія про Бонда слабша за попередню. основний мінус - надто багато екшену, хоча він і дуже вражаючий (особливо сцена погоні на початку), та все ж перебор явний. звідси ще один недолік - слабка драматична складова, мало діалогів. до того ж настрої фільму досить сумні...все ж Бонд мститься, як і його нова супутниця. про Куріленко скажу, що вона явно зіграла паршиво. Єва Грін у попередній частині виглядала більш ефектно та харизматично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оцінок ставити не буду, але скажу, що ця серія про Бонда слабша за попередню. основний мінус - надто багато екшену, хоча він і дуже вражаючий (особливо сцена погоні на початку), та все ж перебор явний. звідси ще один недолік - слабка драматична складова, мало діалогів. до того ж настрої фільму досить сумні...все ж Бонд мститься, як і його нова супутниця. про Куріленко скажу, що вона явно зіграла паршиво. Єва Грін у попередній частині виглядала більш ефектно та харизматично.

Я з тобою згідний :ok:

Но є одно но(хіхі...зато він прикольно пригав як мавпеня)))))))))))) :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також згідний, посуті коли встаєш після перегляду нічого толком не можеш скласти про цей фільм, просто набір епізодів без жодного зв'язку, в пам'яті лише перші 5хв і пустота:) Тенденції з суперблокбастерами прикро вражають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...