Перейти до змісту

Сетевой кабель не подключен

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Те що написано в назві теми і в описі теми я останнім часом бачу все частіше і частіше, раніше це було рідко, тому думав ,що барахлить десь мій кабель, потім помітив деякі закономірності, наприклад те, що між виключенням і включенням проходить приблизно 3 секунди і не більше, що найчастіше така штука стаєтся ввечері,в діапазоні з 17-00 до 21-00, в попередню неділю з 17ї до 18ї години я ці написи побачив мабуть разів 80 !! Подзвонив 780003, у ту ж неділю, розмова пройшла взаємовічливо з обіцянкою завтра (тобто в понеділок) розібратися з цією проблемою (До речі завважу,що дана проблема існує вже більше місяця, але зараз ці відключення вже стали мягко кажучи набридати ), в понеділок тишина, ввечері знову дзвоню, знову розказую свої спостереження і проблеми, тепер просять передзвонити на слідуючий день і в робочий час, добре, в вівторок не получилось,дзвоню зранку в середу, третій !!!!! раз розказую свою проблему і свої спостереження, у відповідь мені відповідають що була поставлена десь два місяці тому плата,яка захищає від перепаду напруг і при перепадах просто перезагружає, (справді ,ця плата корисна, тому що тепер ,якщо в пьятницю ввечері не дай Бог мигне світло,не треба мені чекати понеділка!!!!,поки не прийдуть і одним легким клацанням все не полагодять, (згадуєтся *чорний* для мого інтернета липень)),але на питання, що можна зробити,щоб такого не було, отримав відповідь, що нічого, але ж кажу ,на новий рік будуть ще більше споживати електроенергію і ще більше навантаження буде, і ще гірше буде чим в неділю, на що отримав уклончиву відповідь , що майстри сьогодні вже там були ,але по іншому питанню (це не дивлячись на те що я ДВА РАЗІ телефонував і мене запевнили ,що мій дзвінок зафіксований і по ньому будуть працювати), але їм ще раз скажуть і вони попробують збільшити межу чутливості плати.

Короче віз і нині там (с)

Сьогодні вже виключення були десь пів години тому(крім того що ввечері), що раніше не спостерігалось взагалі

Увага три питання !!!

1 Хто з нас БАРАН ?

2 Невже на Соборності 21 тільки в мене таке проблема і нікого це нафіг не цікавить ?

3 Нафіга такий інтернет ?

ЗІ Мене тяжко вивести ,щоб я накатьорив на форумі подібну тему, але вже потроху починає діставати, це називаєтся подяка, за те що я всім знайомим кажу,що краще від інтернету Датагруп може бути тільки інтернет Датагруп :(

Опубліковано
я всім знайомим кажу,що краще від інтернету Датагруп може бути тільки інтернет Датагруп

ой да прям таки... багато ти тих 'інтернетів' перепробував?

яка захищає від перепаду напруг і при перепадах просто перезагружає

дійсно.. захист краще некуда

а на рахунок проблеми то скоріше всього вона в тобі якщо ти це стільки терпів....

Опубліковано

І в мене така сама проблема, але швидше то не проблема, а - незручність. Так як воно за день - раз виб'є, але потім нормально прцює.

Опубліковано
І в мене така сама проблема, але швидше то не проблема, а - незручність. Так як воно за день - раз виб'є, але потім нормально прцює.

якби раз на день,чи навіть 10 раз на день,я б тут не писав би

Опубліковано

А можливо просто в тебе погано обжатий конектор, чи контакти на роз*ємі мережевої карти трошки прогнулися під постійним прижимом.

Попробуй поворуши конектором в гнізді, якщо буде попадати - ось вона твоя проблема.

Якщо ж ні - значить це все таки проблема Датагрупа.

Опубліковано
А можливо просто в тебе погано обжатий конектор, чи контакти на роз*ємі мережевої карти трошки прогнулися під постійним прижимом.

Попробуй поворуши конектором в гнізді, якщо буде попадати - ось вона твоя проблема.

Якщо ж ні - значить це все таки проблема Датагрупа.

это проблема с напряжением\питанием шлюза 10.ххх.ххх.1

Опубліковано
это проблема с напряжением\питанием шлюза 10.ххх.ххх.1

Виключно із роутером/Свічом куди увімкнений абонент. Там почастішали випадки перепаду напруги та пропадання світла.

топікстартер у моїй підмережі - зі мною такого немає.

За минулий рік біля мене через грози 3 (чи більше) пристрої поміняли. kmd не дасть обманути.

"Дайош оптику в кожну квартиру!!" - ось чого треба прагнути. ..ех..

Опубліковано

не в обіду адмінам Датагруп, але як що при скороченні штату сервісників якість обслуговування падає то це не від хорошої з\п чи інших витікаючих факторів, питання обслуговування №1

1 до кожного клієнта персональний підхід хоча виключеня існують

2 в мене особисто таке було взяв в руки обжимку і переобжав конектор і все проканало

3 при заміні мережевої карти те саме повторюється на милити шию сам знаєш кому ;)

Опубліковано

ууу мну тоже есть такая проблемко, правда не часто и особо не напрягает хотя раньше "не было ни единого разрыва"

^_^

Опубліковано

Значит развею вашу бурно развивающуюся фантазию:

1. Устройство перезагружает подключенное оборудование через определённый интервал времени, мы пока ставим 4 часа.

2. Также происходит автоматический перезапуск оборудования при "просадке" напряжения до определённого уровня, который тоже настраивается.

3. Всё это делается для борьбы с плохим электропитанием в домах, из-за чего происходят подвисания свичей и модемов.

4. Устройство ставится на часто подвисающие точки.

Можем обговорить интервал времени по пункту 1.

Также можем обсудить вопрос чтобы снять этот девайс и поставить его в другой дом, но тогда может повторится вариант с пятницой.

"Дайош оптику в кожну квартиру!!" - ось чого треба прагнути. ..ех..

+1 Zheny@

А за оптикой стоит тот самый свич, который имеет свойство подвисать.

• Адміністратори
Опубліковано

як вам проект :)?

-= джерело =-

Тысячи шотландских домов вскоре получат высокоскоростной доступ к интернету через городские канализационные системы.

По информации агентства BBC, компания Scottish Water уже запустила пилотный проект в городе Росит (Rosyth) и первые кабельные отводы будут протянуты по трубам еще до конца этой недели. Руководство компании полагает, что использование канализационных труб в качестве транспортных магистралей для прокладки оптоволоконного кабеля может существенным образом снизить издержки «широкополосных» провайдеров. Кроме того, с повестки дня снимается еще одна техническая проблема: поставщикам высокоскоростного доступа больше не придется ломать мостовые для того, чтобы протянуть еще двадцать метров кабеля и подключить две лишних квартиры.

Полномасштабные испытания системы начнутся через четыре недели, когда строители проложат первые две мили оптоволокна.

Опубліковано

головне, що не буде так як у сусідній темі про "Ужастики и зарисовки" ... бабуля сокирою оптику.. жесть!!

Я за! - хочу оптику через говновідвід :) штекер із унітазу і вперед!! :)

Опубліковано

вы смейтесь-смейтесь

канализация давно используется для прокладки кабельных магистралей

в каждый дом это прикол конечно (пару лет назад гуляла по инту картинка со схемой подключения)

но идея имеет мысто быть...

p.s. а по поводу ломать дорожное покрытие: обидно когда в городе(Луцк) ломают покрытие и ложат 20тку кабель, которой мало будет скоро и опять упрёмся в нехватку

Опубліковано
вы смейтесь-смейтесь

канализация давно используется для прокладки кабельных магистралей

в каждый дом это прикол конечно (пару лет назад гуляла по инту картинка со схемой подключения)

но идея имеет мысто быть...

p.s. а по поводу ломать дорожное покрытие: обидно когда в городе(Луцк) ломают покрытие и ложат 20тку кабель, которой мало будет скоро и опять упрёмся в нехватку

Аверс всі свої магістралі так кладе.

не через самі труби а біля них.

та й ДГ власне теж.. пам'ятаю на Карбишева в каналізації хтось "вирізав" 2-3 метри кабеля.. просто так.

2 дні не було телефонного зв'язкц і інтернету.. .

Опубліковано

єнто все болезни "домашніх мереж" типу Візора і Датагрупа.Не хочу сказати що Датагруп таке ж гімно як Візор, але думаю втік недалеко.Імхо нічого ви не доб"єтеся, "маємо те що маємо". такі чуваки як serega & kmd можуть "порвати рубашку" і для конкретних форумчан, поліпшити їх конкретну ситуацію, але з "гімна канхфетку не зліпиш" - читай перше речення.

П.С.

Аверс всі свої магістралі так кладе.

добре хоч так, а не по тролейбусним лініям, або напряму по дахам

Опубліковано

Фактично кожен день на декілька а буває на хвилин 30-40 виникає проблемма по сабжу... район 18.0 - 21.00

якщо проблема з подачею світла до шлюза

скажіть в кого шлюз 10.5.3.49 аналогічна проблема ??

П.С. С. Ковалевской

Опубліковано

анекдот з життя :)

повторюю жарт

Де яка фірма по наданню послуг вирішила повести оптоволокно через каналізацію

під лозунгом: "Звязок - ГАВНО, за те канал широкий ?!" :D

• Адміністратори
Опубліковано

Та не живлення шлюза це проблема, з цим все нормально. Проблема в якості живленні домових комутаторів.

Опубліковано

Та не живлення шлюза це проблема, з цим все нормально. Проблема в якості живленні домових комутаторів.

Питання номер один : як можна вирішити це питання ?

Я згідний ,щоб забрали цю плату при умові, що мені дадуть ключ від щитка і покажуть ,куди нажимати,щоб перезагрузити свіч

ЗІ Сьогодні хтось приходив,мене не було вдома, коротше,проблема залишилася,частота трохи зменьшилась,але проблема не зникла :( На новий рік мабуть всерівно буде (анальний отвір)

ЗІ2 Ото для того ,щоб датагруп хоть трохи заворушилася,мені треба було створювати тему на форумі ?

ЗІ3 як на мій погляд, найоптимальніший вихід,це подання живлення від УПСа, але ж він повинен стояти в когось в квартирі і треба ж мабуть комусь за світло платити

Опубліковано
Хм... як варіант..

Тарифний план переглянути.. ..

............

ага, зараз мене рубає за 65 гривень,а буде наприклад за 120 ?

якщо до нового року нічого не змінится,то мабуть буду шукати щось інше, бо для гри в двох онлайн іграх стабільність підключення для мене має таке ж важливе значення як і швидкість

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...