Перейти до змісту

Westgame.org Cs 1.6 Servers

silia

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 217
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Мені дали бан перманетний за мат, хочь я його не казав забанив фрост хто може допожіть будь-ласка

Опубліковано

Мене Intro як прикалював, так і прикалює!!! :lol: Бігаю бухой на сервері, гоцаю собі, не іде гра 1-5 стат, видали мені лєвака, я в чат мат "PIZDA" він мене бан, тіпа причина "МАТ", але чомусь на скільки часу був бан не писало, я заходжу на сайтех в банлист, дивлюсь а пище що бан за "WH" і назавжди! <_< Ой мені якось не за бан прикольно, а за те як оформляютсья бани, тяп-ляп, какнібуть, поскольку я грав не під своїм ніком і він хз хто це - дав перманент і фсьо! :lol: ЖЕСТОКО мочиш!

Опубліковано

=))) еслі ти був під ніком "27" то да, ізвіняй , хотів вхшніка забанити , не туда нажав,розбанять))

Опубліковано
Мені дали бан перманетний за мат, хочь я його не казав забанив фрост хто може допожіть будь-ласка
я просто нету кнопку нажав а забанити тебе хтыв за вх...
Опубліковано

Ой, ну нах!.. Вот ето мочать, нуну. Лан, я навіть нічого казати не буду, ібо ІМХО, щось почни доказувати лишня нервотрьопка! Всерівно сервер став схожий на лайно з одними чітерами!

Опубліковано

хто мочіть???? тобі ЯСНО сказали чього , шо ,де і коли. і обшяйся нормально, не кенти твої тут з тобою говорять.

З.І я б після твоїх коментів тебе в перманенті і оставив би, нам на серваку такі геймери нетреба, ми і без такіх "мочім" тут.

З.З.І кста і писати треба на вг форумі , ато есліб не дали ссилку на месадж то ніхто би про твої жалоби і невзнав, просто би розбанили і все..а так .... ми мочім ....но вже без тебе

Опубліковано

Незнаю, но на вестгеймі з'явилися такі адміни, які не банять чітерів. Можливо право банити роздали не тім? ;)

Опубліковано

вот на счет читеров не уверен.. но людей вечно "ноющий" о том что везде читеры значительно прибавилось...

Опубліковано

Просто десь 4-5 днів назад наблюдав таку ситуацію, коли 2оє бігали і точно валили через стени. Адмін в той час був онлайн. Валили не мене, я взагалі був спектром, так що я думаю я більш-менш об'єктивно оцінив ситуацію.

Хоча це може поодинокі випадкі, але все ж такі слід задуматися

Опубліковано

та да............ як ти наблюдав якшо в тебе 3 смерті було, лан піду на інший серв з "паном" адміном не поспориш=(

Опубліковано

є така штука як admin freelook і я перше в спектах посидів раунда 3 а потім ше 3 раунда на мясо кідався шоб далі за тобою втикати

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Я тоже вже стільки часу пробую найти по ір сервера деатматч і не один не шукає.. таке враження що їх вже взагалі немає... що за фігня :huh: ??? я контру по сети полабати хочу а тут сервера не находить... :( Поможіть якщо можете..... :rolleyes:

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Я тоже вже стільки часу пробую найти по ір сервера деатматч і не один не шукає.. таке враження що їх вже взагалі немає... що за фігня :huh: ??? я контру по сети полабати хочу а тут сервера не находить... :( Поможіть якщо можете..... :rolleyes:

Ну підскажіть в чому проблема :( боя вже даже незнаю чого воно їх не шукає..... раніше ж шукало... :0068::sm128:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...