Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Можна взнати модельку АДСЛ модема, який не розуміє DHCP на WAN інтерфейсі?

:)

Опубліковано

і заодно підкажіть чому "польовик" - г...о ?

тому що так показала практика :)

По-перше, самий більший недолік - лопає ізоляція, хоча виробник і обіцяє " Минимальный срок службы: 15 лет для провода П-274М" (в інших джерелах 10 років). Пояснювати, яка шкода від пошкодженої ізоляції, думаю, не потрібно.

По-друге, січення мідних жил (там 3 стальних і 4 мідних) в два рази менше січення жили ПРППМу (чорний дріт, яким ведуть підключення від кабельного ящика до будинка абонента). В "польовику" 4 жили діаметром 0,3 мм, тобто січення буде 4 * 3,14*0,152 =0,2826мм2. В ПРППМа діаметром 0,9 мм (цей діаметр найпоширеніший, хоча є і 0,8, і 1,2мм) січення 3,14*0,452=0,63585мм2. Тобто, він гірший від ПРППМу.

І крім цього, як ти будеш до нього під'єднуватись? Скруткою? Вона витримає недовго, бігом окислиться. Паяти будеш? Там стальні жили, якщо не маєш практики - вийде неякісно...

Короче, "польовик" гівно, і це я кажу з практики. А ти собі думай, твоя справа.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть!!!!

Хочу підключити від сусіда інтернет, які є варіанти?

тянути від модема провід напряму до свого комп'ютера?

чи можна якось підключитись до його телефоної лінії свій модем, а тоді до компа?

Опубліковано

Якщо хтось цим займався підкажіть...наскільки я зрозумів можна декілька компютерів підєднати до телефоної лінії, тільки відповідно потрібно до кожного компютера свій модем.

post-20417-0-33159200-1379081740_thumb.j

Опубліковано

Якщо хтось цим займався підкажіть...наскільки я зрозумів можна декілька компютерів підєднати до телефоної лінії, тільки відповідно потрібно до кожного компютера свій модем.

а де ти на малюнку побачив декілька комп'ютерів? ;)

Модем тут тільки один.

Якщо сусід інтернетом не користується (тобто інета взагалі в нього нема), а тільки телефоном, то в нього ставиться сплітер (він убирає шуми модемів), а ти вже тоді підпаралелюєшся до його лінії і чіпляєш в себе модем. Ну і, звісно, пишете заяву на включення ОГО.

А якщо в сусіда включений інтернет по тій лінії, то тоді тільки від його модема: чи через вай-фай (якщо в його модема він є і якщо добиває) чи прокинути мережевий кабельок (виту пару) (і якщо в його модемі ще є вільний порт).

Як варіант, можна підключити до його модема вай-фай точку і встановити її ближче до тебе...

Опубліковано

В сусіда інет є !

Тобто єдиний і найкращий варіант мережевий кабель?

тільки відстань 60м як буде швидкість?

Опубліковано

В сусіда інет є !

Тобто єдиний і найкращий варіант мережевий кабель?

тільки відстань 60м як буде швидкість?

Довжина напевне на швидкість не вплине

Опубліковано

Підкажіть як настроїти комп!!!

Планую на днях підключити інтернет від сусіда в нього модем

Huawei hg530

Опубліковано

Якщо кабелем від його модема, то нічого спеціально налаштовувати, зазвичай, не потрібно. Втикнеш і повинно запрацювати.

Ну а якщо вже не запрацює, то потрібно би, для початку, написати: яка в тебе операційна система, який саме в нього модем, який точно в нього інтернет, як саме ви з'єднались і т.д. ;)

Опубліковано

буду зєднуватись по сетці (вита пара) ,

операційка віндовс xp,

модем Huawei hg530,

інтернет звичайний від укртелекому ОГО.

Опубліковано

Як я вище написав, якщо ти в себе в мережевих налаштуваннях нічого не змінював, не намутив, то запрацює відразу після втикання шнурка, без будь-яких додаткових налаштувань.

Опубліковано

укртелеком взагалі обнаглів - сьогодні тільки помітив, коли поставив фільм закачуватись - при моєму тарифному плані в 5 Мб, мені зажали порт до 2 Мб, получається вже якийсь період часу я переплачую їм просто так.

Опубліковано

Saddy, а конкретніше, бо я плачу за тариф "ультра", а швидкість скачування 1-1.4 мб\сек, при обіцяних до 24 мб\сек???

найперше - не треба забувати, що Ваше підключення становить 24 Мбіт/с, а закачуєте Ви зі швидкістю 1-1,4 Мбайта/с, тобто 8-11,2 Мбіт/с. (така швидкість при скачуванні з різних ресурсів? бо якщо з торентів, то ще може бути невелика кількість роздаючих.)

Але і це мало, бо у Вас повинно бути в районі 2,5-3 Мбайта/с. Треба глянути, на скільки у вас розширений порт, бо якщо він зажатий під якийсь потік, то Ви не отримаєте більшої швидкості, хоч і платите за неї.

введіть в адресному рядку браузера 192.168.1.1, зайдете на сторінку свого модему. В залежності від моделі зайти в меню Device info, треба подивитися параметр Line Rate - Downstream (Kbps):

У вас він має бути в районі 25000

Опубліковано

така швидкість при скачуванні з різних ресурсів?

саме так, це максимальна швидкість яка була і є, з торентів буває від 700кбіт до 900кбіт\сек, дуже рідко перевалює за 1 мбайт

У мене цей параметр

Line Rate - Upstream (Kbps): 1052 Line Rate - Downstream (Kbps): 14907

чи можливо його змінити самому, чи це прерогатива уктелекомівців?

Опубліковано

У мене цей параметр Line Rate - Upstream (Kbps): 1052 Line Rate - Downstream (Kbps): 14907 чи можливо його змінити самому, чи це прерогатива уктелекомівців?

У Вас максимальна швидкість підключення обмежена портом до 14 Мбіт/с.

телефонуйте 0-800-506-800 (з МТС безкоштовно) залишайте заявку на розширення порта, а то платите за повітря.

Опубліковано

Saddy, чи можу я вимагати перерахунку за послугу яку отримував не в повній мірі?

теоретично так. але важко буде довести з якого саме часу у Вас зажатий порт, відповідно скільки часу Ви отримували послугу в неповній мірі. Телефонуйте прямо зараз та залишайте заявку, проятгом 2-х днів повинні зробити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...