Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За останній тиждень декілька раз падає швидкість з 5 мб до1мб і нижче, Сьогоднішній тест:

2481064929.pngВ когось ще є така проблема?

Опубліковано

Я надіюсь у друга більше немає альтернативи, ато якість бажає кращого...

Колись я користувався послугами Укртелекому але перейшов на Київстар На даний момент не шкодую про це, якість послуг задовольняє мене, збоїв у наданні послуг немає, яку обіцяють швидкість, таку дають. Навіть тарифи бачу менші ніж в Укртелекомі

Опубліковано

Перейшов би зрадістю на Київстар, однак проживаю в часному секторі (район УДАЇ), альтернатива - 3G. Обриви інтернету напротязі року дуже часті особливо зараз, так мало того ще швидкість падає. Плачу ж то за 5мб а отримую 1мб.

Опубліковано

YgZmL.png

c9jYZ.png

може є специ по ДСЛ і роз'яснять трохи звідки AAL5 errors. чи підкажуть може де які таймаути підкрутити тощо

2x87S.png

З.І. відписати в тему вишло з разу 10-го…

Опубліковано

:) троха не так :) ти платиш не за 5, а за ДО 5-ти ;)

То так і можна отримувати і 128 кб, то також буде норма :_07:

Опубліковано

:) троха не так :) ти платиш не за 5, а за ДО 5-ти ;)

То так і можна отримувати і 128 кб, то також буде норма :_07:

саме так. тільки не "норма", в "в нормі" ;)

бо "норма" там "ВІД 0 ДО 5" :)

Опубліковано

може є специ по ДСЛ і роз'яснять трохи звідки AAL5 errors. чи підкажуть може де які таймаути підкрутити тощо

Зумів розібратись?

Опубліковано

Після переходу на DHCP підключення послуга в плані швидкості працює стабільно.

Як глянути як у мене працює?

Опубліковано

послуга не працюватиме на деяких типах DSLAM(можуть перепіврити лише в телекомі) та модемах(Calisto821+ ).

Для перехода на цей протокол необхідно зробити заявку на 0800506800 або звернутись на відділення Укртелеком(Перемоги 2).

По зверненню переналаштують абонентський порт і потім залишиться переналаштувати модем(можна на відділенні).В модемі

замінити в налаштуваннях модему VPI/VCI 1/32 на 1/40 та ,енкапсуляцію з PPPOE (на DHCP в модемах ZTE i HUAWEI, на MER.... в DLINK, та ENET ENCAP в Zyxel)

якщо тобі не переналаштовували то скоріш за все працює по pppoe. Подивитись можна в статусі зьєднання на модемі

тариф 10Мбіт/с 11.02.2013 21:39

post-4692-0-93348700-1360611549_thumb.gi

Опубліковано

Для перехода на цей протокол необхідно зробити заявку на 0800506800 або звернутись на відділення Укртелеком(Перемоги 2).

У службі підтримки сказали, що вони на це жодним чином не впливають.

"Переведення відбувається сегментно та автоматично"

На Перемоги це ж саме повторять? Не хочеться зайвий раз кататись.

Опубліковано

Мене Укртелеком автоматично перевів на DHCP, змін я не помітив. Як не бачив 1мб\сек при скачуванні, так і зараз не бачу.

Хоча одразу після переходу на 10Мбіт швидкість закачки перевалившу за 1мб\сек бачив дуже часто.

Опубліковано
Мене Укртелеком автоматично перевів на DHCP, змін я не помітив. Як не бачив 1мб\сек при скачуванні, так і зараз не бачу.

Швидкість з'єднання не залежить від протоколу аутентифікації.

У службі підтримки сказали, що вони на це жодним чином не впливають.

"Переведення відбувається сегментно та автоматично"

Автоматично хіба що на стороні АТС. Мій ZTE довелось руками колупати ^_^

Опубліковано

Швидкість з'єднання не залежить від протоколу аутентифікації.

Я розумію, просто вище було згадано, що швидкість стала стабільніша. Можливо конектитись модем швидше трохі став.

Опубліковано

Є абонентом кілька років, від початку користувався власним модемом. Є можливість отримати акційний модем або зі знижкою ?

Опубліковано

Є абонентом кілька років, від початку користувався власним модемом. Є можливість отримати акційний модем або зі знижкою ?

в мене в друга така ж була ситуація. йому змінили старий модем на новий за гривню. але це було ще десь влітку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...